Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
vcera som si kupila novu knihu 🙂 malinovy sen 🙂
ako som sa stal starostom reykaviku - perfektne myslienky, humor, svieze citanie
Ja som si oblubila moju známu od nas začala písat velmi pekne knihy podla skut,udalosti. Prave som dočitala knihu od Denisy Martincovej Tajomstvo Bábik,velmi dobre čitanie.
Byl jsem Mengeleho asistentem ...smutne citanie
Jojo Moyes - Predtym ako som ta poznala. Perfektna kniha, na zamyslenie. Fakt som prijemne prekvapkana 🙂
Ahoj. Pridavam sa.....tiež som práve dočítala Žitkovske bohyne a sú skvelé podľa mňa.
Ja citam knihu Sukničkár 😃😃
Viliam dobias volali ste zachranku ? a Andrea Coddington divoke kone
Ježiško mi donesie:Králové bourbonu,Ztracená místa,tajná města a jiné záhady na mapě světa a Pád vzhuru.Krásne Vianoce a veľa darčekov.
Ja čítam teraz Medeného jazdca 🙂
Od dnes vecer citam Cestujem sama, je to hororova kniha, velmi sa na nu tesim 🙂
trilogiu Obnažená.....hmmmmm
Prave som docitala: Nakresli mi vietor od E.Urbanikovej...odporucam 😉 zhltla som za dva dni 🙂
Vcera docitana od Jozka Kariku Cierna hra. Super kniha.
Jana Chmelova Svina zivot, tiez zaujimavy pribeh...
@dominka11 ešte máte knihu Kúzelné upratovanie, nebudete ju predávať ? ď 🙂
@karolina297 ano este ju mam, ale momentalne ju nepredavam. Ak by ste chceli mozem napisat ake knihy mam na predaj.
Osúdení prežiť- o troch tehotných mladých ženách, ktoré prežili koncentračný tábor..
@dominka11 chcela som iba túto, ale už som zohnala :D ďakujem
@mima89 tu si chystam aj ja si precitat🙂
Ja velmi necitam,obcas nieco,ale teraz som precitala par stran o prokrastinacii(chorobne odkladanie uloh na neskor)a ako sa od nej oducit.urcite odporucam.momentalne ju cita sestra tak na nu cakam🙂a ked kniha tak pidla skutocnosti neviem citat romany,nebavi ma to

Mama a zmysel života od Irvin D. Yaloma