Akú má povahu dievča s menom Nina?
Ahoj. Nikdy som tomu neverila,ze meno moze mat vplyv na povahu,a stale pochybujem...ale mame hanku ktora je ako z velkej knihy. Aktivna,blazniva,tvrdohlava,kazdy vravi ze taky maly "chalanisko". Tak som si pozrela co pisu o nine a prestava sa mi to meno pacit😅 ake su vase ninky? Dakujem
@kristiii
@barcelona94901
@ichbinich alebo to možno len tie Žilinské KRistíny 😀
@zuzkat1 ano, prve dieta bolo presne ako z prirucky so vsetkymi chybickami, ktore tam popisovali a pre rodicov to bolo dost narocne. Ale co viem, tak sa uz zladili a akceptuju ju aka je a uz by ani meno nemenili 😉
@zuzkat1 naša Nina je už dospelá,ale pár rokov dozadu,nebolo také rozšírené to meno a hlavne jednoduché,ľahko si ju každý zapamatal,ale to bolo aj tou jej povahou,no veselého človeka si každý pamatá,ale meno je ,vhodné pre dieťa,mladu kočku,aj ženu a u nás sa teda stávkuje,teraz už vyše roka má vzťah a už sa približuje pomaličky k tomu vodcovskému ,ešte pár kročikov a nájde ho 😀 ,ale napriek ruke hore,tomu jej životu ,že je všade a nikde..jedno jej nikto nevezme,je perfektná matka,aj ked nie tradičná 😉
@barcelona94901 tak podla mojej mami ani ja nie som tradicna matka😀 myslim ze taky maly "vetroplach" bude nasa hanka... 🙂
@zuzkat1 never takym blbostiam 😀 ninu napr. nepoznam ziadnu, ele poznam par haniek a teda ani jedna nie je "aktivna, blazniva, tvrdohlava" 😉 ked ich tak porovnavam, tak su kazda uplne ina...
@zuzkat1 Volam sa Nina a mam 38r,(pochdzam z UA) mne sedi skor link 4 v 3 pise sa o cervene farba ktora mne viac sa paci,, mam dcerku uz 3rocnu 7.8 vola sa Ninka 🙂 jej pskor pasuje link 1 🙂
to co si pisala v 2013r o svojej decrke teraz to iste robi moja dcerka, je ,,Aktivna,blazniva,tvrdohlava... 🙂
inak ked mas nejake otazky pis ,,rada odpoviem,, 🙂
co sa tyka povahy zalezi od znameni este, som strelec,, dcera lev 🙂
teba este caka prechodbe obdobie to je,,vzdor,,detsky, 🙂 vela terpezlivosti,,

@barcelona94901 presne to ze potrebuje vodcu pisu aj tam🙂
Ale asi uz ostane nina🙂