icon

Kde v Bratislave nájsť sladkosti podobné kameňom?

nina30
26. aug 2026

Ahojte, už dlhšie hľadám niekde v kamennon obchode, NIE NA ONLINE SHOPE, také sladkosti.
Sú to akoby kamene ale vo vnútri je čokoláda, na povrchu vyzerajú ako take kamienky ale vo vnútri je čokoláda. Kde to prosím vás nájdem? V Bratislave prosím a v kamennom obchode.

anonym_4ff333
26. aug 2026

obavam sa, ze unbeholfen ich uz zjedol
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/preco-stale-myslim-na-jedlo-aj-ked-nie-som-hladna/?page=2&scrollto
"Ale mám strašnú na takú vec žd v Auparku je taká kaviareň čo má v názve Garden ale to druhé slove si nepamätám, a tam majú takú vec že pohár s horúcim mliekom, do toho sa hodí taká velká čokoládová gula, a rozpustí sa v mlieku a v tej gule sú lentilky vnútri. Brutálne mi to chutilo. "

galganka
26. aug 2026

V tom Pedro obchode by ich nemohli mať? Prípadne počkaj na nejake trhy. Alebo si sprav výlet do Viedne na barsktorú tržnicu a pýtaj SteinSchokolade.

adriana2503
26. aug 2026

na hlavnej stanici v obchode s cukrikmi a orieskami na vahu ;) možno aj niekde inde kde je takýto obchod....ale na vlakovke to majú určite, ja to zvyknem raz za čas kúpiť deťom keď idem domov z prace

anonym_39ebae
26. aug 2026
@anonym_4ff333

obavam sa, ze unbeholfen ich uz zjedol

"Ale mám strašnú na takú vec žd v Auparku je taká kaviareň čo má v názve Garden ale to druhé slove si nepamätám, a tam majú takú vec že pohár s horúcim mliekom, do toho sa hodí taká velká čokoládová gula, a rozpustí sa v mlieku a v tej gule sú lentilky vnútri. Brutálne mi to chutilo. "

@anonym_4ff333 jemu brutálne chutí všetko, tých 125 kíl nenabral zo vzduchu 😂😂😂

mariaaaaa
26. aug 2026

v BA neviem, ale u nás to zvyknú mávať v takých tých obchodoch a stánkoch, kde predávajú rôzne oriešky a sušené ovocie a také somarinky na váhu... skús tam pozrieť

anonym_b190b1
26. aug 2026

@nina30 ja tie kamienky milujem. Nie som z ba, ale kupujem ich kde predávajú sušené ovocie a kytice zo sušeného ovocia a cukríkov. Bože, narobila si mi chute😭

amel
26. aug 2026

V starom meste kusok od Hviezdoslavka je "piratsky"obchod s gumacmi.Neviem,ako sa vola,ale "kamene" maju

ivanaorchidea
26. aug 2026

http://www.piratecandy.eu/ Laurinska 2 ,kukni tam

rachel36a
26. aug 2026

Ja to kupujem v cukrarskych obchodoch. V BA ich je urcite niekolko