icon

Akú formu prachu na pranie používate?

kikaaa444
17. aug 2019

Ahojte aký používate prach na pranie ? Nemyslím značku ale či Vám skôr vyhovuje tekutý alebo normalny . Ja som používala ariel kapsule ale vraj kazia práčky neviem čo je na tom pravdy počula som že opravári tak tvrdia . Tak preto som zvedavá že akú formu pracieho prachu máte najradšej vy 🙂

Strana
z2
sisaka
18. aug 2019

Používam prášok, pár krat som kúpila gél, ten mi nikdy tak dobre nevypral, kapsule mám mini balenie, používam len na dovolenky.
Práčku nečistim, okrem nádobky kde sa dáva prach/avivaž (neviem, čo by som ako mala čistiť) keď si spomeniem, cca 2x do roka tam hodím prípravok na čistenie bubna, fiči bez poruchy a problémov 13 rokov a nesmrdí.
Neviem ake športové oblečenie vyžaduje gél, ja mám na niečom (musela by som pohľadať) vyslovene napísané používať prášok.

kikaaa444
autor
18. aug 2019

Ja mám novú pracku a tam mám program vyslovene určený na čistenie pracky . Tak raz za mesiac cistim pracku

sisaka
18. aug 2019

@aknelem prepáč, ale musím.
Učivo základnej školy: Časovanie slovesa voňať, prítomný čas: Ja voniam, ty voniaš, on/ona/ono vonia, my voniame, vy voniate, oni/ony voňajú. Prášok pekne vonia a nie voní.

sisaka
18. aug 2019

@kikaaa444 ja mám starú práčku a ten program je tam tiež.

aknelem
18. aug 2019

@sisaka 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ prepáč ale toto naozaj?

ivusikk
18. aug 2019

@lejlla používam Persil zelený universal🙂 periem v ňom aj čierne a ani raz sa nestalo že by boli fľaky alebo čo

stanulienkat
18. aug 2019

@oli18 ja periem dlhe roky v Ariel,alebo Persil kupovany u nas a absolutne nevidim rozdiel v kupovanych v Rakusku. To je uz podla mna mytus. Mam uplne krasne biele pradlo. Slovenskoo je smrt 🙂, nakupujem v Rakusku

sticker
ivusikk
18. aug 2019

@stanulienkat tak isto nevidím absolútne žiadny rozdiel, neviem či je to zaužívané len u Slovákov že čo je kupované na Slovensku je automaticky zle 😂😂😂

lejlla
18. aug 2019

@ivusikk dakujem...😘

galioska
18. aug 2019

@gumkac19 súhlasím gél.sa ako keby usadí len na časť oblečenia, nepáči sa mi ako perie, som za prášok👍

lenka2710
18. aug 2019

@kikaaa444 ja pouzivam aj aj,praskovy na biele,gel na cierne a kapsule na farebne,keď periem biele,dávam aj ocot,práčku uz mam 5 rokov a je stale ako nova,cistucka

oli18
18. aug 2019

@stanulienkat ja tiež nakupujem naše, nemám inú možnosť. Ale dvojaká kvalita je už predsa dokázaná, to nie je výmysel. Žiaľ.

simca06022011
19. aug 2019

@xxxkatka no mne nesmrdi 😁 ale tak ja periem denno denne aj 2x denne ... A vždy jedno pranie je na 60, čiže všetko sa eizpusti, keď raz za pol rok vyťahujem filtre sú čisté.. raz za cca stvrt rok dávam čistiaci na práčku na 90 a to je všetko...

zooeynka
19. aug 2019

@ivusikk bohuzial rozdiel medzi praskami z AT a SK citis uz na voni. Aj na Lavazza zrnkovej kave. A na mnozstve inych vyrobkov. Ja nie som pro AT orientovana, ale toto je bohuzial fakt.

ivusikk
19. aug 2019

@zooeynka ja mám veci z Nemecka a vidím rozdiel bohužiaľ len v cene

maciatkolulu
19. aug 2019

@stanulienkat presne som to chcela. Napisat😂😂😂😂mne je neuveriteľné smiešne ako ťahajú kolóny aut každú sobotu a úplne smiešne je keď je na sk sviatok, normálna panika😂😂😂😂zápchy atď. Rakúšania si zo Slovákov robia srandu. A stále dokola po tom istom v tej bipe na kila prášok a avivaz😂😂😂😂ale však dobre. Mávam aj zo Slovenska aj z Maďarska aj z rakúska a absolútne žiadny rozdiel. Možno iba ten, že v bratislavskej dm je oveľa väčší výber avivaze ako v rakúskej dm

simca06022011
19. aug 2019

@stanulienkat tak ja vidím rozdiel. Jednak v dávkovaní a aj praní a to môžem v kľude objektivne zhodnotiť. Práve som v júni nakúpila tekutý Ariel a persil A naliala do práčky (mám dávkovače na liter a pol... ) A je to otras. Bez vanishu neoperie nič. Nič. Chlapove tielka na 60 sú šedivé, malej nezišli ani fľaky z piesku, nič... Ako som.do práčky dala tak som ti vytiahla - iba mokré. A to dodržiavam množstvo prádla, prachu... nechodím síce húfne na nakup prachu,.mne to donesú kamaratky cestou z práce dvakrát do roka, do Maďarska chodím na nakupy bežne, to mám bližšie.

stanicek11
19. aug 2019

obyčajný praskovy rex a Cocolino avivaz

maciatkolulu
19. aug 2019

@simca06022011 tak ja neviem, malý chodí občas ako divé prasa a prášky (nie prachy) 😂😂😂😂peru úplne rovnako. A to už takto periem roky. Raz odtiaľ, raz odtiaľ a raz odtiaľ. Kde som aktuálne. Ale ved ôk😉

didka206
27. júl 2020

Aj ja mám veci z nemecka a rakúska ... nakupujem ich na www.rakuskadrogeria.sk a som maximálne spokojná, je to riadny rozdiel SK prášky a prášky pre západny trh

mejzik
10. jún 2024

@simca06022011 divne ze ariel ti nevypral flaky,ja pouzivam obyvajny bonux prach a ten mi vyperie vsetko

Strana
z2