Aký budete mať tento rok vianočný stromček?
@hianicka13 a čo tak investovať a kúpiť umelý ale ako živý 3D atď? . Mne sa živý páči dala som šancu stromčeky aj v kvetináči ale bohužiaľ su tak seknute že nemajú šancu prežiť do Jara aby sa zasadili . Kupovať rezany isto nie . He mi ľúto že takto skončí stromček na Vianoce a potom sa vyhodí takže u mňa je to klasika umelý a na pár rokov isto
@mariska1989 mne je zase úplne proti srsti zdobiť kus plastu... Každý rok zvažujem kúpu umelého a nikdy sa neodhodlam..
A vždy mám dilemu, čo je vlastne lepšie.. 🙂
Stromček bude zo záhrady a ozdoby zo skrine, rozmýšľam len nad novými svetielkami, tieto sú ešte z minulej republiky ale fungujú 😁
@hederamonstera nádherný gauč i stromček ❤
My teda umely stromcek nevlastnime. Mne sa paci na zivom aj to, ze kazdy rok ma iny tvar 🙂
Mame uz velke deti a presli sme si naozaj roznymi farebnymi kombinaciami. Momentalne mame sklo (swarovski) a bezovo zlatu kombinaciu, svetielka v teplej bielej farbe. Takze taka velmi decentna kombo.
Po velmi dlhej dobe budem v celom byte bielo zlata vyzdoba, teda aj stromcek
@beronsche samozrejme je to rozdiel . Ale zober si že stromček umelý je robený z reciklovaneho materiálu a živý stromček sa odreže a potom vyhodí . A ak chce mať človek živý stromček pekný, husty , veľký dáš aj 50€ a teraz kúpiš umelý ako živý za 200€ a môžeš ho mať aj 10 rokov čo mi príde praktickejšie a není z toho taký brajgel. Aleto je len môj názor 😄
Akurat deti hovorili cez vikend, ze tento rok by chceli, aby sme si vsetky ozdoby na stromcek vyrobili spolu. Takze som zvedava ako to dopadne
My budeme cez decembrové sviatky v Thajsku, takže budeme mať asi kokosovú palmu 🤣
Ako vzdy total klasiku, my to nemenime. Nas vyzera ako niekedy z 19/20 storocia. Vsetko sklo a normalne sviecky, nemame retaz. Stromcek je zivy
@1ryba áno je tak ako píšeš ale aj umelci sa znova zrecikluje 😁 . Ale tak či onak každý to má ináč. Niekto sa prikloní ku živému a niekto k umelému. . U mňa ak živý tak kvetináči ktorý nerobí taký brajgel . Ale už 7 rokov máme len umelý
@gulicka277 uz par rokov rovnaky. Nekupujem ozdoby kazdy rok..ale mame vysoky a neznasam ho oszdobovat. Tak rozmyslam kupit len nieco malicke...Na kmienku
@earlgrey nemas foto ako ste to mali?? My mame velky a nebavi ma ho robit a najma odzdobovat. Tiez som premyslala nad nejakou inou variantou...
@slavomira236 Skúsim pohľadať 😀 ja som ho kúpila v Action za 4 eurá či tak nejako 🫣
@slavomira236 Nenašla som žiadne foto...🫣
@andrea2323 nádherný, tiež som prešla na živý pred 2 rokmi
@earlgrey tak náš malý bude mať 5 mesiacov a viac menej ten stromček robím aj pre seba 😂😂 ja som veľké decko rada sa s tým babrem
@oliviabb ja si to pamätám z detstva, vzdy sme mali živý, tá vôňa je nezameniteľná ☺️
@gulicka277 Ja to samozrejme chápem...moja má 5 rokov a stromček ju nezaujíma 🫣 tak zbytočne to budem hrotiť 😆
@katkaseiner mňa by nebavilo zametať to ihličie zo živého
@gulicka277 asi ani mna... no vona to musi byt skvela...
@gulicka277 ja nemením, vždy síce kúpim niečo nové ale len na doplnenie.
Žiaden 😀

U nas robia stromcek deti, mam svetielka bud farebne alebo modre, takze dcera ladi bud do modro/bielej alebo fakt vsetko co ju napadne...mavame zivi podla toho co kupim (jedlicka/borovica - podla ceny)