Akú sladkosť máte najradšej?
Ahojte. Tí, čo jete sladkosti, ktorá je vaša najobľúbenejšia?
Pre mňa je to Kinder čokoláda.
bounty, citronove opavia keksiky, horalka, kokosove jeze :D
Co tak vlnky? Uz som dlho nevidela. Margot, Biela Studentska, milku zmenili, ale moja naj bola orieskova, mila, horalky, mata
@anonym_autor rumba
Co tak vlnky? Uz som dlho nevidela. Margot, Biela Studentska, milku zmenili, ale moja naj bola orieskova, mila, horalky, mata
@zara3 Vlnky som vždy neznášala.
veru vlnky griliášové boli fajné
veru vlnky griliášové boli fajné
@miskajerry diky! Si my pripomenula detstvo ❤️
Zrovna čokoládu nemusím ale sladké milujem, je toho viac…Rafaelo, pistaciova Tuba, snehové pusinky, kokosky, arašidy v cukre, cukrová vata…
Palacinky 😋 Síce to nie je sladkosť ale je to moje obľúbené sladké jedlo už od detstva 😊 Sladkosť by som si nevedela vybrať len jednu... raz mám najviac chuť na čokoládu, potom na keksy a niekedy na gumenné Jojo. U mňa sa to tak strieda.
Raz som dostala dezert a čokoládu značky Läderach . To bola najlepšia čokoláda akú som jedla.
Lindt Excellence - orange intense.
@anonym_autor akurat som sa zamyslela a este mi napadli dve ktore sa uz nevyrabaju- keksy Vanda tycinka Zoretka vajecna
Nimm2 cukriky - tie klasicke tvrde, ovocne Mentos a zelene Skittles, Slavia cukriky, Mila - idealne keksiky v tej mini verzii, Kolonada keksiky a oblatky, Mannerky orieskove, Margotka, Rafaello, Ritter Sport cokolada marcipanova, s kešu alebo ta so slanymi prazenymi mandlami je TOP, bananiky v coko....a este zboznujem Tony's Chocolates.
@anonym_autor Leo Milka
Chrumkyyy ..... ja ich vymenim za akekolvek slakosti
Rafaelo
@anonym_autor
Deli oriešková tyčinka, Deva pomarančová tyčinka, Ledové gaštany, Fidorka červená, Merci tyčinky, Margot mango, Ritter čokolády marcipán , Kolonáda keksy a našlo by sa toho ešte dosť 😋

@anonym_autor U mňa Kinder čokoláda je top, potom Milka, Merci aj Zlatý nugat je dobrý.