icon

Používate ešte aviváž pri praní?

Včera o 06:17

Začala som čítať, že veľa ľudí ju už úplne vyradilo z prania. Ja som bola zvyknutá dávať ju do každej práčky, ale teraz váham, či má ešte vôbec zmysel. Používate?

Strana
z2
anjelicek26
Včera o 06:18

Normalne pouzivam a budem... ja mam rada tu vonu... ale davam len na pradlo, ktore nejde do susicky... tam je to zbytocne, dokonca to susicke skodi...

autor
Včera o 06:19
@anjelicek26

Normalne pouzivam a budem... ja mam rada tu vonu... ale davam len na pradlo, ktore nejde do susicky... tam je to zbytocne, dokonca to susicke skodi...

@anjelicek26 Sušičku nemám.

anonym_344657
Včera o 06:19

@anonym_autor už iba eko prášok ktorý nemá žiadnu vôňu. A to nie som žiadna eko aktivistka ale najlepšie čo som mohla spraviť. Tie smrady nemôžem už cítiť. Máte to celý deň na sebe tak načo

anonym_1a0582
Včera o 06:20

Nie, Avivaz som nepoužívala ani nepoužívam. Prášky a gely sú navonane aj bez toho. Je to bordel

anonym_11c726
Včera o 06:20

Uz par rokov nepouzivam

anonym_701aad
Včera o 06:23

nikdy som nepouzivala

maca1984
Včera o 06:24

Používam a budem používať .

ivanakal
Včera o 06:26

Nikdy som ju nepouzivala. Avivaze co som vonala mi vsetky "smrdeli". Aj svokra a mama co pouzivaju avivaze, mne smrdia..

anonym_e7ce22

@anonym_autor dávam už len dezinfekciu, 100x lepšie

simsalabim

Pouzivam avivaz kvoli voni, nechystam sa to zmenit.

nuni11
Včera o 06:27

Ja veru už tiež nejaký čas nepoužívam. 🙂

anonym_09ee7c
Včera o 06:30

Uz dlhe roky ju pouzivam iba na cistu syntetiku, takze mne vydrzi pol litra koncentratu aj rok

stellarstar
Včera o 06:35

Tiež používam a budem používať ale nepreháňam samozrejme

anonym_2ec1fd
Včera o 06:36

Vôbec nepoužívam, už asi 20 rokov

ivett1
Včera o 06:44

Používam a nechystám sa to zmeniť

anonym_5a2f29
Včera o 06:47

Zbytocna chemia

beata_k
Včera o 06:49

@anonym_autor Uz roky nie. Odkedy som si chcela overit, ci zasobnik na avivaz je zo spodu ozaj zeleny sliz. A...bol. Este v ten den letela do kosa.

maddie1711
Včera o 06:50

Asi 5-6 rokov nie. Svrbelo ma z toho telo. Teraz už len dezinfekciu.

anonym_66f0cc
Včera o 06:58

@anonym_autor dávam ak nemám spodné prádlo alebo uteráky v pračke. Na normálne oblečenie normálne aviváž používam

sara07
Včera o 07:00

nepoužívam dlho už , mne nejak nikdy nevonali ani

andreakotesova
Včera o 07:00

Pouzivam len Lenor perličky. Tie mozes pouzivat aj s následným použitím sušičky.

bg92
Včera o 07:05

Nie, mam susicku

zuzacka16
Včera o 07:12
@andreakotesova

Pouzivam len Lenor perličky. Tie mozes pouzivat aj s následným použitím sušičky.

tiež používam ako @andreakotesova lenor perličky, ale používala som aj vonné oleje do prania, áno vašu obľúbenú Puellu či voňavý domov 😂 ale teda ja všetko s mierou používam, nie že tam vylejem pol fľašky či nasypem pol balenia lenor guličiek..plus dávam aj dezinfekciu..a aj naďalej budem, ja som rad keď prádlo vonia, ale keď vonia tak normálne, nie že prejdeš okolo a ovalí ťa facka aviváže 😉

bielasovicka
Včera o 07:14

@anonym_autor to co robia ostatní ma nezaujíma, nie som papagáj ze budem opakovať po iných. Samozrejme ze aviváž používam.

gab
Včera o 07:23

Nie, prasok je vonavy dost a pozivam parfum- vonavku, tak naco zbytocne tolko vôni dokopy.

esther100
Včera o 07:26

V zime som všetko dávala do sušičky,takže som aviváž nepouzivala.a teraz ma to už ani nenapadne ju pouzit

anonym_b2eb2a
Včera o 07:29

@anonym_autor davam stvrtku vrchnaka iba obcas

anonym_90f1ed
Včera o 07:35

Od kedy mám sušičku vôbec nepoužívam

euka210
Včera o 07:38

@anonym_autor nepouzivala som, lebo vacsinou mi to smrdi. Len z prasku mi nevonia. Davam len na postelne pradlo jemny Ecover tusim zo 101drogerie.

nikoletta1712
Včera o 07:55

@anonym_autor Áno, milujem vôňu opratého a voňavého prádla…

Strana
z2