icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

minik5
5. jan 2018

Zdravie v ohrození-tpká pravda o sladkom cukre.. predtým Chiara, odporúčam obe!!!!

kim12345
5. jan 2018

Milost pre Gregora Mocha

maminecka2
5. jan 2018

Ahojte, nemate niektora tip na knihu o upratovani? Pozeram ze Kuzelne upratovanie od Marie Kondo ma dobre recenzie, ale je to skor o velkom preorganizovani a zbaveni sa zbytocnosti. Rozmyslam ze by som sa niecim rada inspirovala. Dakujem.

poklembovi
5. jan 2018

@maminecka2 https://www.martinus.sk/?uItem=113447 ahoj, tu máš tip, ak by si chcela 🙂

lili2015
Autor odpoveď zmazal
maminecka2
7. jan 2018

@poklembovi Dakujem, pozriem

janage
13. jan 2018

Charles Dickens - Pochmurny dom

casperka1980
17. jan 2018

Monika Wurm slzy predaných dievčat

libawet
17. jan 2018

od Jany Pronskej - Srdcom a mečom.

tamtamka26
17. jan 2018

baby, odporúčam všetkými desiatimi - Zuzana Široká - Jabloňové lásky. pre tie, ktoré majú radi slovenskú beletriu a romantiku. u mňa bude patriť medzi tých pár kníh, ktorých obsah tak ľahko nezabudnem. 👍👍

solene
17. jan 2018

@casperka1980 na tuto som pozerala, ale nehľadala som bližšie info. Je to podľa skutočnej udalosti?

anega79
17. jan 2018

Liane Moriarty - Sedmilharky, bol podla toho serial Big little lies s Nicole Kidman, super kniha

sisaka
17. jan 2018

@anega79 knižka bola super, nevies či sa ten seriál da niekde pozrieť?

anega79
17. jan 2018

@sisaka to netusim ja som si ho stiahla, da sa napr cez ulozto

luci1012
17. jan 2018

Táňa Keleová - Vasilkova - Sľub

sisaka
18. jan 2018

@anega79 diky, tam ma nenapadlo to pozriet 👍

casperka1980
19. jan 2018

@solene netuším..

casperka1980
9. feb 2018

Monika Wurm: Nesmieš ma milovať:Farby lásky
Prekliaty tanzanit..

jasminet
15. feb 2018

Cestujem sama a Sova od Samuela Bjorka

Genialna priatelka a aktualne jej druha cast Pribeh noveho priezviska od Eleny Ferrante - naozaj vyborne knihy, skvelo napisane...

lubina
15. feb 2018

Akurat som docitala Fire and Fury.....

petruska77
autor
21. feb 2018

Baby, ja som teraz doslova zhltla uplne fantasticku knihu Naslouchac od ceskej autorky Petry Stehlíkovej. A hned ako som ju docitala, bezala som do knihkupectva po pokracovanie - Faja. Je to styl fantasy, uzasne napisane, spisovatelka ma neuveritelnu fantaziu. Ked si pozriete hodnotenie na martinuse, tak ine ako plny pocet hviezdiciek ani nema. Velmi odporucam 🙂

liviadanova
21. feb 2018

@casperka1980 nieje to podľa skutočnej udalosti 😉

selema
22. feb 2018

Dnes mi doniesol kuriér túto knihu 📙 Strašne sa z nej teším, pretože už dlho som ju zháňala, žiaľ bola vypredaná. Len pár dní dozadu vyšlo prevydanie.
Deti na prázdninách, takže dnešné popoludnie patrí len mne 😊
Presne ako je napísané na záložke, ktorú som dostala ako darček ku knihe: DNES SI ZASLÚŽIM VIAC ČASU NA ČÍTANIE 💖 📖

petrofka
22. feb 2018

Ja mám Keď Nietzsche plakal - Irvin D. Yalom. Čítam ju iba v čakárňach u lekárov :D inokedy nemám buď čas alebo pokoj 🙂)

ellieellie
22. feb 2018

Jón Kalman Stefánsson - Letné svetlo a potom príde noc

kim12345
Autor odpoveď zmazal
yoxinka
22. feb 2018

Túto 🙂

montemotherone
22. feb 2018

Konečne som sa po mesiacoch dostala k tejto knihe (a celej ságe) 🙂 Pre mňa veľmi lákavé prostredie Talianska rokov minulých... 😉

moonlighting
22. feb 2018

@andrejkam 50 odtieňov sivej - videla si aj film? Ako hodnotíš knihu v porovnaní s filmom? Ja som nevidela ani nečítala, no mám naň zálusk, len neviem či vo filmovej či knižnej podobe. Nerada čítam niečo čo som už videla a naopak.

dennkka
23. feb 2018

@yoxinka Aj ja som nedávno čítala, celá trilogia je super