icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

maltinta100
4. jan 2016

ja som dostala hotel v parizi vsetky diely tak som začala a vyzera ze to budu super knihy :D

lasto
4. jan 2016

@roamers Dobrý deň, neponúkate knihu Bol som Mengeleho asistentom na predaj?

roamers
4. jan 2016

@lasto mas spravu

lasto
4. jan 2016

@roamers ďakujem, už ju mám

petruska77
autor
30. jan 2016

citam od Jeffreyho Archera seriu knih - Len cas ukaze a Hriechy otca - velmi dobre sa to cita, rodinna saga z prvej polovice 20teho storocia

sonia1712
31. jan 2016

@petruska77 ze je to super?prvu mam precitanu,tu druhu ked nam vyjde stolicka 😀 prijemne citanie

kikimon
31. jan 2016

Ja som prave za dva dni 'zozrala' - Preco som prelomil mlcanie...od Černaka

petruska77
autor
1. feb 2016

@sonia1712 vyborne to je, akurat teraz musim cakat na treti diel, ktory ma vyjst az niekedy v aprili 😉

katrin31
1. feb 2016

@roamers dobry den,mate prosim tu knihu byl jsem mengeleho asistentem?

vlastulina1
1. feb 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

momentalne ziadnu ale chystam sa ist si kupit novu, ktoré sú dobre?

silvusinka353
1. feb 2016
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

Poradte nejaku dobru 🙂

zirka
1. feb 2016

Duro Červenák a jeho detektívna zatial trilogia: Mŕtvy na Pekelnom vrchu, Smrť prvorodených a Ohnivé znamenie 😉

ela2710
7. feb 2016

Baby neposuvate nahodou niektora knizku Byl jsem Mengeleho asistentem? Ak ano, prosim ozvite sa mi do IP - kúpim

zuzandela
8. feb 2016

@wiki07 ja som mala od Kariku Na smrť...2 kusky na odporucanie a boli uplne super,odporucam

lulu268
8. feb 2016

Odporúčam Odsúdení prežiť od Wendy Holdenovej. A momentálne čítam Príručka zlej matky ☺

anega79
8. feb 2016

Ja som prave docitala dve knihy od Khaled Hosseini - Tisic ziarivych slnk a Majster sarkanov, este ma jedna od neho caka. Vacsinou vsetkym sa to velmi paci, mna to az tak velmi nezaujalo

jasminet
8. feb 2016

@anega79 mne sa velmi pacili... majster bol vynikajuci, aj ta tretia - a hory odpovedali ozvenou... slnka boli smutne...
ja teraz citam od filana rozhovor s tigrom - filana moc nemusim, ale kniha je fajn.

ella2015
8. feb 2016

Tak mám za sebou knihu od Larsa Keplera Hypnotyzér a teraz čítam Paganiniho zmluvu, skvelé severské krimi

zuzandela
8. feb 2016

tak som si napisala par tipov od vas,snad sa mi podari poziciat a precitat =)

sonia1712
8. feb 2016

@kikimon a páčila sa? manžel prečítal a bol sklamaný, oproti recenziám vraj nič moc tak teraz neviem či ju mám vôbec začať čítať 🙂

adik64
8. feb 2016

Ja som práve dočítala Liane Moriartyovú - Malé veľké klamstvá a začala som Manželovo tajomstvo, veľmi mi tie knižky sadli, číta sa to úplne samé. Viete mi prosím poradiť niečo podobné v tomto štýle od iného autora? Od Moriartyovej si kúpim postupne asi všetky čo u nás vyšli, ale chcelo by to niečo na prestriedanie 🙂

tana85
8. feb 2016

odporucam na take lahsie citanie knihu My od David Nicholls. hlavne zienky v viacrocnom manzelstve to budu citat s usmevom. teraz citam vsade propagovanu Svetlo ktore nevidime - vraj svetovy bestseller, ale 150.strana a stale ma to nejak nevtiahlo do deja, doslova s tym bojujem...

twiggi_veggie
8. feb 2016

Zrodeni pre beh .. najlepsia kniha aku som kedy citala 🙂 Ta kniha dokaze tak neskutocne namotivovat ako ziadna 🙂

saxxxana
8. feb 2016

Nesba a je to fakt skvele citanie 🙂

alchemilkazltozelena
8. feb 2016

Som mama...hehe :D

jankach
8. feb 2016

Dominik Dan - Mucha

zuzandela
8. feb 2016

@saxxxana Nesbo je tu dost ospevovany...asi sa mu pozriem na zubok heh =D =)

saxxxana
9. feb 2016

@zuzandela urcite to stoji za to 🙂

jeannna
14. feb 2016

Ja som prave zacala citat knihu David a Golias o outsideroch, odpadlikoch a umeni bojovat s obrami. Na zopar pribehoch je opisane, ako sa naucit kompenzovat svoje slabe stranky a vytazit z nich maximum, ja tomu hovorim Vysoka skola zvladania vlastnej frustracie.

martinabreza
14. feb 2016

Ja som dnes dostala od chlapa knihu GREY .Prvé tri diely 50 odtieňov už mám prečítané tak idem na túto uvidíme či bude taká super ako predchádzajúce.