Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
Maria Simma – Dostaňte nás odtiaľto, o dusiach v ocistci, satan, peklo, predpeklie, potraty, otazky na kt.dostanete odpovede
Na začiatku roka som si dala "sľub", že žiadnu knihu, mám hektický prvý polrok, ale včera som ho porušila, neodolala som Dánovi Krv nie je voda, doma som vyhlásila štrajk, dieťa hodila na krk mužovi a spráskala som ju. Som spokojná 😀 .
Rudolf Vrba - Utiekol som z Osvienčimu, odporúčam.
Michelle Moran - Kleopatrina dcéra
Er steht einfach nicht auf dich od G. Behrend a L. Tuccillo.
P.Hirax Baricak Sekundu pred zblaznenim.
Ja som zas zbuchla za dva dni po dlhej dobe román. Nádej pre Dcéru od Tara Taylor Quinnová :D
Mne sestra pozicala tu farkasovu a teda precitala som ju,ale ze by som z nej bola nejaka nadsena,to teda nie.
Dnez zacinam dalsieho nesba citat
Mankell Neviditeľný mur
Červenáka Brána Irkally 😉na odľahčenie k suchej odbornej literatúre.
Nejako nestiham citat, ale stahujem si audioknihy, ktore pocuvam cestou na sluzobky. Vacsinou su to krimi. Momentalne pocuvam Stalkera od Larsa Keplera.
Dan Simmons - Terror
Ahojte. Viem mi niekto odporucit dobru knizku? Mam rada Alexandru Potter, Janu Benkovu, Moniku Wurm, Helen Fielding - Bridget JOnes, Jennifer Probst... Dakujem
Vie niekto kde stiahnut audioknihy? Dakujem
Vykupena laska od F.Riversovej, nie je to sladka romantika, pribeh odpustenia a bezpodmienecnej lasky. Ma tiez tituly ako PERLA v PIESKU, ci RUBINOVA ŽATVA...urcite vsetky odporucam
Alex Adams - Bily kun
V sobotu som od kamarata dostala tip na knihu "Sedem minut po polnoci" Cital niekto? Vraj silny príbeh o láske, o strate a o nádeji. Jeho priatelka vraj vobec necita knihy, ale s touto ze chodila aj na zachod.
Lars Kepler - Hypnotizér, veľmi napínavé
Teraz 10 knih od Jo Nesba o Harry Hole, najskor ma to nejako nenadchlo, ale teraz mi bude aj za nim smutno 🙂
@petruska77 no nedocitala som vsetky komentare, ale tusim len ja citam slovenske romanticke diela!!? Z kniznice mam napr. Hubertove zeny od Mikolasovej, aj "Teraz alebo nikdy"-skutoc.pribeh o zene chorej na endometriozu, ktora mala prikaz otehotniet ale nemala s kym...
Ja som naposledy docitala knihu Muz menom Ove a mozem len odporucit. Pribeh je o jednom starsom panovi, uhundranom samotarovi, ktoreho si musite napriek vsetkemu oblubit, lebo je to dobrak od kosti so strasne velkym srdcom 🙂
Poraďte knihu, ktorá sa číta jedným dychom...
Deti, ktoré prežili Mengeleho , Jeden musí z kola von, Odsúdení prežiť, Nebo nie je výmysel
Od Ludmily Ulickej-Daniel Stein, tlmocnik. Ulicku tento rok v mojom rebricku asi uz nikto netromfne🙂
Momentálne "Stvorení pre beh","Dalajlámová kočka" a "7 kozliatka a vlk".
@michaelkanr to je nejaky zivotopis?

Prírodné bytosti od Margot Ruis