icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

erienka
11. dec 2015

Mama a zmysel života od Irvin D. Yaloma

jarmila64
16. dec 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

vcera som si kupila novu knihu 🙂 malinovy sen 🙂

kadri
20. dec 2015

ako som sa stal starostom reykaviku - perfektne myslienky, humor, svieze citanie

butterfly333
20. dec 2015

Ja som si oblubila moju známu od nas začala písat velmi pekne knihy podla skut,udalosti. Prave som dočitala knihu od Denisy Martincovej Tajomstvo Bábik,velmi dobre čitanie.

roamers
20. dec 2015

Byl jsem Mengeleho asistentem ...smutne citanie

jeannna
20. dec 2015

@erienka Irvin D. Yalom je moj oblubeny spisovatel 🙂 Najviac sa mi zatial od neho asi pacila:
Ked Nietzche plakal.

erienka
20. dec 2015

@jeannna mne tiez, aj Liecba Shopenhauerom

jeannna
20. dec 2015

@erienka Ano, aj ta bola velmi dobra. Ja som od neho citala 6 knih a prave tuto: Mama a zmysel zivota som este necitala. Odporucas?

ivanakal
20. dec 2015

Jojo Moyes - Predtym ako som ta poznala. Perfektna kniha, na zamyslenie. Fakt som prijemne prekvapkana 🙂

erienka
20. dec 2015

@jeannna vies co, akosi ma to nechytilo, po asi 50 stranach som ju prestala citat, ale zajtra chcem opat zacat, tak ked docitam, dam vediet🙂

iffushka
20. dec 2015

Ahoj. Pridavam sa.....tiež som práve dočítala Žitkovske bohyne a sú skvelé podľa mňa.

mycuskaa
20. dec 2015

Ja citam knihu Sukničkár 😃😃

pauca
20. dec 2015

Viliam dobias volali ste zachranku ? a Andrea Coddington divoke kone

misela36
24. dec 2015

Ježiško mi donesie:Králové bourbonu,Ztracená místa,tajná města a jiné záhady na mapě světa a Pád vzhuru.Krásne Vianoce a veľa darčekov.

janellina
24. dec 2015

Ja čítam teraz Medeného jazdca 🙂

fionahope
24. dec 2015

Od dnes vecer citam Cestujem sama, je to hororova kniha, velmi sa na nu tesim 🙂

italy2
24. dec 2015

trilogiu Obnažená.....hmmmmm

erienka
24. dec 2015

@fionahope fiha, o tej som este nepocula. Milujem horory, idem pozriet na martinus 🙂

bambi9
24. dec 2015

Prave som docitala: Nakresli mi vietor od E.Urbanikovej...odporucam 😉 zhltla som za dva dni 🙂

elca13
24. dec 2015

Vcera docitana od Jozka Kariku Cierna hra. Super kniha.

elief
24. dec 2015

Jana Chmelova Svina zivot, tiez zaujimavy pribeh...

karolina297
1. jan 2016

@dominka11 ešte máte knihu Kúzelné upratovanie, nebudete ju predávať ? ď 🙂

janka279
1. jan 2016

@elca13 ja akurat citam od Kariku Tmu. 😃

dominka11
3. jan 2016

@karolina297 ano este ju mam, ale momentalne ju nepredavam. Ak by ste chceli mozem napisat ake knihy mam na predaj.

anuska74
3. jan 2016

@iffushka
Veľmi kvalitná kniha, dobre sa číta.

mima89
3. jan 2016

Osúdení prežiť- o troch tehotných mladých ženách, ktoré prežili koncentračný tábor..

janka279
3. jan 2016

@mima89 Fiha. Tazka tema. Ale znie to zaujimavo. Precitala by som si to tiez.

karolina297
4. jan 2016

@dominka11 chcela som iba túto, ale už som zohnala :D ďakujem

tana284
4. jan 2016
Používateľ tana284 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tana284.

@mima89 tu si chystam aj ja si precitat🙂

nelinka64
4. jan 2016

Ja velmi necitam,obcas nieco,ale teraz som precitala par stran o prokrastinacii(chorobne odkladanie uloh na neskor)a ako sa od nej oducit.urcite odporucam.momentalne ju cita sestra tak na nu cakam🙂a ked kniha tak pidla skutocnosti neviem citat romany,nebavi ma to