Akú sladkosť máte najradšej?
Ahojte. Tí, čo jete sladkosti, ktorá je vaša najobľúbenejšia?
Pre mňa je to Kinder čokoláda.
Co tak vlnky? Uz som dlho nevidela. Margot, Biela Studentska, milku zmenili, ale moja naj bola orieskova, mila, horalky, mata
Co tak vlnky? Uz som dlho nevidela. Margot, Biela Studentska, milku zmenili, ale moja naj bola orieskova, mila, horalky, mata
@zara3 Vlnky som vždy neznášala.
Zrovna čokoládu nemusím ale sladké milujem, je toho viac…Rafaelo, pistaciova Tuba, snehové pusinky, kokosky, arašidy v cukre, cukrová vata…
Palacinky 😋 Síce to nie je sladkosť ale je to moje obľúbené sladké jedlo už od detstva 😊 Sladkosť by som si nevedela vybrať len jednu... raz mám najviac chuť na čokoládu, potom na keksy a niekedy na gumenné Jojo. U mňa sa to tak strieda.
Raz som dostala dezert a čokoládu značky Läderach . To bola najlepšia čokoláda akú som jedla.
Lindt Excellence - orange intense.
@anonym_autor akurat som sa zamyslela a este mi napadli dve ktore sa uz nevyrabaju- keksy Vanda tycinka Zoretka vajecna
Nimm2 cukriky - tie klasicke tvrde, ovocne Mentos a zelene Skittles, Slavia cukriky, Mila - idealne keksiky v tej mini verzii, Kolonada keksiky a oblatky, Mannerky orieskove, Margotka, Rafaello, Ritter Sport cokolada marcipanova, s kešu alebo ta so slanymi prazenymi mandlami je TOP, bananiky v coko....a este zboznujem Tony's Chocolates.
Chrumkyyy ..... ja ich vymenim za akekolvek slakosti
@anonym_autor
Deli oriešková tyčinka, Deva pomarančová tyčinka, Ledové gaštany, Fidorka červená, Merci tyčinky, Margot mango, Ritter čokolády marcipán , Kolonáda keksy a našlo by sa toho ešte dosť 😋

@anonym_autor U mňa Kinder čokoláda je top, potom Milka, Merci aj Zlatý nugat je dobrý.