Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
Poradte dobrú historicku knihu. Citala som Maria Antoinette, Madame Tussoe.
Nebo nie je vymysel aktualne docitane 😊
citam akurat najprv zjedzte zabu 🙂 celkom sa mi ta kniha paci, sice niektore veci si musim viackrat precitat aby sa mi vryli do pamati ale inak fajn 🙂
Sherlock Holmes - Pes baskervillský
Baby, vo štvrtok ma čaká 4 hodinový let, čo pre mňa znamená 4 hodiny strachu a utrpenia. Prosím poradte nejakú od prvej strany pútavú knihu, pri ktorej si ani neuvodomím, že ju čítam v lietadle. Ďakujem.
@nikuska744 skús knihy od Philippy Gregory - Katarína Aragónska - Večná princezná a potom druhý diel Druhá Boleynová. Mne sa veľmi páčili. 🙂
@lucka1222 taketo nieco by sa mi pacilo, aj ma dobre recenzie, no nie je ako ekniha a beriem si čítačku. A co Tajna manzelka? Este ta ma celkom oslovila? https://www.martinus.sk/?uItem=275368
Paolo cognetti-osem hor a Dedinu od Dvorakovej.
Baby tak mam docitane Dcery strazcu majaka vcera som zacala a do 5 rano kym som nedocitala som spat nesla😁 za mna vyborna, putava
Poradte dobrú naozaj kvalitnú knihu...nijaké koncentráky ani krimi...Niečo fakt dobré na čítanie. Dostala som k meninám poukážku do kníhkupectva, tak by som si nechala od vás poradiť
@nikuska744 Skúste knihy od Moniky Wurm - Rockové tango, Rockový sen, alebo Nesmieš ma milovať - Farby lásky, Nesmieš ma milovať - Prekliaty tanzanit.
Za posledné týždne som prečítala Trhlinu, Strach, Tmu a Priepasť - no už bolo Kariku asi dosť, je to síce napínavé ale už dokola tá istá téma.
Ďalej Krajčírka s Dachau tá kniha má prekvapila, už som nemala veľmi chuť na túto tému, ale táto kniha je iná, fakt som ju zhltla (nečakajte hrozné scény s utrpenia a smrti v koncentračných táboroch) je skôr o nešťastnej láske a túžbe uplatniť sa v módnom priemysle.
Ďalej Smrteľný hriech - skutočný príbeh o kresťanske odsúdenej na smrť za to že sa nepila vody zo studne moslimov s tým ju znesvätila, ako to dopadlo sa dočítate až na internete, nakoľko súdy trvali minuleho roka. Šokujúce, že toto sa bežne deje dnes! A ešte slzy predaných dievčat inšpirované skutočnosťou si keď osoby boli vymyslené aj príbehy...
ja som sa akurát dostala ku knižke chlapec v pruhovanom pyžame, už toľkokrát som ju držala v ruke že si ju kúpim a kúpila som si ju minulý týždeň a tento víkend som ju začala čítať
Hry o trony, uz 2x
@evamarek77 Dcéra močiarneho kráľa
@evamarek77 Ja odporúčam sériu Millennium. Treba čítať zaradom. Každá kniha má síce svoj príbeh, ale hlavné postavy ostávajú a majú nejakú minulosť, ktorá sa v príbehoch prelína.
Prvé tri časti napísal S.Larson: 1. Muži, ktorí nenávidia ženy, 2. Dievča, ktoré sa hralo s ohňom, 3. Vzdušný zámok, ktorý vybuchol, ďalšie D.Lagercrantz: 4. Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti, 5. Muž, ktorý hľadal svoj tieň. Časť 6. Dievča, ktoré musí zomrieť sa do slovenčiny prekladá, v Čechách už vyšla.
Ahojte ja som čítala od Jarmili Slovákovej všetky tri,Neverna, Slobodná,Spokojom v duši.dalej od Marty Fartelovej Anjeli neplačú.teraz čítam od nej Kym uschnu tvoje slzy.
No a čítala som neviem autora Dostanem ťa a Silnejšia ako osud.obe smutné no prečítala som za dva dni
@kammik ja som videla film plakala som ako divá.no niektoré úseky sú veľmi pekne vysvetlene chlapcekovi.
@lauraaaaaa film som nevidela, ale veľa som o tom počula, tak som chcela sama zistiť jaké je to 🙂

Dievca,ktore si tu zanechal