Aký je váš životabudič okrem kávy?
u mna tri kavyyy a aj tak som mala chut niekoho prizabit. Deti v stave „vsetko je zle“, v obchode nula pokladnic A k tomu jedna sprava, co ma skoro odrovnala. . Tak sa pytam – co dnes podrzalo vas, aby ste niekoho neposlali do teplych krajov?
Cokolada
Akoze ja tu teraz vyzniem ako alkoholicka, ale pohar bieleho vychladeneho vinka v takychto tazsich situaciach na konci zleho dna je pre mna vykupenim 🤣
Zeleny caj a smoothie ( spenat, kale,zeler, kiwi a banan)
Inak by bola aj cokolada ale tu musim obmedzovat 🙆🏼♀️
Milujem ten nadpis 🤣 ale inak sprcha studená a vydychat sa vklude
Neviem, či chápem nadpis a príspevok správne, ale mňa nakopne pohyb. Stačí, keď idem v práci do kuchynky urobiť si kávu, či po vodu. Trochu sa ponaťahujem, rozhýbem krk.
Keď sa všetko s*rie od rána, tak si pustím (cez sluchatka) nahlas hudbu a na pár minút “vypnem” mozog, zavriem oči.
mätový čaj
Za mňa hudba a cvičenie. Hudba hrala dnes od rána. Na čo sa celkom chytili aj deti ( hneď ráno stihli jednu stenu v kuchyni obliať kakaom). Hneď ako som uložila mladšiu spať poobede ,tak som si zacvičila a vybila to zo seba.
Na nadpis je odpoveď zelený čaj a na text správy je odpoveď makovník a teplé mlieko s medom
@really8 čokoláda je klasika, už len aby bola niekde schovaná pred deťmi 🙈. lenze potom len priberam, jedla by som juna kila
@lili929 víno poznám, niekedy fakt zachráni večer 😅 a tú matchu možno vážne vyskúšam, lebo po káve mi dnes išli vyletieť poistky
@jablkovastrudla ty si môj výživový vzor, už len sa donútiť mať tie veci doma
@lucia13022023 sprcha – áno! Aj keď u nás doma hrozí, že niekto vtrhne so slovami "mamááá, ja som..."
@gab1sol pohyb ako liek beriem, len sa donútiť vstať z gauča, keď ťa žmýkajú zo všetkých strán 😄
@nina004 stena obliata kakaom?! 😂 držím palce, to už ani cvičenie nestačí, to je na medailu
@pokemonkaa mätový čaj som si práve zapísala na zoznam – vďaka za pripomenutie
kava ma obcas na mna uplne opacny ucinok. uklada ma na spanok, no ked uz mam aj moznost si zdriemnut na pol hodku, tak potom ma nastartuje to je pravda 😀 ale inak su situacie kedy si musim fakt dat za jeden z toho co ponuka nasa chladnicka ci bar 😀 alebo este sa zavriem na balkone s ovocnou elektronickou cigaretou a tym poharom vina 😀
Teraz som sa chuti zasmiala, ja nemozem byt nikomu vzorom 😃 kila co mam po druhom porode su toho dokazom 🙆🏼♀️🤣
Kvalitna Aswaghanda !♡ nedam dopustit, znizuje kortizol v tele ;))) a dodava energiu.
Kavu nepijem, nepotrebujem ju 😄 Ale mna vzdy preberie k zivotu obed.. niektori to maju opacne, ze po obede utlm, ale ja prave ked sa najem tak idem jak raketa 😄
Káva,bez nej nefungujem. Sprcha,za zamknutými dverami. Pletenie,háčkovanie. A prechádzka. Striedam podľa možnosti. A ešte-prezliecť sa do niečoho pohodlného,voňavého,teplé ponožky na nohy.
Keby som mala dnes záchranné koleso, tak ho hodím sama sebe do hlavy, aby som si aspoň na chvíľu oddýchla 🤯.
@leni2121 Ashwagandhu si idem googliť – ak to zníži hladinu kortizolu a zároveň aj môj tlak na manžela, beriem všetkými desiatimi 😅
Slana voda. Ale kava musi byt 🙂
Jednoznačne za mňa hudba, to tak neskutočne človeka nakopne.✊❤️Girls just want to have fun✨a potom 🍫 a ☕
Velmi odporucam extra silnu Aswaghandu od Neurinu, akurat vcera som ju objednavala, platil aj zlavovy kod este DGLENKA5, mala som aj od inych znaciek ale kvoli ucinku treba hladat silnu l, tuto som citila od prveho tyzdne. Ranny cukor, mne zvysoval kortizol po 2tyzdnoch sa upravil, takze velmi odporucam ;))
Za mňa určite MADMONQ. Je to zdravá verzia energeťáku či kávy. Dodá energiu na 100%. Ako študent stačí mi jedna tabletka a mám energiu študovať v jednom kuse aj 6 hodín v noci.
Kávu nepijem. Frčím na solárne baterky, hudbu a maškrty. 🙂
Za mňa stredne mineralizovaná minerálka nalačno

toto aj mna zaujima.