icon

Aký máte názor na súčasnú módu?

didaa
30. máj 2019

Ahojte, troška téma na odľahčenie 🙂
Zaujíma ma, aký máte názor na momentálne módne trendy, nie len v obliekaní, ale vo všeobecnosti. Aj v líčení, účesoch... Je niečo, čo sa Vám vyslovene páči/ nepáči?

mimiqa
1. jún 2019

Chlapi gate ako dosrani...vychrdli ziadne svaly🙈a 14 rocne vymachlene ako barove stetky...tot vsio✌

miskaska
1. jún 2019

Mne sa nepaci vyrazne obocie. Uplne tmave sa teraz nosi.

janulik2008
1. jún 2019

@zuzandela ja radsej spim ako vstavat do roboty skor 😁😁😁 aby som sa namachlila 😁😁😁

mk22
1. jún 2019

Podla mna nejde o modu kt prave fici😁 vzdy bolo nieco in nieco wau ze to musel mat skoro kazdy...skor ide o to ze ludia sa navlecu do vsetkeho a je im uplne jedno ci im to sedi pasuje ci sa to hodi nehodi.
Kazdy sa citi dobre v niecom inom len treba oblecenie ptisposobit postave veku situacii a to mnohym chyba preto ked vidim 80kg zenu v leginach krizi mi oci a pritom leginy su bezny kusok.

ivik4
1. jún 2019

Chlapi v obtiahnutych rifliach 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

ivik4
1. jún 2019

A chlapi bud vychrtli alebo omasleny, ziaden sval, muznost

janulik2008
1. jún 2019

@mk22 leginy su fajn a veru suhlas s tebou 😉 ja len spim v leginach ani nvm preco pohodlne sa mi v nich spi 😁😁😁

didaa
autor
Autor odpoveď zmazal
queen_mary
1. jún 2019

Taketo p*coviny dokazu riesit asi len slovenske matky na rodicaku a tetky na dzedzine.

ariana_30
1. jún 2019

@adula12 vysoky pas, mrkvy,velke svetre, kratke tričká...ved to su 80te...nic nove ...vsetko sa opakuje..

dskjhfdlkdjhl
1. jún 2019

@queen_mary a co riesia panie v meste mimo Slovensko?

orieska325
1. jún 2019

Chlapi tie tricka z velkym vystrihom..akukolvek maju dobru postavu,obtiahnute nohavice detto take ze sa rvu do nich pol hodiny a va.cia maju netusim kde vtedy😂😂mna irituju napr aj kapsy u muzov alebo tie tasky cez plece brrrr.U zien mi v zasade nevadi tak nic zalezi od typu a postavy a ako to vie baba nosit skor mi vadi ten styl a la supak ze co skrina da nohavice pod prsiami zadok pol kilometrovy a vytahane tricko na chrbte vacik znackovy a vysmatlane tenisky..akoze styl ze mam f..ci vsetko..zenskost sa presunula do panskej mody..

didaa
autor
Autor odpoveď zmazal
sspeed_cs
1. jún 2019

@moonlight1210 @bejusicek jasne kedykolvek, len staci prist do brna.
@bejusicek mna uz nastastie nakupovanie moc nebavi. ale ked uz tak internety alebo v sekaci sa toho da nasjt vela. pripadne este nakupujem na vinted.cz. mna hneva ta katastrofalna kvalita, su to fakt len handry v obchodoch. a som zvedava aka modna katastrofa pride tak o 5, 10 rokov :D

orieska325
1. jún 2019

@didaa ano ja som to spojila s tym stylom ako som pisala..sami o sebe mi nevadia mam.rada aj sukne s vysokym pasom vsetko zalezi ako sa to skombinuje a ako to nosi majitel..

shee11
1. jún 2019

mne sa pacia midi sukne po kolena aj plisovane, vyzera to krasne zensky, daju sa nosit k tomu tenisky aj lodicky, proste super. mini sukne neznasam. 🙂

janulik2008
1. jún 2019

Jaj dievcata my dnes ideme po auparku a zrazu segra pozri a na druhej strane chlap kabelku mal a to take ja tomu hovorim "koberec" a ako mal tu kabelku zavesenu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

mk22
1. jún 2019

Este dobre ze je siroka skala vybrat si co sa kazdej paci v com sa citi fajn😁

zuzubb007
1. jún 2019

Akože nech si nosí kto chce čo chce a cíti sa v tomto dobre, ale ja neuznávam tie nohavice a nízkym rozkrokom takzvané nasravacky, a podaktory chlapi čo nosia rifle vypasované ako legíny bleee, takisto oblečenie tipu mackoidno tigrovany vzor :D

nyusika
1. jún 2019

mne sa nepáči iba to, že mnohí žien (urcite aj mužov) sa nevie štýlovo obliecť primerane veku, postave a udalosti.
Príklad - štyridsiatnička, nebude v polyesterovej handre z lacnacu taká chic, ako jej dcéra, hoci su rovnako štíhle ☺
a podobné

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
majinka81
1. jún 2019

@queen_mary Pocuj ty si zabila😆😆😆tak som sa zasmiala az mi slzy vybehli.🤘🤘🤘

kittykat22
1. jún 2019

@vlcik1 ja som neznášala na ženách UGG topánky. A potom som si UGG kúpila na dlhé zimné prechádzky s kočíkom. O ježiško nebeský panenka mária taký konfort nám zoslali 😀 už 5 rokov nič iné v zime nenosím. Som asexuálne stelesnenie nevkusu celú zimu .. ale to pohodlie, teplo ... ako to píšem až mi slzička štastia vyhrkla 😀

didaa
autor
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
1. jún 2019

@adula12 no presne ako píšeš, že nechápeš tu neženskú súčasnú módu. Tak to je presne jej cieľom. Žena zostáva ženou aj keď má na sebe neforemné handry ala vysoký pas, a krátke tričko 🙂 Veľa dievčat u nás, sa nahodí do obtiahnutých nohavíc, vysrčia prsia, make up a pery a už odkrvujú mužské mozgy. U nás sa ide na vlne sexizmu. Žena má mať cici a rici a preto má polovica žien silikónové prsia, napichané pery a smetáky na očiach kam sa pozrieš. U nás sa žena považuje za ženu, keď z nej vyžaruje sex. A vo svete sa potláča tento trend. Žena je inteligentná bytosť ktorá dokáže zaujať muža aj bez toho aby chodila ako nafukovacia obtiahnutá panna, dokáže aby ju muži obdivovali a túžili po nej aj v nohaviciach s vysokým pasom a ponožkách. A to je umenie! To je skutočné umenie 🙂 Zaujať muža tým kto je 🙂

simca06022011
1. jún 2019

@didaa mne tie kraťasy prídu napr. Do mesta nevhodné aj keď je kocka 50kilova a je 40stupnov.. Asi pred 2 mesiacmi som išla autobusom ( nechodím často, preto si pamätám a ešte bolo aj chladno) a vystúpila kočka (mladá možno tak 18-19-20r) hore bunda po pás. Dole tango kraťasy, také ti volne bavlnené, zarezané do zadku a ten celý von, rit ako pol zemegule, celulitída, biela ako stena, ziadne nohy krásne nic, neupravena, možno si len zabudla dať gate😂... Topánky som si ani nevšimla..ale prisahám rozrehotali sme sa tam asi 4 ženy na tom, keď sa zavreli dvere. To sa nedalo 😂 Ja nie som modelka, ale viem čo si urcit neobleciem...a takúto handru ani na záhrade by som na seba nedala. Sa to ona ešte išla s frajerom 🙏

0silvia0
1. jún 2019

@simca06022011 čo sú to tango kraťasy a ešte aj bavlnené? to som asi ešte nevidela...

simca06022011
1. jún 2019

@0silvia0 no také obyčajné handrove voľné kraťasy, ale také krátke boli vzadu, že boli ako tangace, celý zadok von kompletne. V predu boli normálne krátke...ja som to videla prvýkrát, neviem či to je správny názov 😁

didaa
autor
Autor odpoveď zmazal
fidka79
Odpoveď bola odstránená