icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

petruska77
autor
19. máj 2017

@eeffka Harry si v kazdej knihe najde prilezitost na poharik, aj v tejto poslednej 😂

iwet7
19. máj 2017

@evina313 ahoj tiez ju mam v hladaciku. oveho mam stale za jednu z top knih posledného obdobia 🙂 ak si ju uz citala, daj vediet.

evina313
19. máj 2017

@iwet7 nečítala, čakam na odozvy, ale nejak nechodia. Alebo nikto nečítal...😉

petruska77
autor
1. aug 2017

Prave som docitala knihu Uspavac od Keplera. Zhltla som ju za 3 dni, vyborna 🙂

rakywanda
1. aug 2017

@petruska77 tiež ma minulý týždeň očarila (autor celkovo), už som dala aj Zmluvu podľa Paganiniho, dnes som dočítala Svedkyňu ohňa, zajtra prášim do knižnice a pevne verím a dúfam, že tam budú mať ďalšie časti. Treba to čítať poporiadku.

matazirafa
1. aug 2017

Teraz citam Mengeleho dievca, dnes som zacala a som na s. 217.. je to brutus, ktory si dnes snad ani nejde predstavit..

adik64
2. aug 2017

Ja mám rozčítané Dievča vo vlaku od Pauly Hawkins v angličtine, je to super napínavé. Potom sa chystám na Manželé odvedle. Rada si nechám poradiť niečo ďalšie žánrovo podobné.

pitik
2. aug 2017

@adik64 ja to akurat citam v slovencine 🙂, predtym som citala Nemecke dievca neplace od Michaela Ella Hajdukova vyborna kniha, citala som aj Zakon krvy, to sa mi pacilo este viac.

petruska77
autor
2. aug 2017

@rakywanda od Keplera je pre mna zatial top Stalker 🙂 Ale ten je tusim az piata kniha v serii...

rakywanda
2. aug 2017

@petruska77 chcem to čítať porade, pretože v pozadí spomínajú už vyriešené prípady a odvíja sa tam aj súkromný život detektíva

snehovagula1
2. aug 2017

@matazirafa tiez som to prave docitala... Miestami sa mi nechcelo verit ze take obludne veci dokazu spravit ludia ludom👎

mirka414
2. aug 2017

Po dlhšom čase jedna papierová kniha 👍🏻

sugarinka10
2. aug 2017

@matazirafa aj ja to citam🙂

admet
2. aug 2017

Unter dem Schleier die Freiheit od Khola Maryam Hübsch. Odporucam 🙂

marina24
2. aug 2017

poradte nejakú super evitovku,alebo naozaj dobru knihu podobnejšieho zanru,ktoru prave citate, alebo ste citali a nie je extra stara🙂 ale nieco fakt dobre, ze si poviem,ze wauky 🙂alebo moze to byt aj jemne erotickejsi nadych, nebranim sa, alebo dramaticke, autenticke, realisticke. Mam v plane precitat aj prostituku od saskovej,aj mengeleho dievca, len som sa k tomu nedostala hned, v kniznici to nemaju🙂 nieco podobne by som poprosila 🙂 prave som docitala evitovku- od viktorie darsane zakazany instinkt, take o nicom nudne celkom, dejiva linia strasne moc jednoducha.

rakywanda
3. aug 2017

@mirka414 ja len papierové 🙂

libawet
3. aug 2017

@marina24 evitovky ja nemusím, ale píšeš, že aj čosi také erotickejšie - pozri knihy od autorky J.R. WARD ( v nich nachádzam všetko, má aj sci-fiction, no aj normálnu romantiku, ale takú nie tú presladenú a pritiahnutú za vlasy ).

mirka414
4. aug 2017

@rakywanda no žiaľ ja žijem vo Svajciarsku a kým by mi prišla kniha zo Slovenska aj by ma chuť na ňu prešla a o tom postovnom sem radšej pomlčím 😂..ale napr.teraz som po dlhšom čase čítala tuto papierovú knihu a bol uz vecer a mala som zapnutú lampu ked v tom manžel zhasol svetlo ,ze on chce spať 😬..tak som musela vziať knihu a odsťahovať sa do hosťovskej izby ale ked čítam na čítačke to svetlo mu nevadí a kludne mozem ďalej čítať .a na plazí som si tolino tiez užila lebo je vodotesné a listy knihy neboli mokré .

rakywanda
5. aug 2017

začala som čítať Podstata zla,trpela som 50 strán a odložila som ju ☹

misela36
5. aug 2017

chcela by som kúpiť čítačku kníh do daru,keďže to nie je bagateľ,tak poprosím:kto má nech sa ozve.aká značka,spokojnosť,plusy,mínusy apod.ďakujem pekne.

anega79
21. nov 2017

Teraz úplne moj top Regine Deforges seria Modry bicykel.ma to 10 knih,len skoda ze len 4 su prelozene,ani po anglicky ju neviem najst😢

maminecka2
21. nov 2017

Ja teraz citam Byl jsem Mengeleho asistentem, teda uz tyzden necitam, neda sa to v kuse, musim to predychat a zbavit sa nocnych mor aby som vedela pokracovat.

mirka414
22. nov 2017

@misela36 ja mam citacku knih tolino HD predtym som mala druhu verziu,ale ta bola pomalá tak som investovala do trosku drahsej vylepsenej verzie a na tu nedam dopustit... malinka,prenosná vodoodolná,stranky sa posuvaju uplne super.cena trosku drahsia,ale stoji za to.

bobovalenka
22. nov 2017

Ja mám rozčítaného Dominika Dána - Kožené srdce. Od začiatku roka som od neho prečítala už asi 5-6 kníh (keb bol čas, tak aj všetky 😂 ) Odporúčam, kto ešte nemal tú česť, čítam hociktorú, ktorá mi u mamky padne do ruky, nejdem v žiadnom poradí, už mám za sebou: Studňa, Červený kapitán, Na opätkoch, Hriech náš každodenný, Mucholapka, Básnik... azda som nezabudla nič 🙂

sticker
vondolina
22. nov 2017

@maminecka2 ja som začala mengeleho dievča a celkom ma to chytilo, len je mi strašne smutno, keď to čítam ☹

pitik
22. nov 2017

@vondolina citala som to nedavno a plakala som pri tom, velmi smutne. 😢

gabnemeth
22. nov 2017

Ahojte, ja teraz čítam krásnu ilustrovanú knižku Divoké zvieratá severu od Dietera Brauna. Určite odporúčam ako vianočný darček. 🙂

A teraz sa zbierajú peniažky na podporu tejto úžasnej knižky o veľrybe. Je krásna, ale zároveň vzdeláva deti o životnom prostredí. Podporte, ak chcete - https://www.startlab.sk/projekty/303-greta/

maminecka2
22. nov 2017

@vondolina Aj ja si ju chcem kupit, ale dam si vacsiu pauzu, musim to prestriedat s niecim lahsim, lebo pri tom co sa deje u nas aj vo svete v zmysle nacizmu a radikalizmu mi uz aj tak neda spavat...

liviadanova
23. nov 2017

Práve čítam moju tretiu knihu od skvelej Jojo Moyes Posledný list od milenca 💗

ema234
23. nov 2017

@petruska77 Snehuliak od Jo Nesbo , predtym Karika - Strach, Trhlina, Tma