icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

mawka
14. aug 2014

@emanka a vraj ma mat pokracovanie ta kniha alebo ma uz? idem kuknut

jaya47
14. aug 2014

Pisen ledu a ohne (Hra o truny) - ak chcete knihy na pol roka citania, nebojite sa naturalnych scen, kde sa autor nestiti zabit hlavnu postavu, svet a zmyslanie ludi vykresluje uplne bez ruzovych okuliarov, mate radi fantasy, tak siahnite po tejto knihe ;)

kadri
14. aug 2014

o alternativnych ekonomickych smeroch, velmi inspirativne a pozitivne citanie

http://www.artforum.sk/catalog/johanisova-nada:...

dkethe
14. aug 2014

harry potter vsetky casti, vzdy v auguste ma to chyti 🙂

petka3012
14. aug 2014

"Bila carodejka" od Ilona Maria Hilliges ;)

bacadik
14. aug 2014

Po druhykrat prvy diel sagy STOROCIE teda Pad titanov od Kena Folletta. A je to fakt parada, odporucam vsetkymi desiatimi!!!
Btw. Harry Potter vsetky casti som mavala pravidelne zachvaty kazde jedno skuskove na VS... Prestala som az ked som sa ucila na statnice😀

slavaf
14. aug 2014

Druhý diel ságy Storočie, Zima sveta od Folletta. Fantastické čítanie... Nedočkavo čakám na tretiu časť🙂

deinad
14. aug 2014

@andelok staci ked pozres na martinus alebo gorilu,najdes tam aj recenzie 🙂. Inak doma mam taku vsehochut knih. Aj Hobit bol vyborny. Caka ma este Meno vetra + Strach mudreho muza. Tiez ma bavi styl Heribana. A tesim sa na knihy od Hosseina 🙂.

oxana1212
14. aug 2014

Marie Curie od Laurenta Lemire a mam pozicanu Morovu lod - Clive Cussler.

luminuska
14. aug 2014

ja som "brownovka" takže teraz som dočítala Inferno - Peklo. je to mega knižka, takže som si ju vzala na dovču a tam som ju prelúskala 🙂 výborná ako všetky ostatné od Browna.

andelok
14. aug 2014

@deinad Ja som sa dala aj na Dominika Dana, najprv trochu skepticky a teraz uz uplne fanaticky, mam precitane vsetko od neho a vzdy ma to tak vtiahne, ze nevnimam nic okolo 🙂

ladywitch26
14. aug 2014

momentalne mam rozcitaneho dalsieho kinga, doktor spanok, plus znovu citam TO. uz som to citala pred 15timi rokmi v cestine, teraz to davam v anglictine. hotova lahodka 🙂
inak prednedavnom som docitala angelin popol, fakt odporucam. velmi smutna kniha, ale napisana takym vtipnym stylom, ze sa clovek smeje cez slzy. tym zvlast, ze teraz zijem v krajine, kde sa to odohrava.
no a "spaci" boli tiez dobri. bolo to tusim aj sfilmovane, s bradom pittom. 🙂

emanka
16. aug 2014

@mawka ani som nevedela, že to má pokračovanie. Viem len, ako dopadla hlavná hrdinka v reále.
Ja keď som to čítala, mala som 14 rokov.

mawka
16. aug 2014

@emanka hej, tiez som netusila, som to len tak zachytila kdesi. musim si ju zohnat 🙂

andula77
22. aug 2014

Dale Carnegie - Ako sa zbavit starosti a zacat zit - uz som to citala 2x a stale som sa ich nezvbavila 😀 predtym som citala 2 knihy od Baricaka a minuly rok na statnicu knihy od Steinbecka som si oblubila - Na vychod od raja a 2x ci dokonca 3x som citala Laska v case cholery - GG Marquez

emma_932
22. aug 2014

prekliatie salemu od stepena kinga 😅 a prave som docitala zlodeja casu od Pratchetta 😉 a idem na Kurta Vonneguta

bayuska
22. aug 2014

Ja som vcera docitala London Road od Samanthy Young a kedze 3. Jamaica Lane vyjde az buduci mesiac tak som teraz zacala citat Sylvia Day- Crossfire 1 - Obnazena 🙂

petruska77
autor
28. aug 2014

Ja som vcera docitala knihu Trojica, trochu mysteriozne citanie 🙂

petruska77
autor
20. sep 2014

nikto nic necita? 🙂

maria1989
20. sep 2014

@petruska77 fórum 😀

oktobermimi
20. sep 2014

@petruska77 já ale ne Knihu ale Enigmu 🙂
ale prečítala som tak 300 knih za 3 roky 🙂 kedy si som bola maniak kniha o 200 stranách na 2-3 dni 🙂

zirka
20. sep 2014

Po dlhom case som sa odhodlala a vzala si trilogiu o Cernoknaznikovy od Cervenaka a musim povedat,ze citat toto skor,tak mi v skole prirastu Slovania k srdcu..... 😀

limoncino
20. sep 2014

Paolo Coelho Veronika sa rozhodla zomrieť

petruska77
autor
20. sep 2014

a ja som dnes docitala knihu od Jamesa Dashnera : Labyrint Utek... teraz to davaju aj v kinach, nebol na tom niekto?

moni73
26. sep 2014

ahojte! som citatel-hltac, nemoze sa stat, ze nemam knihu a drvivu vacsinu po precitani vypustam. posledne som citala "manzelovo tajomstvo" (podla mna dobre citatelna, dobra). teraz mam pred sebou "skor nez zaspim"- uz sa tesim. mam rada thrilery, detektivky, ale aj romantiku a velke rodinne romany. posledne ma zaujala kniha "kniznica mrtvych", teda su to 2 knihy, nazov druhej si nepamatam, obidve su super.
@petruska77 ta trojica sa cita dobre? uz ju chvilu obzeram.... dakujem

snopkulka
26. sep 2014

Milovala som manipulátora - Caroline Bréhatová - čítam už druhýkrát, výborná kniha 😉

prasiatko30
26. sep 2014

Konecne vysiel posledny diel poslednej trilogie od folleta tak citam - edge of eternity - nastastie ma 1000stranok aspon dlhsie vydrzi 😄😄😄😄

bronia13
26. sep 2014

Masickar napisal ju Tadeusz Dolega Mostowicz - super, este mam asi 20 stran a uz sa nemozem docitat 😀

petruska77
autor
12. okt 2014

@moni73 no nebol to uplne moj zaner ale bolo to pisane zaujimavou formou, kazda kapitola bola pisana z pohladu inej osoby...
Vcera som docitala knihu Marťan a doslova som ju zhltla, naozaj skvele vtipne a zaroven napinave citanie 🙂