Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
@kammik a už ju čítate?
@kammik no teraz badam, že s podobnou tematikou je film Život je krásny.a tam je trocha humoru.ked prekladá čo hovorí nemec.oplati sa pozrieť.
@lauraaaaaa už áno a celkom ma to chytilo, až miestami zimomriavky, no uvidím jak to bude ďalej, ale musím povedať, že keď si tie situácie niektoré predstavujem, tak moc príjemné to nie je ☹
Momentálne som sa pustila do autora Harlan Coben, prečítala som zatiaľ Chýbaš mi, teraz finišujem so Šesť rokov, a za mňa teda super čítanie 👍
@petruska77 akurat citam od
Wardovej( Chamtivosť)
odporúčam knihu Hillbilly Elegy od J.D.Vance - je to skutočnosť, názov knihy bol schválne ponechaný v angličtine, preklad vrchárska elégia by sa fakt nehodil.
@petruska77 od Jo Nesbo som dočítala knihu SYN konečne 😅 za mňa super 😉
@kammik nie je ,no putave čítanie určite.ja by som už necitala také.dost hektický život mám momentalne😁
@petruska77 jo nesbo nôž
Prečo mama pije - prečitana
teraz sa chystam na prečo mama nadáva 😀
inak Moc peňazí a Aké drahé je zadarmo od Arielyho
Momentalne 100 sposobov, ktorymi si zbytocne komplikujeme zivot 🙂
zo slovenských autorov píše super Fero Rajec: O deň skôr, Matkin medailon.... prečítala na jeden dych
Michael Connelly Čierny ľad 😀moj obľúbeny autor
Momentálne čítam Fartelovu, na koniec dúhy.a čítala som aj iné od nej môžem povedať že dobre čítanie na 3-4dni.
Práve som dočítala Zmzlinovú kráľovnú. Všetko som autorke zožral aj s navyjakom, už dávno ma tak kniha nedostala 👍
Teraz čítam Bez rozlúčky od Linwood Barclay.
dočítala som knihu 40 jesení od Nina Willner - odporúčam. Je to skutočný príbeh o živote v bývalom východnom Nemecku, o berlínskom múre...
Posledne som čítala Jo Nesbo - Smäd a Luca Crippa/Maurizio Onnis - Fotograf z Osvětimi, teraz Lee Child - Volný pád.
Práve som dočítala moju poslednú od Jojo Moyes - Stále som to ja a teraz bádam na koho sa zase "upnem" 🙂 Jej knižky milujem prečítala som všetky preložené do slovenského jazyka. Máte tip na podobného autora ženských románov? ♥
Momentalne citam detektivky od Roberta Bryndzu, seriu s Erikou Fosterovou. Chytili ma neskutocne.
Momentálne Krvavé stopy od autorky Angela Marsonová
@moonlighting Rockovy sen som citala. Tiez odporucam.
Dievčatá, dám pol kráľovstva za eknihu od Rimovej Dáždnik pre Tamaru. Resp. je tu niekto na výmenu ekníh?
Momentálne čítam Rozbité okno - Jeffery Deaver, zatiaľ som v 1/3 a je výborná...
jednoznacne krimi autor Jorn Lier Horst...vsetky tituly
Aktualne citam Vyššiu spravodlivosť - Michael Hjorth a Hans Rosenfeldt. Sieste pokračovanie úspešnej série o kriminálnom psychológovi Sebastianovi Bergmanovi a jeho tíme z Riksmordu.
Robert Bryndza - Emaily Coco Pinchardovej a druhy diel Laska ako prekazka
Romanovovská cárovná, prave som docitala
@petruska77 zeny nasho rodu
Ak si chcete poplakať - Sestrin sľub.

ja odporucam Juraja Cervenaka, seriu Kapitan Stein a notar Barbaric. Ide o niekolko knih s rovnakymi hlavnymi postavami a zaner je historicka detektivka. Su to vyborne napinave knizky a dej sa odohrava vzdy v inom stredovekom meste Rakusko-Uhorska.