icon

Aký je váš životabudič okrem kávy?

16. máj 2025

u mna tri kavyyy a aj tak som mala chut niekoho prizabit. Deti v stave „vsetko je zle“, v obchode nula pokladnic A k tomu jedna sprava, co ma skoro odrovnala. . Tak sa pytam – co dnes podrzalo vas, aby ste niekoho neposlali do teplych krajov?

balerina2025
16. máj 2025

toto aj mna zaujima.

really8
16. máj 2025

Cokolada

lili929
16. máj 2025

Akoze ja tu teraz vyzniem ako alkoholicka, ale pohar bieleho vychladeneho vinka v takychto tazsich situaciach na konci zleho dna je pre mna vykupenim 🤣

lili929
16. máj 2025
@lili929

Akoze ja tu teraz vyzniem ako alkoholicka, ale pohar bieleho vychladeneho vinka v takychto tazsich situaciach na konci zleho dna je pre mna vykupenim 🤣

@lili929 a inak miesto kavy skus matchu, kava este viac podrazdi nervy a matcha doda energiu na dlhsi cas

jablkovastrudla
16. máj 2025

Zeleny caj a smoothie ( spenat, kale,zeler, kiwi a banan)
Inak by bola aj cokolada ale tu musim obmedzovat 🙆🏼‍♀️

lucia13022023
16. máj 2025

Milujem ten nadpis 🤣 ale inak sprcha studená a vydychat sa vklude

gab1sol
16. máj 2025

Neviem, či chápem nadpis a príspevok správne, ale mňa nakopne pohyb. Stačí, keď idem v práci do kuchynky urobiť si kávu, či po vodu. Trochu sa ponaťahujem, rozhýbem krk.
Keď sa všetko s*rie od rána, tak si pustím (cez sluchatka) nahlas hudbu a na pár minút “vypnem” mozog, zavriem oči.

pokemonkaa
16. máj 2025

mätový čaj

nina004
16. máj 2025

Za mňa hudba a cvičenie. Hudba hrala dnes od rána. Na čo sa celkom chytili aj deti ( hneď ráno stihli jednu stenu v kuchyni obliať kakaom). Hneď ako som uložila mladšiu spať poobede ,tak som si zacvičila a vybila to zo seba.

done
16. máj 2025

Na nadpis je odpoveď zelený čaj a na text správy je odpoveď makovník a teplé mlieko s medom

autor
16. máj 2025

@really8 čokoláda je klasika, už len aby bola niekde schovaná pred deťmi 🙈. lenze potom len priberam, jedla by som juna kila
@lili929 víno poznám, niekedy fakt zachráni večer 😅 a tú matchu možno vážne vyskúšam, lebo po káve mi dnes išli vyletieť poistky
@jablkovastrudla ty si môj výživový vzor, už len sa donútiť mať tie veci doma
@lucia13022023 sprcha – áno! Aj keď u nás doma hrozí, že niekto vtrhne so slovami "mamááá, ja som..."
@gab1sol pohyb ako liek beriem, len sa donútiť vstať z gauča, keď ťa žmýkajú zo všetkých strán 😄
@nina004 stena obliata kakaom?! 😂 držím palce, to už ani cvičenie nestačí, to je na medailu
@pokemonkaa mätový čaj som si práve zapísala na zoznam – vďaka za pripomenutie

kaki3
16. máj 2025

kava ma obcas na mna uplne opacny ucinok. uklada ma na spanok, no ked uz mam aj moznost si zdriemnut na pol hodku, tak potom ma nastartuje to je pravda 😀 ale inak su situacie kedy si musim fakt dat za jeden z toho co ponuka nasa chladnicka ci bar 😀 alebo este sa zavriem na balkone s ovocnou elektronickou cigaretou a tym poharom vina 😀

jablkovastrudla
16. máj 2025

Teraz som sa chuti zasmiala, ja nemozem byt nikomu vzorom 😃 kila co mam po druhom porode su toho dokazom 🙆🏼‍♀️🤣

leni2121
16. máj 2025

Kvalitna Aswaghanda !♡ nedam dopustit, znizuje kortizol v tele ;))) a dodava energiu.

ivanakal
16. máj 2025

Kavu nepijem, nepotrebujem ju 😄 Ale mna vzdy preberie k zivotu obed.. niektori to maju opacne, ze po obede utlm, ale ja prave ked sa najem tak idem jak raketa 😄

sisika
16. máj 2025

Káva,bez nej nefungujem. Sprcha,za zamknutými dverami. Pletenie,háčkovanie. A prechádzka. Striedam podľa možnosti. A ešte-prezliecť sa do niečoho pohodlného,voňavého,teplé ponožky na nohy.

autor
16. máj 2025

Keby som mala dnes záchranné koleso, tak ho hodím sama sebe do hlavy, aby som si aspoň na chvíľu oddýchla 🤯.

@leni2121 Ashwagandhu si idem googliť – ak to zníži hladinu kortizolu a zároveň aj môj tlak na manžela, beriem všetkými desiatimi 😅

strawberry0797
16. máj 2025

Slana voda. Ale kava musi byt 🙂

kvetinka_2
16. máj 2025

Jednoznačne za mňa hudba, to tak neskutočne človeka nakopne.✊❤️Girls just want to have fun✨a potom 🍫 a ☕

leni2121
17. máj 2025

Velmi odporucam extra silnu Aswaghandu od Neurinu, akurat vcera som ju objednavala, platil aj zlavovy kod este DGLENKA5, mala som aj od inych znaciek ale kvoli ucinku treba hladat silnu l, tuto som citila od prveho tyzdne. Ranny cukor, mne zvysoval kortizol po 2tyzdnoch sa upravil, takze velmi odporucam ;))

larusiki
17. máj 2025

Za mňa určite MADMONQ. Je to zdravá verzia energeťáku či kávy. Dodá energiu na 100%. Ako študent stačí mi jedna tabletka a mám energiu študovať v jednom kuse aj 6 hodín v noci.

galganka
17. máj 2025

Kávu nepijem. Frčím na solárne baterky, hudbu a maškrty. 🙂

jockey
18. máj 2025

Za mňa stredne mineralizovaná minerálka nalačno