icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

levma
3. jan 2015

jo nesbo: syn 🙂

bbbea
3. jan 2015

Ahoj,ja som sa zacala po novom roku citat: W.Styron- Sophiina volba, zaroven aj T.Nicholson - Gorila a P.hirax Baricak - Slabikar stastia 🙂 🙂 🙂

cottoncandy
3. jan 2015

akurát som dočítala Matkina Na dosah a predtým F. Brizzi Sto dní šťastia

petruska77
autor
14. jan 2015

John Green - Kam zmizla Aljaska

lucia375
17. jan 2015

Práve som dočítala krimi Z hlbokej vášne od Ruth Rendellová

majdus
17. jan 2015

Robin Cook - Smrtelny strach. Som milovala ako tinedzerka romany z medicinskeho prostredia a zase ma lapila chut na ne, tak...ked je cas, nechavam sa opat pohltit. Knihy su riadne super! 🙂

petruska77
autor
18. jan 2015

Peter Pišťanek - Rukojemník
vynikajuca 🙂

dm1
18. jan 2015

od Matkina Miluj ma ironicky uz je to druha matkinovka za tento tyzdnem mam z kniznice ale asi to budu posledne co som citlala moc ma jeho ci jej knihy neberu veru :p

zuzica219
18. jan 2015

ja velmi nie som na knihy, ale segra mi odporučila Noaha Gordona, Liečiteľ som na začiatku, ale zatiaľ velmi dobré 🙂

zuzica219
18. jan 2015

@cottoncandy ten Brizzi je dobrý? rozmýšlam žeby som ho kúpila sestre...

cdecedc
18. jan 2015

Odporúčam autora Jo Nesbo - píše detektívky... knihy som v podstate vôbec nečítala, jednu som dostala od kamarátky a odvtedy som zozbierala do knižnice už takmer všetky od neho 🙂 naozaj skvelé, strhujúce príbehy

brumka
18. jan 2015

Po 7r konecne citam za 2t som zhltla hunger game,teraz luskam hru o trony 🙂

simca06022011
18. jan 2015

Prah Večnosti od Folletta a Výnimočnú od Ohnivá Kristin Cashore... 🙂

@dm1 mna matkin tiez nejak neuchvatil.. najskor som si kupila jednu, ta sa mi celkom zdala a potom vsetky v jednej kolekcii naraz a to som ani nedocitala :/

cottoncandy
18. jan 2015

@zuzica219 mna to oslovilo, velmi smutne, obcas aj prijemne vesele casti, ale je to o rakovine, hrdinovi zostavw sto dni zivota, musi sa s tym vysporiadat, dost realisticky napisane, ja odporucam, po precitani este dlho rezonuje

mojong
18. jan 2015

pridavam aj moje rozcitane, Robert Jordan seria: Kolo casu, odporucam ked chcete ujst na chvilku z reality 🙂

slavaf
18. jan 2015

Trilógiu Storočie od Folletta a nevedela som sa od tých kníh odtrhnúť aj napriek tomu, že dohromady to má takmer 3000 strán...🙂

ellenie
18. jan 2015

Ja citam Na nule od Joe Vitale, je to velmi dobre 🙂

senka111
18. jan 2015

Ja som dočítala Židovku od Andrei Coddington,predtým Nebo nie je výmysel Todd Burpo 😉

ejuska79
18. jan 2015

ja som prave docitala Skleneny pokoj... krasna kniha o vile Tugenhat v Brne a rodine, ktora ju dala postavit v 30 rokoch min. storocia... i ked samozrejme osudy postav pre putavost nie su celkom autenticke, ale mne sa velmi pacila... teraz nemam co citat...

michaelkanr
18. jan 2015

tibetankin strateny dom od de cesco🙂 milujem knizky, kde sa dozviem o inych kulturach, nabozenstvach.

zenulkaaa
18. jan 2015

Nedávno som dočítala Tiene bieleho orgovánu, bola priložená k Madam Eve a teda vážne ma bavila. Bola tam skvelá zápletka 🙂 Aktuálne čítam Prebuď sa od Daniely Peleščákovej a taktiež ma baví 🙂

ejuska79
18. jan 2015

@laura851 waltari je u mna po remarque-ovi naj.. ja som citala taku trilogiu od Trigve Glubransen o takom zamoznom severskom rode - Večne spievaju lesy, Zo smtnej hory fuka, Niet inej cesty.. mne sa to velmi pacilo 🙂

suge
18. jan 2015

Stratené dievča od Gillian Flynnovej. Podľa mňa by to mala byť povinná jazda pre každého muža pred svadbou 😀 . Ale všetky knihy od tejto autorky sú skvelé.

zuzica219
18. jan 2015

@cottoncandy videla som toho autora v teleráne tak zhruba viem, že tam išlo o rakovinu určite si na tú knížku posvietim dakujem za info

laura851
18. jan 2015

@ejuska79 tie od gulbranssena som citala tiez, uz neviem ci prve dve alebo vsetky tri... velmi dobre citanie, suhlasim 😊 na remarqua sa len chystam, pocujem na jeho knihy len chvalu.

kachita
18. jan 2015

@ejuska79 Vecne spievaju lesy - to bola moja NAJ kniha roky rokuce

nikenzi
18. jan 2015

Jill Hathaway - Votrelec v mojej mysli. 🙂

doty1
18. jan 2015

ja mám rozčítanú Súostrovie Gulag od Solženicyna a na osvieženie poviedky od Roalda Dahla. Keď to doklepem, tak chcem konečne začať so Stopami dávnej minulosti od P.Dvořáka. A keď mám naprd dni, tak si prečítam staré knižky od Pawlowskej 🙂 A celkom ma prekvapil Rasťo Piško

ejuska79
19. jan 2015

@laura851 remarque je super, ak mas rada vojnovu a medzvojnovu literaturu.. ja sa chystam na Walariho - Neprátele lidstva, ako inak v cestine, lebo v slovencine nezozenies dohopy nic normalne...ale v cestine som ju videla u nas v knihkupectve..

ejuska79
19. jan 2015

@doty1 a aky je ten Solzenicyn?? mne kamos slovencinar vravel, ze to sa tazko cita..