Aký budete mať tento rok vianočný stromček?
Ahojte iba taká rekreačná diskusia. Aký budete mať tento rok stromček. Mne už dochádzajú nápady tak by som možno od vás odkukala. My sme mali takýto minulý rok

@hianicka13 a čo tak investovať a kúpiť umelý ale ako živý 3D atď? . Mne sa živý páči dala som šancu stromčeky aj v kvetináči ale bohužiaľ su tak seknute že nemajú šancu prežiť do Jara aby sa zasadili . Kupovať rezany isto nie . He mi ľúto že takto skončí stromček na Vianoce a potom sa vyhodí takže u mňa je to klasika umelý a na pár rokov isto
@mariska1989 mne je zase úplne proti srsti zdobiť kus plastu... Každý rok zvažujem kúpu umelého a nikdy sa neodhodlam..
A vždy mám dilemu, čo je vlastne lepšie.. 🙂
Stromček bude zo záhrady a ozdoby zo skrine, rozmýšľam len nad novými svetielkami, tieto sú ešte z minulej republiky ale fungujú 😁
@hederamonstera nádherný gauč i stromček ❤
My teda umely stromcek nevlastnime. Mne sa paci na zivom aj to, ze kazdy rok ma iny tvar 🙂
Mame uz velke deti a presli sme si naozaj roznymi farebnymi kombinaciami. Momentalne mame sklo (swarovski) a bezovo zlatu kombinaciu, svetielka v teplej bielej farbe. Takze taka velmi decentna kombo.
Po velmi dlhej dobe budem v celom byte bielo zlata vyzdoba, teda aj stromcek
@beronsche samozrejme je to rozdiel . Ale zober si že stromček umelý je robený z reciklovaneho materiálu a živý stromček sa odreže a potom vyhodí . A ak chce mať človek živý stromček pekný, husty , veľký dáš aj 50€ a teraz kúpiš umelý ako živý za 200€ a môžeš ho mať aj 10 rokov čo mi príde praktickejšie a není z toho taký brajgel. Aleto je len môj názor 😄
Akurat deti hovorili cez vikend, ze tento rok by chceli, aby sme si vsetky ozdoby na stromcek vyrobili spolu. Takze som zvedava ako to dopadne
My budeme cez decembrové sviatky v Thajsku, takže budeme mať asi kokosovú palmu 🤣
Ako vzdy total klasiku, my to nemenime. Nas vyzera ako niekedy z 19/20 storocia. Vsetko sklo a normalne sviecky, nemame retaz. Stromcek je zivy
@1ryba áno je tak ako píšeš ale aj umelci sa znova zrecikluje 😁 . Ale tak či onak každý to má ináč. Niekto sa prikloní ku živému a niekto k umelému. . U mňa ak živý tak kvetináči ktorý nerobí taký brajgel . Ale už 7 rokov máme len umelý
@gulicka277 uz par rokov rovnaky. Nekupujem ozdoby kazdy rok..ale mame vysoky a neznasam ho oszdobovat. Tak rozmyslam kupit len nieco malicke...Na kmienku
@earlgrey nemas foto ako ste to mali?? My mame velky a nebavi ma ho robit a najma odzdobovat. Tiez som premyslala nad nejakou inou variantou...
@slavomira236 Skúsim pohľadať 😀 ja som ho kúpila v Action za 4 eurá či tak nejako 🫣
@slavomira236 Nenašla som žiadne foto...🫣
@andrea2323 nádherný, tiež som prešla na živý pred 2 rokmi
@earlgrey tak náš malý bude mať 5 mesiacov a viac menej ten stromček robím aj pre seba 😂😂 ja som veľké decko rada sa s tým babrem
@oliviabb ja si to pamätám z detstva, vzdy sme mali živý, tá vôňa je nezameniteľná ☺️
@gulicka277 Ja to samozrejme chápem...moja má 5 rokov a stromček ju nezaujíma 🫣 tak zbytočne to budem hrotiť 😆
@katkaseiner mňa by nebavilo zametať to ihličie zo živého
@gulicka277 asi ani mna... no vona to musi byt skvela...
@gulicka277 ja nemením, vždy síce kúpim niečo nové ale len na doplnenie.
Žiaden 😀

U nas robia stromcek deti, mam svetielka bud farebne alebo modre, takze dcera ladi bud do modro/bielej alebo fakt vsetko co ju napadne...mavame zivi podla toho co kupim (jedlicka/borovica - podla ceny)