Aký darček pre svokru??
Ahojte neviete dať typy na darček pre svokru???
Uz ma nenapadá nič.
Za každý typ ďakujem 😉
@otiliahorvathova stale si neuviedla vek, financny rozpocet, zaluby. Tiez nie som za pracholapky. Poznavaci zajazd, vikendovy pobyt, zdravu kucharku, pozvanie do restiky, kurz rucnych prac, predplatne zaujimaveho casopisu (geo, history, zdravie), darcekove balenie kvalitnych medov, dobru prirodnu kozmetiku (soaphoria), kvalitnu cokoladu napr. Lyra, doplnky stravy (probiotika, imunoklukan, poradia v lekarni), divadlo, kino....
Ahoj...ja som svokre dala urobit sadu bio mydielok..bol tam sampon, sprchovy, vela kozmetiky , alebo darcekovy poukaz na daku proceduru(masaz, atd..)
@02122020 ďakujem krásne za typy.
Ja už svokru celkom poznám a viem, čo nemá rada ako darček. Tak už mi pripadá, že jej kupujem stále to isté, káva, čaj 😂 ale to ľúbi, lebo kúpim v Rakúsku a ona je z toho úplne nadšená, akú to ma úžasnú chuť. Inak je veľmi ťažko jej kúpiť. Kozmetiku oblečenie nechce, knihy tiež veľmi nie, veci do kuchyne nepoužíva, to radšej používa tie staré, až kým sa nerozpadnú... na sashe je všeličo, ale ona nie je ani na bytové doplnky. Moja mama jej kúpila košík, to tiež nechce používať, že nech sa nezniči. Ale tam už hrá rolu aj vek. 78 rokov. Aj mojej babke kupujem stále dookola to isté, kozmetiku z Manufaktúry, čo je drahé a ona si to sama nekúpi, ale veľmi sa z toho teší
@basska_b no niekomu sa kúpi ľahko a niekomu ťažšie.Ale stále sa niečo nájde. Ďakujem

@janickacrazy no čistá pravda....Svokrovi to je úplne jedno.A rodičov clovek pozná najlepšie