icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

uhnakova
14. aug 2019

ja odporucam Juraja Cervenaka, seriu Kapitan Stein a notar Barbaric. Ide o niekolko knih s rovnakymi hlavnymi postavami a zaner je historicka detektivka. Su to vyborne napinave knizky a dej sa odohrava vzdy v inom stredovekom meste Rakusko-Uhorska.

lauraaaaaa
14. aug 2019

@kammik a už ju čítate?

lauraaaaaa
14. aug 2019

@kammik no teraz badam, že s podobnou tematikou je film Život je krásny.a tam je trocha humoru.ked prekladá čo hovorí nemec.oplati sa pozrieť.

kammik
4. sep 2019

@lauraaaaaa už áno a celkom ma to chytilo, až miestami zimomriavky, no uvidím jak to bude ďalej, ale musím povedať, že keď si tie situácie niektoré predstavujem, tak moc príjemné to nie je ☹

moonlighting
4. sep 2019

Momentálne som sa pustila do autora Harlan Coben, prečítala som zatiaľ Chýbaš mi, teraz finišujem so Šesť rokov, a za mňa teda super čítanie 👍

mimuska125
4. sep 2019

@petruska77 akurat citam od
Wardovej( Chamtivosť)

rikarika
4. sep 2019

odporúčam knihu Hillbilly Elegy od J.D.Vance - je to skutočnosť, názov knihy bol schválne ponechaný v angličtine, preklad vrchárska elégia by sa fakt nehodil.

evca8285
4. sep 2019

@petruska77 od Jo Nesbo som dočítala knihu SYN konečne 😅 za mňa super 😉

lauraaaaaa
4. sep 2019

@kammik nie je ,no putave čítanie určite.ja by som už necitala také.dost hektický život mám momentalne😁

vieronika14
4. sep 2019

@petruska77 jo nesbo nôž

jerryjanka
4. sep 2019

Prečo mama pije - prečitana
teraz sa chystam na prečo mama nadáva 😀
inak Moc peňazí a Aké drahé je zadarmo od Arielyho

wiw8
4. sep 2019

Momentalne 100 sposobov, ktorymi si zbytocne komplikujeme zivot 🙂

rikarika
4. sep 2019

zo slovenských autorov píše super Fero Rajec: O deň skôr, Matkin medailon.... prečítala na jeden dych

sonia1712
4. sep 2019

Michael Connelly Čierny ľad 😀moj obľúbeny autor

lauraaaaaa
7. okt 2019

Momentálne čítam Fartelovu, na koniec dúhy.a čítala som aj iné od nej môžem povedať že dobre čítanie na 3-4dni.

lenadka
7. okt 2019

Práve som dočítala Zmzlinovú kráľovnú. Všetko som autorke zožral aj s navyjakom, už dávno ma tak kniha nedostala 👍
Teraz čítam Bez rozlúčky od Linwood Barclay.

rikarika
13. nov 2019

dočítala som knihu 40 jesení od Nina Willner - odporúčam. Je to skutočný príbeh o živote v bývalom východnom Nemecku, o berlínskom múre...

sovica
13. nov 2019

Posledne som čítala Jo Nesbo - Smäd a Luca Crippa/Maurizio Onnis - Fotograf z Osvětimi, teraz Lee Child - Volný pád.

liviadanova
18. nov 2019

Práve som dočítala moju poslednú od Jojo Moyes - Stále som to ja a teraz bádam na koho sa zase "upnem" 🙂 Jej knižky milujem prečítala som všetky preložené do slovenského jazyka. Máte tip na podobného autora ženských románov? ♥

adik64
18. nov 2019

Momentalne citam detektivky od Roberta Bryndzu, seriu s Erikou Fosterovou. Chytili ma neskutocne.

petraslov
18. nov 2019

Momentálne Krvavé stopy od autorky Angela Marsonová

kvetinka75
18. nov 2019

@moonlighting Rockovy sen som citala. Tiez odporucam.

vtacatko3
25. dec 2019

Dievčatá, dám pol kráľovstva za eknihu od Rimovej Dáždnik pre Tamaru. Resp. je tu niekto na výmenu ekníh?

sovica
25. dec 2019

Momentálne čítam Rozbité okno - Jeffery Deaver, zatiaľ som v 1/3 a je výborná...

76california
25. dec 2019

jednoznacne krimi autor Jorn Lier Horst...vsetky tituly

luchab
25. dec 2019

Aktualne citam Vyššiu spravodlivosť - Michael Hjorth a Hans Rosenfeldt. Sieste pokračovanie úspešnej série o kriminálnom psychológovi Sebastianovi Bergmanovi a jeho tíme z Riksmordu.

anega79
22. jan 2020

Robert Bryndza - Emaily Coco Pinchardovej a druhy diel Laska ako prekazka

lubina
23. jan 2020

Romanovovská cárovná, prave som docitala

daniella30
23. jan 2020

@petruska77 zeny nasho rodu

macik166
23. jan 2020

Ak si chcete poplakať - Sestrin sľub.