Aký budete mať tento rok vianočný stromček?
Ahojte iba taká rekreačná diskusia. Aký budete mať tento rok stromček. Mne už dochádzajú nápady tak by som možno od vás odkukala. My sme mali takýto minulý rok

My mame rovbake ozdoby kazdy rok ale predsa je stroncek kazdy rok iny 😀😇
@gulicka277 živý stromček a ozdoby buď biele a ružové gule alebo jutové, čo som si sama robila. Vždy to striedam podľa nálady. 🙂
@gulicka277 ja robim taky, ze davam iba gulky a vsetky farby
@gulicka277 Co najväčšiu a najširšiu borovícu vyberie dcéra. Ozdobíme ozdobami ešte po mojej maminke, plus novými, ktoré nám padnú do oka. Bude farebný a hlavne strašne strašne žiariť množstvom svetielok.
Ú nás sú Vianoce veľmi rodinné. Stromček pre radosť, a tá krásna vôňa v dome.
My mame vždcky mix farebny ozdoby aj retro ešte po starkych ale aj nove.Dva roky po sebe sme mali strieborno modry potom červeno zlaty.Ale lubi sa mi aj taky s pudrovo ružovymi ozdobami.V takej jemnej farbe. Tak tento rok možno skusime taky
@andrea2323 presne tak
My umely, novy, tak ako minuly a predminuly rok.Mame kocúrika, ktory je presvedceny, ze stromcek zdobime len na to, aby nan mohol skakat a najmenej na druhý pokus ho zlomit na dva kusy. Teraz som objednala mensi, 120 cm, z jedneho kusa. Na nom budu svetielka a biele hackovane ozdoby, takze ak nan skoci, pri najhorsom ho zvali, ale neznici. Teda dúfam....ale poznate to, hin se pravda hukaze...
@hederamonstera Ten vrchný je krásny
@veve889 daju sa niekde kupit?😍
Absolutne neriesim, kazdy rok donesie chlap zivy strom, nahodim rovnake svetielka, a p osledne 2-3 roky uz dcera nahadzuje zaradom vsetky ozdoby :DDD a vzdy je super. Nie som nejak za kazdy rok iny, kazdy rok nove.. a detto ma nejak extra neoslovili jednofarebne stromceky. U nas vzdy 2metrovy stromisko.. by som skrachovala keby som mala nan kupit kazdu chvilu nove ozdoby :D
@hederamonstera
pozri na FB REJA štúdio https://www.facebook.com/profile.php?id=6155301...
@gulicka277 my budeme mať určite opäť takýto...nás farebný, rozprávkový 🫶
@aknel555 nádherný je ☺️
U nás klasika, červeno zlatý, alebo červeno strieborný, podľa toho, ako sa rozhodneme. A deti majú na chodbe taky fleecovy, ktorý si ozdobia samy
@gulicka277 ďakujem 😘
Biely stromcek s čiernými ozdobami... TO je môj štýl roky 😉
9 rokov mam rovnaky stromcek a na nom rovnake ozdoby.dost plastoveho bordelu je po svete netreba este viac..koniec koncov nezalezi ani co je na stromceku ani co je pod nim ale kto je okolo neho.
@marse Ako to môže byť pekné máš fotku?
@saxana000 áno však samozrejme že je to ekologické keď to nevyhodíš rok čo rok do odpadu. Ale je to raz za rok potom si zober že koľko smetí vyhodíš za tých 364 ďalších dní to už je v pohode?
@angelika013 ten je krásny nádherné ozdoby si použila

@gulicka277
@katkaseiner ale už sú také, čo moc neopadávajú. Oni skôr tak zhnijú ak to tak mám povedať, ku koncu už tak pekne nevoňajú 😂😂 ale samozrejme pri odstraňovaní je bordelu dosť 😂