Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
citam od Jeffreyho Archera seriu knih - Len cas ukaze a Hriechy otca - velmi dobre sa to cita, rodinna saga z prvej polovice 20teho storocia
@petruska77 ze je to super?prvu mam precitanu,tu druhu ked nam vyjde stolicka 😀 prijemne citanie
Ja som prave za dva dni 'zozrala' - Preco som prelomil mlcanie...od Černaka
@sonia1712 vyborne to je, akurat teraz musim cakat na treti diel, ktory ma vyjst az niekedy v aprili 😉
momentalne ziadnu ale chystam sa ist si kupit novu, ktoré sú dobre?
Poradte nejaku dobru 🙂
Duro Červenák a jeho detektívna zatial trilogia: Mŕtvy na Pekelnom vrchu, Smrť prvorodených a Ohnivé znamenie 😉
Baby neposuvate nahodou niektora knizku Byl jsem Mengeleho asistentem? Ak ano, prosim ozvite sa mi do IP - kúpim
Odporúčam Odsúdení prežiť od Wendy Holdenovej. A momentálne čítam Príručka zlej matky ☺
Ja som prave docitala dve knihy od Khaled Hosseini - Tisic ziarivych slnk a Majster sarkanov, este ma jedna od neho caka. Vacsinou vsetkym sa to velmi paci, mna to az tak velmi nezaujalo
Tak mám za sebou knihu od Larsa Keplera Hypnotyzér a teraz čítam Paganiniho zmluvu, skvelé severské krimi
tak som si napisala par tipov od vas,snad sa mi podari poziciat a precitat =)
Ja som práve dočítala Liane Moriartyovú - Malé veľké klamstvá a začala som Manželovo tajomstvo, veľmi mi tie knižky sadli, číta sa to úplne samé. Viete mi prosím poradiť niečo podobné v tomto štýle od iného autora? Od Moriartyovej si kúpim postupne asi všetky čo u nás vyšli, ale chcelo by to niečo na prestriedanie 🙂
odporucam na take lahsie citanie knihu My od David Nicholls. hlavne zienky v viacrocnom manzelstve to budu citat s usmevom. teraz citam vsade propagovanu Svetlo ktore nevidime - vraj svetovy bestseller, ale 150.strana a stale ma to nejak nevtiahlo do deja, doslova s tym bojujem...
Zrodeni pre beh .. najlepsia kniha aku som kedy citala 🙂 Ta kniha dokaze tak neskutocne namotivovat ako ziadna 🙂
Nesba a je to fakt skvele citanie 🙂
Som mama...hehe :D
Dominik Dan - Mucha
Ja som prave zacala citat knihu David a Golias o outsideroch, odpadlikoch a umeni bojovat s obrami. Na zopar pribehoch je opisane, ako sa naucit kompenzovat svoje slabe stranky a vytazit z nich maximum, ja tomu hovorim Vysoka skola zvladania vlastnej frustracie.
Ja som dnes dostala od chlapa knihu GREY .Prvé tri diely 50 odtieňov už mám prečítané tak idem na túto uvidíme či bude taká super ako predchádzajúce.

ja som dostala hotel v parizi vsetky diely tak som začala a vyzera ze to budu super knihy :D