Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
Ahoj,ja som sa zacala po novom roku citat: W.Styron- Sophiina volba, zaroven aj T.Nicholson - Gorila a P.hirax Baricak - Slabikar stastia 🙂 🙂 🙂
akurát som dočítala Matkina Na dosah a predtým F. Brizzi Sto dní šťastia
John Green - Kam zmizla Aljaska
Práve som dočítala krimi Z hlbokej vášne od Ruth Rendellová
Robin Cook - Smrtelny strach. Som milovala ako tinedzerka romany z medicinskeho prostredia a zase ma lapila chut na ne, tak...ked je cas, nechavam sa opat pohltit. Knihy su riadne super! 🙂
Peter Pišťanek - Rukojemník
vynikajuca 🙂
od Matkina Miluj ma ironicky uz je to druha matkinovka za tento tyzdnem mam z kniznice ale asi to budu posledne co som citlala moc ma jeho ci jej knihy neberu veru :p
ja velmi nie som na knihy, ale segra mi odporučila Noaha Gordona, Liečiteľ som na začiatku, ale zatiaľ velmi dobré 🙂
@cottoncandy ten Brizzi je dobrý? rozmýšlam žeby som ho kúpila sestre...
Odporúčam autora Jo Nesbo - píše detektívky... knihy som v podstate vôbec nečítala, jednu som dostala od kamarátky a odvtedy som zozbierala do knižnice už takmer všetky od neho 🙂 naozaj skvelé, strhujúce príbehy
Po 7r konecne citam za 2t som zhltla hunger game,teraz luskam hru o trony 🙂
Prah Večnosti od Folletta a Výnimočnú od Ohnivá Kristin Cashore... 🙂
@dm1 mna matkin tiez nejak neuchvatil.. najskor som si kupila jednu, ta sa mi celkom zdala a potom vsetky v jednej kolekcii naraz a to som ani nedocitala :/
@zuzica219 mna to oslovilo, velmi smutne, obcas aj prijemne vesele casti, ale je to o rakovine, hrdinovi zostavw sto dni zivota, musi sa s tym vysporiadat, dost realisticky napisane, ja odporucam, po precitani este dlho rezonuje
pridavam aj moje rozcitane, Robert Jordan seria: Kolo casu, odporucam ked chcete ujst na chvilku z reality 🙂
Trilógiu Storočie od Folletta a nevedela som sa od tých kníh odtrhnúť aj napriek tomu, že dohromady to má takmer 3000 strán...🙂
Ja citam Na nule od Joe Vitale, je to velmi dobre 🙂
Ja som dočítala Židovku od Andrei Coddington,predtým Nebo nie je výmysel Todd Burpo 😉
ja som prave docitala Skleneny pokoj... krasna kniha o vile Tugenhat v Brne a rodine, ktora ju dala postavit v 30 rokoch min. storocia... i ked samozrejme osudy postav pre putavost nie su celkom autenticke, ale mne sa velmi pacila... teraz nemam co citat...
tibetankin strateny dom od de cesco🙂 milujem knizky, kde sa dozviem o inych kulturach, nabozenstvach.
Nedávno som dočítala Tiene bieleho orgovánu, bola priložená k Madam Eve a teda vážne ma bavila. Bola tam skvelá zápletka 🙂 Aktuálne čítam Prebuď sa od Daniely Peleščákovej a taktiež ma baví 🙂
Stratené dievča od Gillian Flynnovej. Podľa mňa by to mala byť povinná jazda pre každého muža pred svadbou 😀 . Ale všetky knihy od tejto autorky sú skvelé.
@cottoncandy videla som toho autora v teleráne tak zhruba viem, že tam išlo o rakovinu určite si na tú knížku posvietim dakujem za info
Jill Hathaway - Votrelec v mojej mysli. 🙂
ja mám rozčítanú Súostrovie Gulag od Solženicyna a na osvieženie poviedky od Roalda Dahla. Keď to doklepem, tak chcem konečne začať so Stopami dávnej minulosti od P.Dvořáka. A keď mám naprd dni, tak si prečítam staré knižky od Pawlowskej 🙂 A celkom ma prekvapil Rasťo Piško

jo nesbo: syn 🙂