Akú sladkosť máte najradšej?
Ahojte. Tí, čo jete sladkosti, ktorá je vaša najobľúbenejšia?
Pre mňa je to Kinder čokoláda.
@anonym_autor pistaciova Deli, Mata
Sladké takmer nejem, ale môžem lentilky a gumených macíkov
A raffaelo
Keksy a podobne blbosti neznášam odvždy a v podstate väčšina sladkého sa mi prieči
ledove gastany v horkej cokolade a horalky
@anonym_autor Mäta
A potom že pribudajú otázky ako znížiť cholesterol😄
@anonym_autor vzdy si so sebou po navsteve Slovenska balim fidorky, sojove rezy, banany v cokolade a pistaciovu deli
After eight
@anonym_c78ae7 Ooo, ja tiez. Skoda, ze su tak drahe.
Ked si musim vybrat jednu tak Mon cheri.
@anonym_c78ae7 Ooo, ja tiez. Skoda, ze su tak drahe.
Ked si musim vybrat jednu tak Mon cheri.
@veselo_neveselo mon cheri ja vobec zasa. After eight mi rodina kupuje na sviatky a svokor donesie len tak, ked ho pozvem na obed. Dobre som sa vydala 😂
najradšej nanuky a zmrzliny.
Marína keksy, fidorka hnedá alebo červená.
@veselo_neveselo mon cheri ja vobec zasa. After eight mi rodina kupuje na sviatky a svokor donesie len tak, ked ho pozvem na obed. Dobre som sa vydala 😂
@anonym_c78ae7 Suhlasim 🙂 Ocenujem to pochopenie tvojich chuti. U nas doma prevracaju ocami, ze ako to mozem jest 😆
@anonym_autor visnova studentska pecat 🙂
Šľahačku s cukrom a zavárané jahody
@minenkaa Ty nerozumieš otázke.
@anonym_autor najradšej mam Lindt mliečnu čokoládu..presne tu, ktorá je v tých sezónnych macikoch alebo zajačikoch..zbožňujem ju..ale mam rada aj kinder maxi king, schokobons, devu, haribo cukríky, slowtellu, horalku a milu..celkovo mam veľmi rada sladké..bohužiaľ
Marcipanove merci a Milu, aj ked ta sa mi zda ze uz nie je to, co byvala
Mám rada všetky sladkosti, ale topka je bagrovat Salko veľkou lyžicou priamo z konzervy jak prasa 🐷
A pistáciove lindor sú ako nebo v hube
Mon Cheri Ferrero
@anonym_autor Lindor, ale ja radsej daco pre seba upeciem, ci uvarim .
@anonym_autor sladké veľmi nejem, ale keď tak Mila, karamelová Milka a arašidové maslo (to však jem na slano) ♥️
@anonym_autor ja mam rada novinku ledove kastany pistaciova 😋, mne to chuti rovnaká chuť to je ako študentska pečať pistaciova, vobec nevidím v chuti rozdiel 😋😋😋😋sú rovnaké chuťovo 😋odporúčam každému ochutnať mňamka 😋😋😍
@anonym_autor kofila, ľadové gaštany, z napolitanok Horalka....dievča zo Seredi...a z cukríkov jednoznačne Pedro lekoricove štvorčeky a lekorica v cukre. A ešte Werthers Originál tvrdé cukríky.
čokoládu s celými orieškami
@anonym_autor čo koláči Artemis, žiaľ prestali ju vyrábať....prosíiiiiiiim vráťte ju 🙏😁
Nemam nejako vyhradene. Ale Mila. Kofila. Kaštany. Milena. Rumba.
Dezert tatiana. Nugat.
To zjem na posedenie 🤣
@anonym_autor všetko kde nie je palmový olej.
Fuha neviem sa rozhodnúť, ja toho lubim vela 😁 ale najviac asi mliecna coko, mliecna s celymi lieskovcami (s drvenymi nejem 😀) a rafaelo
Fidorku červenú /horku/ a z Merci marcipanové s horkou coko😍

Kinder Maxi King a Kinder cukríky