Akú chladničku poradíte?
Ahojte! Potrebujem prakticku radu.
Zvazujeme vymenu chladnicky, nakolko sme 4- clenna rodinka, zatial.. 🙂 a nasa 1. chladnicka bola uplne zla volba. Je mala a neprakticka. Preto sa uz chceme vyhnut tomuto omylu. 🙂
A najst nejaku normalnu chladnicku - kombinovanu. Nase topy su zatial tieto:
Hotpoint-Ariston E 4D AA B C
Hotpoint-Ariston E4D AA X C
Baumatic QUATTRO.MR
SAMSUNG RB31FERNBWW/EF
Mate niekto tieto typy? Alebo..odporucite nejaku dobru?
Nie je to lacna investicia tak nech stoji za to! 🙂
Ďakujeeem za rady!
@zuzzuzi909 predtym sme taku malu ale znacka mi nenapadne, teraz menime kuchynu a chceme aj novu chladnicku, cierna by tam bola uplne super no moj drahy nechce ciernu ze tam bucu packy ako keby na bielej nie :/ nevedeli sme sa zhodnut na nicom tak povedal nech si vyberiem sama.
@terina25 kolko stala? lebo mam aj financny limit
@fatima99 vidis vyradovacia metoda, vyskusam. Aku si nakoniec vybrala?
@tumira ja som este zabudla opytat aku mas kuchynu lebo ak mas nejaky vintige styl tak moderna chladnicka sa tam hodit nebude, bude bit do oci a zase opacne tak aj na to by som pozerala 🙂 ja som vybrala taku strednu cestu, nechcela som chladnicku za tisice skor som pozerala na praktickost a aj na velkost a funkcie mrazaka, dost ludi hladi len na chladnicku ale aj mrazak vyuzivas a neviem ci maju vsetky mraznicky no frost funkciu lebo mne zalezalo aby to ta mraznicka mala 🙂
@fatima99 uz som sa trosku zorientovala, pozerala som letaky+ net a asi viem co chcem teda dufam 🙂 mame moderne zariadenu kuchynu tak ze chaldnicka taka klasicka rozmyslala som aj nad takou tou maerickou co ma v sebe vyrobnik ladu ale nezmesti sa :/ tak ideme do klasickej bielej aj tak tam budu na nej same fotky a magnetky ako na starej 🙂 ale cenovy strop sme si dali teda 800€ ak bude lacnejsia bude super a som hladala co je to nofrost a urcite chceme taky mrazak a + musi mat samostatny suflik na zeleninu 🙂 uz mam par vybratych no este si nie som ista ani jednou. Mozes mi napisat aku znacku mas ty aby som si pozrela aj tie 🙂
@tumira packy budu na kazdej, je jedno aka je chladnicka 🙂 ale najviac to vidno asi na narezy, preto som taku nechcela ani za svet. Za 800€ najdes dobru chladnicku, skus radsej cez eshopy ako mall alebo haureka tam si aj vyfitrujes co tam chces a v akej cene a mas tam aj recenzie 🙂
@noemi155 😅😅 no akurát som si spomenula ako som raz prišla k rodičom...nenormálny hluk akoby lietadlo štartovalo a to im tak práčka hučala 😱prisahám že som myslela že o chvíľu vybuchne 😳 mama s kľudom angličana, že to už pár dní im tak hučí 😵 krvi by sa mi vtedy nedorezali ...ešte ten deň sme išli s mužom kupovať práčku ...no masaker 🤦😅
@zuzzuzi909 stale hladam uz mam z toho hlavu ako melon inak. Neviem sa rozhodnut a uz rozmyslam ze to necham na manzela lebo mne sa uz s chladnickami aj sniva.
@fatima99 a nas na nej otlacky prstov? Moji svokrovci maju nerezove vsetko v kuchyni a svokra ma furt nervy ze su vsade otlacky prstov, preto nechcem ist velmi do nerezu radsej do bielej. Ako dlho mas tu chladnicku?
@tumira ak mozem napisem ti nas boj s chladnickou 😂 Stara sa pokazila, tak sme sli kupit novu, este boli otvorene obchody 🙂 Prisli sme mlady chalan hned pribehol, popytal sa co chceme, vybral nam nie zrovna lacnu verziu tak sme mu povedali nech ide s cenou nizzsie, ukazal nam druhy, nebudem menovat znacku no bola to velmi propagovana znacka, muzovi sa zapacila, tak sme ju kupili. Ano bola fakt pekna, no ked sme ju zapli tak ma skoro vystrelo ona tak hucala :/ Muz ma ubezpecoval ze to len chvilku kym sa nachladi ze potom to prestane :/ No neprestalo, ukecala som muza ze toto nie , mame spojenu kuchynu s obyvackou a ten zvuk mi naozaj liezol na nervy 😵. Chladnicku sme vratili a vybrali sme si inu. Davaj si preto pozor na vsetky tie parametre a porovnavaj aj hlucnost nie len energeticky stitok 🙂 Tot moj postreh 😉
@tumira u nas capky nie su, tie novsie typy uz maju taku ako ochrannu vrstvu ci ako to nazvem 🙂 nebala by som sa otlackov 🙂
@emmusska a to vam v pohode vymenili chladnicku? Lebo svagor mal podobny pripad a nechceli mu ju vymenit, ze nevidia dovod na to aby ju zobrali spat.
@terina25 hlucnost zaleti aj od toho kde je chladnicka postavena a ci je dobre postavena , ked je na krivo tak aj viac huci 🙂 to mi minule manzel vysvetloval :D
@emmusska tak toto by som nechcela zazit , nemam rada taketo patalie s hocicim 😲 A aku ste si nakoniec vybrali?
@fatima99 ano videla som na jednej popis ze uprava proti otlackom prstov, no nakoniec sme zhodnotili ze by tam nerez velmi svietila , tak chceme klasicku bielu este sme rozmyslali ze ju dame spravit ako vstavanu , no to by chcelo peniaze navyse.
@terina25 nasi maju samsung a obcas huci ale asi je to kvoli tej krivej podlahe, lebo byvaju v panelaku a maju skoro vsade krive podlahy :/
@fatima99 ano, vymenili nam ju bez problemov, predajna ma moznost vymenit tovar do 30 dni bez udania dovodu, tak sme to vyuzili. Ale ako poviem ti nikdy viac, odvoz sme si museli zabezpecit sami a este ju vytrpat z domu bol horor, nie je to lahka vec veru, ale stalo to zato.
@tumira vies co vybrali sme vtedy o 300€ lacnejsiu ako tu co sme im vratila a je to znacka philco, stala skoro 800€ ale nelutujem, to ze bola lacnejsia vobec nehra rolu na tom aka je fajn, my mame nezerovu no mali aj v bielom 🙂
@emmusska tak to je super, ze ste takto obisli. O tom ze je takato moznost neviem, zatial som nemala problem s vratenim tovaru 🙂 Citala som ze ste kupilu tu znacku, chcem sa opytat ci si s nou spokojna a ci mas aj nieco ine od tej znacky, potrebujem doma vymenit jeden spotrebic a nasla som az tuto znacku no ista si nou nie som.
@fatima99 ano biela tam sedi, uz ju mame aj doma, boj ukenceny a ja som spokojna s vyberom, trochu nam pomohol aj svagor, pracoval volakedy v elektre a odporucil nam jednu ktora je podla neho top za sumu ktoru mame odlozenu 🙂 uz druhy den ide a som zatial velmi rada, ze ju vybral on a nie my, lebo nam sa najprv nepozdavala 🙂
dievčatá ahojte, viete mi podariť či kúpiť vstavanú chladničku alebo radšej nie? neviem sa rozhodnúť a moja polovička ma nechala nech sa rozhodnem ako ja chcem
@eliskadad1 vstavana je pekna, dobre vyzera. No neviem ako to je ked sa pokazi alebo ju treba vymenit, tam asi nastava problem ju vymenit za takú istu aby sedela.
@fatima99 a toho sa bojím :/ viem, že chladnička má dlhú životnosť, no človek nikdy nevie a keby rozmerovo nesedela tak čo potom :/ u nás sa teraz používa chladnička aj ako výstava krezieb našej malej a zanechávam si tam odkazy 🙂
@eliskadad1 a aku mas kuchynu? myslim farbu, lebo uz su chladnicky ktore su aj dizajnove, mozno sa ti nejaka zapaci.
@eliskadad1 kuchyňa je zmes tmavého a svetlého drevodekoru 🙂 môj muž chcel aby bola chladnička z toho tmavého, no ja už teraz viem, že to bude furt zacapkané :/ a biela sa tam nehodí
Nie je ziaden problem vymenit vstavany spotrebic. akurat vymienam umyvacku a absolutne ziadny problem. Jedine ze by som chcela uplne iny typ/tvar/rozmer.
Ja osobne by som si uz nevystrcila chladnicku do novej kuchyne. Ale je to vec zvyku. Ja som si nezvykla ani na magnetky a obrazky na chladnicke, cize mne ten priestor nechyba :D

@tumira ja som sa rozhodovala podla spotreby elektriny a podla poctu policiek. Taktiez som chcela ciernu farbu. Chcela som aj displej,ale nakoniec mam bez displeja. Vybrala som samsung, obrazok som pridala vyssie. Zatial spokojnost