Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
@moonlighting 50 odtieňov je lepšia kniha ako film!!!
práve som dopozerala film Snehuliak podľa predlohy J.Nesbo a som veľmi rada, že som najprv tohto autora čítala, lebo po vzhliadnutí filmu, by som sa pri jeho knihách ani nepozastavila. otras! takto to do...ať.
Ja čítam Divoký dedič od Elizabeth Michelsova
včera som bola v knižnici a mám konečne na čo som čakala - Kepler Lovec králikov a ďalšie knihy o Sebastianovi Bergmanovi od autorov Hjorth a Rosenfeldt - Hrob v horách, Nemý svedok, Ti,ktorí zlyhali. Tešíííím sa
Dievča z Titanicu
Kašmírový šál od Rosie Thomasová, veľmi príjemné čítanie, dala by som jej tak 80%, zaujímavý námet z prostredia Indie, prelínanie minulosti a prítomnosti (ktoré milujem).
@moonlighting
@dennkka súhlasím s tebou....a film som videla 1.časť....no v princípe kniha je vždy lepšia ako film
@somavi ďakujem za knižný typ. Mária Antoinette - skvelé
Zlomeni anjeli - vynikajuca, dojimava, velmi dobre sa cita
Ja som si začala knihy od Moniky Wurm. Ako prvú som teraz dočítala a vychutnala si Hviezdu nad arabským peklom (👍).
Sissi cisarovna deviaty diel mam rozcitanu
Dievca z kalendara, ako dobre sa to cita, taka oddychovka ale nic moc teda 😀 cakala som viac.
Elena Ferrante - Genialna priatelka,4 diely,za mna jedna z naj knih aku som citala
Andrea Novosedlikova - Prebúdzanie, Ivana Lacková - Vínne mušky....
@casperka1980 dobry vecer, zhanam tuto knihu Pakistanska princezna v SLJ. Mate ju? Rada odkupim. Dakujem
@xjejni zial nie, mala som ju len z kniznice
Práve začínam ... Monika Wurm - Rockový sen 📓
Anthony Doerr: Zed vzpominek
vyssie spominaný Kašmírový šál od Rosie Thomasová - dočítané, odporučam, krasny príbeh 🙂
samantha sannonova -zrodila se pisen,citam ju uz asi pol roka,lebo nemam cas😒
Vojna nemá ženskú tvár....odporúčam,sú to svedectvá ruských žien,ktoré bojovali vo vojne

Ja takto