Aký tablet používajú vaše deti?
Aky majú tablet vaše deti prosím?
Len nekupuj lenovo. Je skôr asi šťastná náhoda ze si kúpiš dobrý kus. Mame firemné počítače aj notebooky a je to hrôza za to aké sú drahé
@13uzivatelka11 Mrzi ma tvoja skusenost s Lenovo.Bohuzial ja mam len najlepsiu - tablet aj notebook ThinkPad.
@niekto2hy je to asi naozaj o náhode, ale pri 700€ notebooku by to tak fungovať nemalo.
@13uzivatelka11 Tiez zalezi ci je tam klasicky disk,alebo uz SSD,dalej ci pamet RAM je maximum co moze vyuzit...
@niekto2hy nekupovali tie počítače amatéri, ale aj keď si kúpi nejaký laik počítač drahší ako 500€, tak by mal zvládať základné programy bez toho aby sa 10 minút rozbiehal zahrieval alebo sekal.
@13uzivatelka11 Hmm,no nemozem posudit,ked som to nevidel,respektive neviem o aku radu ide a vybavenie.A za dalsie = co su zakladne programy?
@niekto2hy môj muž je itckar tiež, nepotrebujem od teba rozbor, notebooky lenovo ma celá firma, väčšina na ne nadáva.. Svokra ma notebook lenovo za 500€, vyberali ho jej synovia, tiež vedia čo pozerať, a od začiatku su problémy s tým počítačom a to si pozerá v podstate len internet.
@13uzivatelka11 Nepises kde svokra byva a ci pouziva Wifi(zarusene 2.4Ghz pasmo),alebo ma kabel...
Zato ze u vas vo firme kupili zlu radu Lenovo,tak ine vyrobky nemusia byt zle.
@13uzivatelka11 tak mojho syna tablet stal cca 400 uz nepamat presne bola aj zlavana cierny piatok a sliape mu takze notebook za 500 eura nebude z tych majrychlejsich
má tu niekto aj lacnejší tablet ? rozmýšľam nad nejakým, ale čisto len na netflix. raz, som mala samsung, bol super, ale po čase začal sekať. bolo to pred hádam 12 rokmi , takže to bol jeden z tých prvých a vôbec nebol lacný .
priateľ má ipad, a je úplne super! lenže ja chcem tablet tiež pre 9 ročného chlapca, a príde mi to zbytočne drahé . len tak do postele na netflix. nemá v izbe televízor
Dcéra má iPad 8 mini, syn aj manžel mali Samsung. Oboje ok. Ja som mala x rokov ntb Lenovo Yoga a tiež som bola spokojná. Ak to chceš len "na čumendu", tak choď cielene po recenziách týchto prístrojov.
@puertorico moji tak majú ten Lenovo tab 10+... Pôvodne na online školu, teraz hry a pozeranie.

Lenovo ma syn mladsia moj stary samsung