Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
Milost pre Gregora Mocha
Ahojte, nemate niektora tip na knihu o upratovani? Pozeram ze Kuzelne upratovanie od Marie Kondo ma dobre recenzie, ale je to skor o velkom preorganizovani a zbaveni sa zbytocnosti. Rozmyslam ze by som sa niecim rada inspirovala. Dakujem.
@maminecka2 https://www.martinus.sk/?uItem=113447 ahoj, tu máš tip, ak by si chcela 🙂
@poklembovi Dakujem, pozriem
Charles Dickens - Pochmurny dom
Monika Wurm slzy predaných dievčat
od Jany Pronskej - Srdcom a mečom.
baby, odporúčam všetkými desiatimi - Zuzana Široká - Jabloňové lásky. pre tie, ktoré majú radi slovenskú beletriu a romantiku. u mňa bude patriť medzi tých pár kníh, ktorých obsah tak ľahko nezabudnem. 👍👍
@casperka1980 na tuto som pozerala, ale nehľadala som bližšie info. Je to podľa skutočnej udalosti?
Liane Moriarty - Sedmilharky, bol podla toho serial Big little lies s Nicole Kidman, super kniha
Táňa Keleová - Vasilkova - Sľub
@solene netuším..
Monika Wurm: Nesmieš ma milovať:Farby lásky
Prekliaty tanzanit..
Cestujem sama a Sova od Samuela Bjorka
Genialna priatelka a aktualne jej druha cast Pribeh noveho priezviska od Eleny Ferrante - naozaj vyborne knihy, skvelo napisane...
Akurat som docitala Fire and Fury.....
Baby, ja som teraz doslova zhltla uplne fantasticku knihu Naslouchac od ceskej autorky Petry Stehlíkovej. A hned ako som ju docitala, bezala som do knihkupectva po pokracovanie - Faja. Je to styl fantasy, uzasne napisane, spisovatelka ma neuveritelnu fantaziu. Ked si pozriete hodnotenie na martinuse, tak ine ako plny pocet hviezdiciek ani nema. Velmi odporucam 🙂
@casperka1980 nieje to podľa skutočnej udalosti 😉
Dnes mi doniesol kuriér túto knihu 📙 Strašne sa z nej teším, pretože už dlho som ju zháňala, žiaľ bola vypredaná. Len pár dní dozadu vyšlo prevydanie.
Deti na prázdninách, takže dnešné popoludnie patrí len mne 😊
Presne ako je napísané na záložke, ktorú som dostala ako darček ku knihe: DNES SI ZASLÚŽIM VIAC ČASU NA ČÍTANIE 💖 📖
Ja mám Keď Nietzsche plakal - Irvin D. Yalom. Čítam ju iba v čakárňach u lekárov :D inokedy nemám buď čas alebo pokoj 🙂)
Jón Kalman Stefánsson - Letné svetlo a potom príde noc
@andrejkam 50 odtieňov sivej - videla si aj film? Ako hodnotíš knihu v porovnaní s filmom? Ja som nevidela ani nečítala, no mám naň zálusk, len neviem či vo filmovej či knižnej podobe. Nerada čítam niečo čo som už videla a naopak.

Zdravie v ohrození-tpká pravda o sladkom cukre.. predtým Chiara, odporúčam obe!!!!