icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

janeta21
17. mar 2016

Prírodné bytosti od Margot Ruis

alenky
17. mar 2016

Maria Simma – Dostaňte nás odtiaľto, o dusiach v ocistci, satan, peklo, predpeklie, potraty, otazky na kt.dostanete odpovede

rakywanda
18. mar 2016

Na začiatku roka som si dala "sľub", že žiadnu knihu, mám hektický prvý polrok, ale včera som ho porušila, neodolala som Dánovi Krv nie je voda, doma som vyhlásila štrajk, dieťa hodila na krk mužovi a spráskala som ju. Som spokojná 😀 .

sidus
20. mar 2016

Rudolf Vrba - Utiekol som z Osvienčimu, odporúčam.

nikol6452
20. mar 2016

Michelle Moran - Kleopatrina dcéra

stardust
20. mar 2016

Er steht einfach nicht auf dich od G. Behrend a L. Tuccillo.

laila22
20. mar 2016

P.Hirax Baricak Sekundu pred zblaznenim.

lucka222
20. mar 2016

Ja som zas zbuchla za dva dni po dlhej dobe román. Nádej pre Dcéru od Tara Taylor Quinnová :D

opica
20. mar 2016

Mne sestra pozicala tu farkasovu a teda precitala som ju,ale ze by som z nej bola nejaka nadsena,to teda nie.
Dnez zacinam dalsieho nesba citat

destra
20. mar 2016

Mankell Neviditeľný mur

zirka
20. mar 2016

Červenáka Brána Irkally 😉na odľahčenie k suchej odbornej literatúre.

janka279
20. mar 2016

Nejako nestiham citat, ale stahujem si audioknihy, ktore pocuvam cestou na sluzobky. Vacsinou su to krimi. Momentalne pocuvam Stalkera od Larsa Keplera.

lalus
20. mar 2016

Dan Simmons - Terror

minulin
20. mar 2016

Ahojte. Viem mi niekto odporucit dobru knizku? Mam rada Alexandru Potter, Janu Benkovu, Moniku Wurm, Helen Fielding - Bridget JOnes, Jennifer Probst... Dakujem

Vie niekto kde stiahnut audioknihy? Dakujem

janka279
20. mar 2016

@minulin ja si stahujem z audiolibrix, pripadne si vymiename s kolegynami. Cez audiolibrix si treba knihu kupit, aj ked je sem tam akcia, ze je nejaka kniha zadarmo. Takto som prisla k Dominikovi Danovi - Basnikovi a Jo Nesbovi - Nemesis.

maajak
20. mar 2016

Vykupena laska od F.Riversovej, nie je to sladka romantika, pribeh odpustenia a bezpodmienecnej lasky. Ma tiez tituly ako PERLA v PIESKU, ci RUBINOVA ŽATVA...urcite vsetky odporucam

nanulik
20. mar 2016

Alex Adams - Bily kun

misela36
21. mar 2016

@nanulik som práve čítala recenziu a idem si ju zohnať.

jeannna
21. mar 2016

V sobotu som od kamarata dostala tip na knihu "Sedem minut po polnoci" Cital niekto? Vraj silny príbeh o láske, o strate a o nádeji. Jeho priatelka vraj vobec necita knihy, ale s touto ze chodila aj na zachod.

nanulik
21. mar 2016

@misela36 dobra je. ja som doteraz takyto zaner necitala, ale tato ma chytila. myslim ze je aj dobre napisana.

mirka414
21. mar 2016

Moj tip ;)

dennkka
21. mar 2016

Lars Kepler - Hypnotizér, veľmi napínavé

anega79
24. mar 2016

Teraz 10 knih od Jo Nesba o Harry Hole, najskor ma to nejako nenadchlo, ale teraz mi bude aj za nim smutno 🙂

tamtamka26
24. mar 2016

@petruska77 no nedocitala som vsetky komentare, ale tusim len ja citam slovenske romanticke diela!!? Z kniznice mam napr. Hubertove zeny od Mikolasovej, aj "Teraz alebo nikdy"-skutoc.pribeh o zene chorej na endometriozu, ktora mala prikaz otehotniet ale nemala s kym...

petruska77
autor
25. mar 2016

Ja som naposledy docitala knihu Muz menom Ove a mozem len odporucit. Pribeh je o jednom starsom panovi, uhundranom samotarovi, ktoreho si musite napriek vsetkemu oblubit, lebo je to dobrak od kosti so strasne velkym srdcom 🙂

macik166
3. apr 2016

Poraďte knihu, ktorá sa číta jedným dychom...

karamel
3. apr 2016

Deti, ktoré prežili Mengeleho , Jeden musí z kola von, Odsúdení prežiť, Nebo nie je výmysel

michaelkanr
3. apr 2016

Od Ludmily Ulickej-Daniel Stein, tlmocnik. Ulicku tento rok v mojom rebricku asi uz nikto netromfne🙂

misela36
3. apr 2016

Momentálne "Stvorení pre beh","Dalajlámová kočka" a "7 kozliatka a vlk".

tamtamka26
3. apr 2016

@michaelkanr to je nejaky zivotopis?