icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

tamtamka26
3. apr 2016

@macik166 neviem, aky styl preferujes. Ale skvela bola od Evy Bielej Brndiarovej Sila lasky.

sonia1712
3. apr 2016

Isabel Allende : Eva Luna 🙂 Kto má rád G. M. Marqueza a jeho magický realizmus, bude milovať aj Evu Lunu 🙂

mocca
3. apr 2016

@macik166 Krava nebeská od Davida Duchovneho, krátka, trefná a skutočne na jeden dych, jeden večer, jednu cestu vlakom- podľa možností 🙂 inak naposledy som čítala aj Díte školkou povinné a to je už záležitosti, ktorú nemôžete čítať na verejnosti lebo záchvaty smiechu sú zaručené, takže radšej doma, aby ste sa mohli rehúňať a ešte evitovku Nakresli mi vietor ako oddychovka to nebolo zlé

michaelkanr
4. apr 2016

@tamtamka26 nie. Je to inspirovane skutocnou postavou zida, ktory tlmocil pre gestapo a zachranoval zivoty druhych ludi. Potom konvertoval na katol vieru a zil v izraeli. Ale pribehy okolo neho su uz vymyslene, je to zivote, laske, politike, nabozenstve, hotova freska-a vyborne napisana. Narocnejsie citanie ale zaujimave a napinave. A celkom netradicne-este som take nieco-obsahom aj formou necitala.

tamtamka26
4. apr 2016

@michaelkanr no možno ju vyňuchám v knižnici... ja nemám rada príliš náročné čítanie, potrebujem pri knihe vypnúť, ale manžela to určite zaujme. díky.

dennkka
12. apr 2016

Pankhart od švédskej autorky Camilly Läckberg - kriminálka

maajky
22. apr 2016

ahojte🙂 kde by som zohnala? Anna v Glenn. st Mary od Lucy Maund Montgomeryová?

zuzandela
4. jún 2016

ja citam teraz Dennik pestunky od Emma McLaughlinová a kolektív a je to super =)

lavinis
4. jún 2016
dennkka
4. jún 2016

Žo Langerová - Vtedy v Bratislave/Môj život s Oskarom L.
http://www.martinus.sk/?uItem=80130
výnimočná kniha, odporúčam prečítať

simculllka
4. jún 2016

Caute zienky, ja som knihomaniak a silno odporucam tym, ktore maju radi vselijake konspiracne teorie a hlavne kriminalky dva romany od Francka Thillieza - Syndrom E a Gataca.

nicollettka
4. jún 2016

ja som minuly tyzden docitala navod na obsluhu lasky. Skvela kniha, nemate niektora precitanu navod na obsluhu dietata? dost by ma zaujimalo ci je to rovnako skvela kniha ako ta prva 🙂

matazirafa
4. jún 2016

Jaycee Dugard - Ukradnuty zivot.. pravdivy pribeh dievciny ktoru uniesol a 18 rokov vaznil vysinuty manzelsky par

zuzich
4. jún 2016

John Irving Svet podľa Garpa, klasika

simonnka2014
4. jún 2016

Tatiana Melasova Tovar,stará ale dobrá knižka

sadul
4. jún 2016

vacsinou su to biblicke knihy..duchovne..momentalne ale citam Knihu o sucite (Milan Šišmiš), Boží láska, spravedlnost, zákon, soud, trest a milost (Kornelius Novak), Zlate ruky (Ben Carson) a Cesta lasky (Ellen Gould White)

monikaparson
4. jún 2016

Vychovávame deti a rosteme s nimi. Čítam ju už dlhšie, ale je to úžasná kniha.

evina313
4. jún 2016

ja som vcera dočitala "Na ostrove" velmi pekna knižka, odporúčam 😉

emita
4. jún 2016

Roald Dahl: Charlie and the Chocolate Factory. Dobrý úlet 😀

roamers
6. jún 2016

Tak ja dokonca okrem kniziek O psickovi a macicke a O Medovnikovom domčeku som sa posunula o level vyššie a púšťam sa do dlho odkladanej knižky Sophiina voľba. Knižku už dlhšie obchádzania, že si ju raz prečítam. Celkom sa jej bojím ☹

zuzandela
7. jún 2016

@roamers Sofiinu volbu urcite neodkladaj,ja som tiez na odporucanie precitala a je super =)

misela36
7. jún 2016

Keďže sa blíži leto,čo nepatrí medzi moje obľúbené obdobie,tak čítam:Aljašský deník ,Biely tesák a Kanadskou divočinou.A neskôr,práve dnes som ju objednala od P.Balka:Vtedy v Lošonci.

obsadenemeno
7. jún 2016

A Time To Every Purpose - Ian Andrew a druhu co mam rozcitanu od Penny Vincenzi Wicked Pleasures.... ja rada citam viac knih naraz, podla toho, aku mam naladu 😀

petruska77
autor
12. jún 2016

Ja v poslednej dobe casto siaham po knihach Michaela Connellyho, naposledy to bola kniha Druha strana.

sisaka
12. jún 2016

ja som sa dostala uplne nahodou ku knihe Outlander (Diana Gabaldon) a i ked taketo knihy nezvyknem citat, nejak som sa namotala a uz citam 4. knihu 😀 Odporucam vsetkym, ktore maju radi nenarocne, oddychove citanie

evina313
12. jún 2016

dnes som nasla v Evite odporučania na knihy, musim si ich naguuuugliť čo je to zac 🙂 odporučania mam rada, vela sa tým riadim

adik64
14. júl 2016

Ja som práve dočítala Liane Moriartyovú - Malé veľké klamstvá a začala som Manželovo tajomstvo, veľmi mi tie knižky sadli, číta sa to úplne samé. Viete mi prosím poradiť niečo podobné v tomto štýle od iného autora?

misela36
14. júl 2016

Dievčatá,čítali ste niektorá knihu od Charlotte Linkovej?Dajte nejaké hodnotenia.Inak ahojte a díky.

liz_lemon
15. júl 2016

@misela36 ja som od nej čítala Šmírák a Zapomenuté dítě, a teraz akurát končím V údolí lišek
píše dobre, pútavo, sú to také napínavé thrilery, veľmi dobre opisuje niektoré scény, že som sa až bála

misela36
15. júl 2016

@liz_lemon díky.práve som objednala Podvod a Ctitel.