icon

Akú najlepšiu čokoládu ste kedy jedli?

callisia
23. jún 2022

Akú najlepšiu čokoládu ste kedy jedli? Ak viete značku o to lepšie. Ja nezabudnem na jednu bielu čokoládu s bielou plnkou zo Švajčiarska, názov si už nepamätám a pravdepodobne ju už nikdy neochutnám. Bola úžasná. Tak by ma zaujímali tie vaše naj čokolády 😉

Strana
z2
xjakubikovak
27. jún 2022

V Lidli som raz kúpila Ruby čokoládu, bola skvelá 🤤 ale zrejme ju nemajú v stálej ponuke

yoxinka
27. jún 2022

Slovenská Lyra je vynikajúca! Potom boli výborné Lindtky, ktoré suseda nosí pravidelne zo Švajčiarska, kde má brata.

leuska0910
27. jún 2022

Milka oreo je moje zavislost😍

river_song
27. jún 2022

Pralinkova Merci.. tusim bielo fialovy obal.. ale už som ju dlho nevidela, iba iné "prichute".. ale aj klasicka mliecna merci (modra) je fajn

eskop
27. jún 2022

@callisia ja milujem najviac sport ritter kokosovu a potom ešte klasickú misku jahodovu a ešte kinder 🤣

feeewa
20. aug 2022

Milka mala asi 2x limitku plnenú vanilkovým pudingom! 🤤 V živote som lepšiu čokoládu nejedla a márne snívam, že sa raz vráti 🙈

enusamt
20. aug 2022

Az teraz ako dospela som okostovala mliecnu toblerone a mnam 🤤🤤 zatial najlepsia zo vsetkych

dundulica
19. okt 2022

@rosavia ja sójovú, to bola pecka

lolitha
28. feb 2023

Ja milujem Lind bielu cokoladu s jahodami,biely Twix, Kinder

nikha2809
28. feb 2023

Godiva.Za mňa top topov

markaterka
28. feb 2023

Žiadna. Čokolády nejem. Mne žiadna nechutí. A to som dala šancu už všetkým možným dostupným značkám, prichutiam, typom. A nič. Horko ťažko zjem jednu tabličku.

Strana
z2