icon

Akú najdrahšiu kabelku vlastníte?

22. jún 2022

Akú najdrahšiu kabelku vlastníte? Aká je vaša obľúbená hlavne na materskej?
Zn. Idem kupovať novú malá mi nestačí veľká zavadzia. Do 30€. Mám dve malé deti. Ďakujem za tipy ❤️

Strana
z2
modraslamka
23. jún 2022

mne kupil ex Tommy Hilfiger, s penazenkou, za 350e cca. Uz ju mam asi 4 roky. Stale ako fungel nova. No je to asi jedina znackova vec co mam😅

Na znacky si vobec nepotrpim ani na drahe obelcenie a sperky uz vobec nie.

kiki68
23. jún 2022

Myslim ze za cca 500eur mam najdrahsiu, ale priemer je skor niekde okolo 25-130 eur. Ja ich mam vela,na toto mam proste slabost.

lucinka1988
23. jún 2022

každá sme iná, ja teda na sebe nešetrim vôbec, mám teda len značkové kabelky, oblečenie všeličo, ale bundy, topánky vždy len kvalita/ značka, starostlivosť o seba, kozmetika s procedúry- tiež míňam veľa..Ale táto investícia mi rozhodne stojí za to! Ale! Moje deti majú tiež všetko, o zážitkoch a výletoch ani nehovorím, nič nám nechýba, tak si doprajem..A zarábam si na to všetko sama popri MD. Manžel mi kupuje skôr také väčšie vec, sem tam zlatý šperk, brilianty- na toto si ja napr potrpim dosť, bižutérie nenosím absolútne. Každá sme iná, a najmä, každá máme iné nároky a rozpočet!

jeennyv
23. jún 2022

Do daru som dostala D&G, Valentino, Versace mam doma…ale tiez davnejsie…Ed Hardy, Playboy take starsie znacky ochotna som dat 100 kabelku neulietam nejak na nicom takom momentalne, mam ine tuzby financie davam inak ak chces pritelne ceny tak ccc deichman, new yorker..…aj pepco uz ma vseliake kusky

marca12
23. jún 2022

Ono ani tak nezalezi na cene skor na zavazi material a caste nosenie. Mala som kabelku za cca 30€ mensia bola a bola z lepsej predajne,nie od cinana a nosila som ju niekolko rokov nez znamky opotrebovania. Jednu mam z orsay,ta ma pevnu "kozu" zrejme ke to syntetika a stala ma vo vypredaji mozno 12€ a je najlepsia na svete. Tym,ze je pevnejsia,je odolna. Ked kupujem kabelky,tak vzdy z pevnejsej "koze" tie vydrzia.

adalmba
23. jún 2022

Ja nosím ruksak 😁

scorpionflower1
23. jún 2022

Na materskej nosim babyvak, ziadna kabelka nie je dost velka na moje aj dcerine veci a nosi ho aj moj muz.

22abigail22
23. jún 2022

Ja vlastním iba 2 kabelky - jedna malá crossbody a jedna stredná veľká, ktorá sa dá klasický držia v ruke alebo nosiť cez plece. Je to ako "set" (sú úplne rovnaké štýlom aj farbou). Kúpila mi ich sestra minulý rok ako darček k narodeninám.
Jedná o značku Vuch (majú e-shop) a tak mala kabelka stojí okolo 25€.

sszuzu8
23. jún 2022

Moja najdrahšia je za 15e 😅 ja som není kabelkova. Mam jeden vak jednu ľadvinku jednu športovu jednu elegantnú jednu crossbody a jednu klasickú.

kathhii
24. jún 2022

Ahoj, momentálne som aj ja na MD. Doma mám asi 10 kabeliek. Cez śpotove, ležérne až po elegantné. A 2 plesové. Celý život som na sebe šetrila. Ale posledný rok som si povedala dosť.Kabelky kupujem tak do 50 eur. Najdrahšiu mám koženú za 90 eur a krásne vonia. Kupujem podľa toho ktorá sa mi páči, hodí a aký má materiál. Takže kupujem kade tade...Nemám nejakú konkrétnu značku rada.

snezienkaaa82
24. jún 2022

Kožená, značky Ammyla, za, 100 eur. Praktická. Zmesti sa do nej aj menší nákup. Viac by som za kabelku nedala, ved nechodím na cerveny koberec a predvádzať sa, že na to mám, sa nemusím. Aj tak ju vezmem na plece, hodim do auta cestou do práce a v práci leží zamknutá v skrinke......

jankalukasova
24. jún 2022

Mam jednu Gucci. Dostala som ju ale nenosím ju. Keď si k tomu dám šaty z h&m alebo aj F&F tak je to komické. Sama by som si ju nikdy nekúpila. Mám tam aj iné značky, jedna alebo dve sú Guess, ktoré som si doviezla z USA. Rovnako nejaké Hilfigerky.
Najradšej mám jednu menšiu cross body, ktorú mi kúpila šéfka v Carpise a jednu väčšiu Desigual, ktorú mi pod stromček darovala maminka.

lenka1231
24. jún 2022

Ja osobne si potrpím na značkových kabelkách luxusnejších značiek, ktoré stoja pár tisíc €, ale ako tu už bolo spomínané , každá ma iné priority/možnosti/nároky.

maryetta
24. jún 2022

Mam kabelky ktore som dostala. Ako ratam mam 5ks. Ani jednu som si nekupila sama. Pacia sa mi napr od dajany. Ale tolko nie som ochotna zaplatit. Mozno raz 😂
Ale aj to by som si dala do vitriny a pozerala na nu aby som jej neuskodila.

tt247
24. jún 2022

Najdrahšiu mám Yves Saint Laurent za 2000 eur, potom Alexander McQueen za 1900 a zvyšné stáli okolo tisícky. Čiže áno, doprajem si. No ak má niekto za 30, v pohode, ja v tom problém nevidím. Ak sa ale pýtaš, či máš na sebe prehnane šetriť, tak moja odpoveď je nie, ak nemusíš. Čiže jedna kožená kabelka za 150 eur (možno čierna univerzálna) je určite lepšia voľba ako kabelka za 30 eur.

lenkakravcova
24. jún 2022

Lara Bags 30€ béžový eko koža stredne malý ruksak (pri deťoch mi je to praktickejšie) a menšiu, cross body Desigual za asi 40€ (tu mam už asi 7 rok a stále vyzerá super, asi som trafila dobrý kus).
Ja veľmi to nakupovanie drahých kabeliek nechápem.
Radšej si kúpim kvalitnejšie jedlo. 😄

banderaska29
24. jún 2022

3 chanelky, 2 fendi, LV dve, MK cca 10, ostatné neznačkové mám aj za 5 eur, aj za 7, aj za 20...
ale myslím si, že chleba práve nezlacnel z tejto info, či ?

Strana
z2