icon

Aký máte názor na súčasnú módu?

didaa
30. máj 2019

Ahojte, troška téma na odľahčenie 🙂
Zaujíma ma, aký máte názor na momentálne módne trendy, nie len v obliekaní, ale vo všeobecnosti. Aj v líčení, účesoch... Je niečo, čo sa Vám vyslovene páči/ nepáči?

sisaka
31. máj 2019

@dopolbokaodrata korunkove čelenky je asi jeden z najhorších doplnkov, ktoré som za vyše 40 rokov môjho života videla a ešte k tomu radim šatku a la upratovačka, čo si v 50tych rokoch viazali ženy, keď upratovali, teraz si to navlečie matka aj s 3 ročnou dcérou nech k sebe pasujú a hor sa do mesta.

Inak mi je úplne jedno, čo majú ľudia obuté, či oblečené, ak sú primerane zahalení. Robí sa mi nevoľno z výstrihov, ktoré viac odhaľujú ako zahaľujú, vyliezajucej slaniny či rite z nohavíc a prasačich šuniek obalenych v leginach. Taktiež netúžim vidieť spodné prádlo vyliezajuce spod oblečenia či už ženy alebo muža

Obocie a la Brežnev, napuchnute pery, mihalnice ktoré viečka ledva udržia a drápy, za ktoré by sa ani jazvec nemusel hanbiť škoda komentovať

vevesh
31. máj 2019

Neznasam "teplakove kralovny a kralov"- cize puma, adidas a nike teplaky vsade a kdekolvek, hlavne ze je tam viditelna znacka. A top k takemuto outfitu su lodicky ci lakovky🙈🙈 takisto nemam rada rozne zozenstele prvky na muzoch (ako uz boli spomenute leginy, nausnice v usiach, kratasy od"nevdim do nevidim" a pod.) Opacbe to plati tiez- zmuznele prvky na zenach (napr. Maskacovity outfit a pod.). Nemam rada prilisne odhalovanie a zdoraznovanie pohlavnych organov- takze "tavia stopa", uzky rozkrok u chlapov, ci prsia von nie je u mna moda, ale vrchol nevkusu a maximalna snaha o zdvihnutie si vlastneho ega, ktore je dost nizke.... Nemam nic voci tetovaniu a piercingom- ale tiez to ma hranice, takze ziadne take, ze treba hladat volne miesto na kozi, ktore je este v " povodnom stave". A co mi velmi chyba je individualny styl- velmi vela ludi nosi veci stadovito, "lebo sa to nosi, lebo je to moderne".....bez ohladu na postavu, konfekcnu velkost, pohlavie, udalost a spolocbost🤔🤔🤔

0silvia0
31. máj 2019

Ja teda znesiem čokoľvek, ale legíny na žene, ktorá má slaninu navyše a nezahali si predok a zadok je už negustiozne. Nechápem čo je na tom zložité kúpiť si dlhé tričko, alebo sa pred odchodom z domu skontrolovať v zrkadle, lebo ja sa potom musím trápne cítiť za ženy, ktoré majú zaryté legíny v predku v intímnych partiách a často tie zadky sú tiež neforemne...

janulik2008
31. máj 2019

@katrin69 asi patrim do toho ani nie percenta co sa nemaluje 😉 a to mam 25 😉

janulik2008
31. máj 2019

@dopolbokaodrata prosim ake su to tie korunkove celenky? 🤔 mne to po dvoch tyzdnoch nocnych nemysli 😁

dopolbokaodrata
31. máj 2019

@janulik2008 to sú tie čelenky čo dávajú mamičky sit dievčatám.. V tvare koruny.
A inak tiež sa nemalujem, teda špirálu za make up nepovažujem.

adula12
31. máj 2019

Ja som nepochopila napriklad tie kratke tricka strihane max do pupka a k tomu gate s mega vysokym pasom, pomaly az k prsiam. Popripade 7/8 mrkvace a biele ponozky vytiahnute. 😮 Dnesna móda mi pride strasne neforemna, neukazuje krivky zenske. Dievcata nosia bud odhalené pupky alebo zas svetre o 10 cisiel vacsie. Takisto leginy, vacsina presvitna a k tomu bundu do pasa u 100kg dievcat tiez nechapem. 😮 A najde sa plno veci ako chlpate slapky kozusinove, derave cizmy na leto... Mam 33 rokov, som pomerne mlada ale pri vela veciach sa mi rozum pozastavuje 😂😃🤪

nikayla
31. máj 2019

Na chlapoch - obtiahnuté nohavice, členkové nohavice, xxl tepláky spadnuté po kolená, šiltovky s rovným šiltom, retiazky na tričku, čokoľvek ružové, mrkvace rifle, kombinácia rifle & riflova bunda, akože motorkarska bunda z 90.rokov 😂, tielka, slipove plavky (ideálne do šnúrkou) 😂 o 3 čísla menšie tričko, len aby bolo vidno "svaly", svetre na gombíky, tričká s nápismi, ladvinky, kabelky, nagelovane vlasy, výrazné mokasíny, farebné saká z 80.rokov 😉, biele ponožky k obleku, hlboké veckove výstrihy,...

0silvia0
31. máj 2019

@adula12 tie vysokopásové mrkvace sa vrátili z rokov 80-tych. Budme radi, že sa k nim nenosia nariasené blúzky s odleskami a vypchatymi ramenami ako vtedy😂😂

janulik2008
31. máj 2019

@dopolbokaodrata aha už asi viem ... má to skoro každé dieťa 🤦‍♀️

dskjhfdlkdjhl
31. máj 2019

Mne napr. vadi, ked ma chlap nohavice, v ktorych, ked sa ohne, tak mu vidno pol rite. Samozrejme vadi mi to aj na zene, ale v poslednom case som mala tu cest stretnut viac takych chlapov ako zien, normalne ma naplo🙊

judar
31. máj 2019

Ja neviem...mam pocit ze vsetko je jak kus handry a obtiahnuté jak šupa na banáne...keď chcem normálne tričko tak je naprd krátke v páse a keď je zas dobré tak blbý strih alebo hnusný anglický nápis...keď chcem mikinu...tak to isté ..potom akurat len kutrem v pánskom...rifle zas obtiahnuté napr bershka operem pred nosenim...dam na seba a zakaždym čierne stehná..hlavne že značka za 20-30€...každý sa obleka len podla toho co mu je vsunuté pod nos v obchodoch a čo vidí u idiotoch udavajúcich dáke sprosté trendy čo nemajú často ani hlavu ani patu

didaa
autor
Autor odpoveď zmazal
didaa
autor
31. máj 2019

Mne sa napríklad v poslednom čase začali veľmi páčiť nohavice/rifle s vysokým "nariaseným" pásom a k tomu opasok na viazanie.

janulik2008
31. máj 2019

@judar ha ... my sme malej kúpili v Lindexe pyžamko a hop celá tmavá bola od neho čo púšťalo farbu 🤦‍♀️

sense
31. máj 2019

Nepacia sa mi roztrhane dziny a neprirodzene vyzerajuce zeny - pery a la kacer donald, mihalnice a la "zmetak" a dlhocizne umele nechty...

Proti gustu ziaden disputat..

...ak sa to niekomu paci ,nech nosi....

judar
31. máj 2019

@janulik2008 ...dakde v Bangládeši vyrofene nafarbene a potom už len značkovym listkom poštite..klasika dnešneho konzumu

0silvia0
31. máj 2019

@didaa to som nemala ani písať 😎

0silvia0
31. máj 2019

@didaa aha pozri tú modrú blúzku, to sú ramená 😂

dskjhfdlkdjhl
31. máj 2019

@0silvia0 a tie ucesy, mnaam😀

didaa
autor
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
31. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl to je ešte dobre, ja si pamätám ešte tie mikrofóny z trvalej na hlave, kto nemal trvalú, nebol in. Ja som mala trvalú už v 15-tich🙄

dskjhfdlkdjhl
31. máj 2019

@0silvia0 ja som mala trvalu raz-na vlasoch az po zadok-doteraz to nechapem😀strasne som chcela zvlnene vlasy😀ale inak ja velmi tymto trendom nepodlieham, s malymi prestavkami mam uz 40 rokov rovnaky uces😀dlhe vlasy v cope, obcas mi prdne v bednicke a dam sa ostrihat (aj uplne kratucky strih) a potom sa neviem dockat, kedy znovu dorastu😉

dkethe
31. máj 2019

No ja si vsimam, ze sa nosi vysoky pas obtiahnute nohavice A to aj zeny s nadvahou. A obdivujem to. Ja mam nadvahu, cumim furt do zeme a hanbim sa v skaredom obleceni. Za mna palec hore za sebavedomejsie spravania.

0silvia0
31. máj 2019

@dkethe jejha ved sa raz prekonaj a daj obtiahnute gate, keď môžu ostatné, môžeš aj ty, hlavne ze to nebudú leginy☺️ že cumiet do zeme, čo si?!

kittykat22
31. máj 2019

Ja milujem módu, fascinujú ma trendy, ľudia ktorí ich nosia. Vidím na ulici kto má veci z ktorej kolekcie, poznám strihy, materiál a farby sezóny. Ja vnímam módu ako formu vyjadrenia a je jedno, či je národ práve postihnutý brmbolcami, plizom alebo plumeti. Páčia sa mi aj obyčajné ženy ktoré majú rifle a tričko a botasky. Čo mi vadí sú skôr prešlapy v etikete módy - topánky v ktorých ženy nevedia chodiť, silonky zalepené/zašité stehne zo zadnej strany (veď to nevidno). Keď vidím ženu čo má prsia 4, pod nimi plavecký kruh a všetko "schová" pod bavlné tričko o 2 čisla menšie tak ma bolia oči. Myslim si ze veci niesu o znackach a ked vidim kriklave napisy na taskach, trickach, mikinach - LV, Guess, Balenciaga, tak ma vzdy napadne, ze to je preto, aby ludia okolo pochopili, ze ta vec sa ma pacit. Pretoze bez napisu by nestala za nič. Užívam si túto dobu, lebo viem, že je neudržateľná. Nie je možné švihať trendy, ničiť prírodu a zdroje. Keď táto doba skončí, neviem čo budem robiť. Som závislá na vizuálnych pôžitkoch.

eleu
31. máj 2019

@adrestia stačí len zlý výber materiálu 🙂

sayurinka
31. máj 2019

Bradáči s nastajlovanym vystrihanym účesom v obtiahnutych nohaviciach 🤦🙈😑👎... a to sa mi bradatí chlapi páčia - keď vyzerajú ako chlapi💪

zuzandela
31. máj 2019

@erienka ja som to tiez nepochopila..videla som zeny a minule aj chlapa

zuzandela
31. máj 2019

@janulik2008 ja tiez neuzivam make up,max linka na oci a maskara a lesk na pery...aj ta linka mi vadi lebo stipe =D mam 28