icon

Akú máte skúsenosť so spoločnosťou AAA auto?

daniel_12
8. máj 2024

Dobrý večer.
Chcel by som sa opýtať. Akú máte skúsenosť so spoločnosťou AAA auto? Prípadne či odporúčate kúpiť od nich auto?

Ďakujem.

veronka1996
•
8. máj 2024

@daniel_12 Ja mám 3x skúsenosť a 3x nepríjemnú. Nebrať.

zmrzlinka8
•
8. máj 2024

@veronka1996 ja jednu negatívnu a dve pozitívne .
treba mať niekoho, kto pozrie auto

jarmila2010
•
8. máj 2024

vpravo ti ukazuje niekolko podobnych diskusii...mozes aj tam pozriet

mandzula
•
8. máj 2024

Pre mna totalni smejdi. Najprv nas nechali cakat, potom akoze pre nas vybavili superturbovyhodnu ponuku, ako som vytiahla mobil a zacala som to pocitat, prisiel hnusny natlak, ze co oni pre nas urobili a kolegyna musela kvoli nam ostat dlhsie v praci. Tak sme sa zdvihli a isli prec. Potom prislo vyvolavanie, ze sa chcu akoze dohodnut.

madeincssr
•
8. máj 2024

@daniel_12 dobra jazdenka sa obcas objavi vsade (napodiv aj v AAA), ale tazko ju najst a este tazsie spoznat (potrebujes skuseneho poradcu, lepsie dvoch) a aj tak sa moze nieco "vybaranit" (napr. po case nefunkcna klima). Cize potrebujes si nechat rezervu aspon 1000€ na servis po kupe (prevadzkove kvapaliny, bateria, mozno pneu, mozno rozvody) a prip. opravy.

daniel_12
autor
•
8. máj 2024

@madeincssr Našiel som Octaviu a na fotke vyzerá veľmi dobre. Ako nová.

malinda141920
•
8. máj 2024

@daniel_12 zatiaľ spokojnosť. Je pravda dlho sa tam čaká. Jedna pani celkom dôležitá (pobočka TN) ale čo sľúbili dodržali.

madeincssr
•
8. máj 2024

@daniel_12 na foto veci vyzeraju casto lepsie ako v realite. Na obhliadku s odbornikom (autickarom) a najlepsie aj s meracom laku. Ich reciam neprikladajte ziadnu vahu (o skontrolovanom technickom stave, vsakovake slubovane zaruky a pod. - ked vtacka lapaju...) Ale ak ide o mlade, drahsie auto (s realne mensim najazdom), pravdepodobnost dobreho kusa je vyssia.

daniel_12
autor
•
8. máj 2024

@madeincssr Tak to auto čo som našiel, tak už má niečo za sebou.

madeincssr
•
8. máj 2024

@daniel_12 do velkych bazarov sa niekedy predavajuci zbavuju aut, na ktorych nevedia/uz nechcu vyriesit nejaky zapeklity/obcasny problem. Ale tak toto sa moze stat aj na jazdenke od sukromnika (z inzeratu). Moja rada: ak nie si skuseny autickar, tak bez dobreho poradcu/dvoch najma starsiu jazdenku (s vela km) radsej sam nekupuj, nielen z AAA.

stanulienkat
•
8. máj 2024

Prosim ta, skus pouzit googel. Len na Mk je asi 1000tem o AAA.

daniel_12
autor
•
8. máj 2024

@madeincssr OK. Vďaka za radu.

lienka.7
•
8. máj 2024

@daniel_12 určite nekupoval nič bez toho, aby vám niekto pozrel auto. A aj zmluvu. Inak bývalý kolega tam robil a aj odtiaľ odišiel, lebo na to nemal žalúdok (odrbavat ludi).

sasa1310
•
8. máj 2024

@daniel_12 my sme kedysi 2 autá kupovali v AAA. Obe boli max. 3 ročné. Všetko v úplnom poriadku. Poslúžili nám ešte niekoľko rokov a ešte sme ich dobre predali. V živote sme s nimi nemali žiadne problémy ani servis (mimo klasického každoročného) nebol treba.

madeincssr
•
8. máj 2024

@sasa1310 hej, len 3-rocne je prakticky nove a aj cena tomu zodpoveda. Tam je pravdepodobnost dobreho kusa OVELA vyssia (aj v AAA).

adka176
•
8. máj 2024

My máme dobrú skúsenosť...sami nám odporučili auto nekupovať...vraj fotky nezodpovedajú skutočnosti a s autom by sme sa len trápili...

sasa1310
•
8. máj 2024

@madeincssr však samozrejme, že keď niekto kúpi starú haraburdu a má s ňou problém, tak potom nadáva na AAA.

egonkra
•
8. máj 2024

Nechali nás s manželom čakať do nemoty. Potom povedali, že auto je sľúbené do Bratislavy a zajtra má ísť preč. Potom po spísaní zmluvy zistili, že je stará batéria a museli namontovať novú. V zmluve bola poznámka, že auto bolo havarované. Po troch rokoch sme museli dať meniť rozvody, ventily, krúžky a katalyzátor, keďže sme neprešli s voľnobehom cez emisnú kontrolu. Radšej kúpte auto u menšieho súkromného predajcu a nie u tejto českej eseročky. Sú to podvodníci ktorí to majú dobre právne ošetrené. Verím, že trištvrte ich predaja sú stočenky.

janickacrazy
•
8. máj 2024

@daniel_12 Tak my sme kúpili tam auto vtedy 8-rocne, máme ho doteraz, má 20 rokov a stále jazdí a je vo veľmi dobrom stave. Nemalo za tie roky žiadnu vážnu poruchu. Len môj muž je vyučený automechanik, takže sa v tom vyzná.

dollyzv
•
8. máj 2024

Ja mám skoro dva roky a okrem oleja a pred nedávnom zadné brzdy som nemenila nič,auto ale.malo nabehaných necelých 50tis km (aj podľa overenia v databáze) a som veľmi spokojná,klop klop..partner tiež od nich bral pred rokom a tiež len olej menil, brzdy a teraz najbližšie bude meniť rozvody (ale kvôli nabehanym km)🙏 a áno,bol problém s naštartovaním hneď po kúpe ako ho doviezol domov 😅😅 vôbec nechcelo naštartovať,ale to našťastie bola len vymlatena batéria a sami nám poskytli novú ;)

egonkra
•
8. máj 2024

Navyše ma u nich zarazila požiadavka zaplatiť v hotovosti a nie internetbankingom. Musela som ich presvedčiť, že toľko peňazí z bankomatu naraz nevyberiem. Za naše staršie auto na ktorom sme prišli ponúkali 500 eur a my sme ho predali za 2000€ AAA auto nemá dobrú povesť.

katica06
•
8. máj 2024

@daniel_12 negatívnu, vyhnúť sa im ako sa len dz

papaya308
•
8. máj 2024

Áčko...cena pevná, kilometre dohodou🤣

vikisisi
•
8. máj 2024

Ja mám dobrú skúsenosť, kupovala som svoje prvé auto, jazdila kopec rokov bez problémov, samozrejme hneď po kúpe som išla do nezávislého servisu si ho dať prezrieť, aby v prípade chyby som ho vedela vrátiť v 10 dňovej lehote, ktorá je aj v kúpnej zmluve. Ale oplatí sa to len v prípade hotovosti, úvery odtiaľ cez splátkové spoločnosti cofidis, ahoj sú tam so šialeným úrok

katka164
•
8. máj 2024

@daniel_12 kamoš tam robí mechanika,vždy sa smeje,že sám by od nich auto nikdy nekúpil.Dennodenne maskujú ,,chybičky",takže tak...

bizimen
•
Autor odpoveď zmazal
•
bizimen
•
9. jún 2024

@daniel_12 osobne veľmi zlú treba si uvedomiť že pri kúpe auta dostanete protokol v ktorom je napísané že auto je proste šrot a samozrejme predražený šrot.
Čo sa týka reklamácie nemáte šancu jedine súd