icon

Aký test bude treba od pondelka mimo potravín a drogérie?

18. nov 2021

zdravím aký test budem potrebovat od pondelka mimo potravín a drogerky ?? antigeni už nebudú stačiť??? to mám dať 65 euro za pcr alebo ísť do karanténi ak budem chcieť pcr zadarmo??? dik

Strana
z4
tehula2016
19. nov 2021

@dievcacitajucelist ale ved ja som nic take nepovedala!Citas vobec moje prispevky?Aj ja mam v mojom okruhu ludi,ktori niesu ockovani ale dodrziavaju opatrenia a chrania seba i blizkych..a plne ich respektujem..avsak nemam pochopenia pre dezolatov,ktori sa neockuju,nedodrziavaju opatrenia,siria bludy a dezinformacie..ale samozrejme,ked je najhorsie,hospitalizaciu neodmietnu..

ella_price
19. nov 2021

No, ešte sa tu pohádajte kvôli jednobunkovej diskusii a budeme to mať kompletné 😀 Ozaj ženy, máte aj niečo niekedy pekné na srdci, či?

dievcacitajucelist
19. nov 2021

@tehula2016 tvoj príspevok: "No ja si myslim,ze už len fakt,ze v neockovanej skupine ludi je ovela vyssie percento primitivnych a slaboduchych osob o niecom svedci..proste vela stratenych existencii,vcera ten protest - ved to same primitivne ksichty..no rozhodne by som medzi nich nechcela patrit.."

Si, si istá, že na tom proteste sa zúčastnili len" primitívne ksichty"? tvoje slová....ty si osobne každého jedného účastníka protestu videla??? Alebo sa riadiš prirovnanim: "podľa seba súdim teba" ja rešpektujem a tolerujem každého človeka, je len na nás ako sa rozhodneme a taktiež len my budeme za naše rozhodnutie znášať konzikvencie...tymto ukončujem náš rozhovor...prajem ti pekný a pokojný deň

jaga18
19. nov 2021

Autorka je ďalším dôkazom toho, aké je jednoduché zmanipulovať "slaboduchych" ľudí. Aj vo svojom okolí takýchto poznám. Vysoká škola života, k tomu základná pomocná a pod ho protestovať na námestia a sociálne siete 🙈🙈🙈

simca06022011
19. nov 2021

Nezabudni robit drámy v obchodoch ako ľudia s tvojimi nazormy. Kde to nikto nemá? Co zijes na samote?

Inak neviem co je nepochopitelne esenciálne obchody=normálny rezim, ostatne obchody = op. Nic viac nic menej. Na co zbytočne otázky ci ma pustia do jednoty alebo lidl? 😂

kofilka33
19. nov 2021

@strongi presne tak ,nelieči sa to hneď ako sa zistí pozitivita.Sestra mala pozitívny PCR test ,volala obvodnému ,dovolala sa až za 2 dni.Povedala mu ,že je pozitívna .A on jej len povedal ,dobre vypisem vám PN a za 10 dní si zavolajte na ukončenie.Vobec sa nezaujímal ako sa cíti,ani co má užívať.Predtym ak bol človek chorý tak musel ísť k lekárovi , ktorý ho vyšetril,nasadil liečbu,vypísal PN a potom trebalo prísť na kontrolu a až potom sa ukončila PN .Teraz bez liečby je človek bez kontroly za 10 dní už zdravý a môže do práce .🙈

rusalinka
19. nov 2021

Mňa by zaujímalo, prečo autorka hrdinka píše ako anonym... a nebije sa za svoje práva so svojou tvárou 🙂... by som chcela vidieť, kto mi to tak pomáha a chce ma zachrániť 😀

janulik2008
19. nov 2021

Ja som očkovaná, teda u nás okrem malej je každý. A poznám kolegyňu kde dieťa nakazilo celú rodinu, donieslo zo škôlky. Rodina sa z toho dostala ale mama kolegyne zomrela.

V jednom čo nesúhlasím je to, že deti od 2-12 rokov sa tiež budú testovať ak ich bude človek chcieť vziať do obchodu mimo potravín a drogérie.

mima172
19. nov 2021

Autorka: vybrala si si nesprávne fórum na túto otázku (myslím to v dobrom). Mňa to napr vôbec nezaskočilo, veď to bolo jasné - najskôr tlak na testovanie, následne tlak na očkovanie. Sranda je, že takto pred rokom som mojim priateľom povedala, že o rok budú obrovské tlaky na očkovanie (viď "dobrovoľnosť", kampane, segregacia ľudí na základe očko statusu) a bola som čo? Konšpirátorka, veď to očkovanie bude dobrovoľné a aj tak sa nikto normálny nedá zaočkovať 😂

eva112014
19. nov 2021

Autorka! My nie sme očkovaní. Máme strach rovnako ako z covidu tak aj z očkovania. Áno, aj z očkovania máme strach. Ďalej tu pitvať svoje prečo, nemienim. S lockdownom súhlasím. Tento lockdownom aspoň ukáže, že naozaj aké účinné je to očkovanie. Predpokladám, že s vakcínou sa do nemocnice na pľúcnu ventiláciu človek nedostane. Veď vakcína chráni. Tak si myslím, že sa uvoľnia lôžka konečne v tej nemocnici. Ak sa tak stane, tak vakcínu považujem za ozaj účinnú. Ak naďalej bude veľa pacientov v tej nemocnici pribúdať, tak niečo kóšer teda nie je.
Čiže ja v tom lockdowne rada počkám. Mám právo sa rozhodnúť ako každý jeden človek na tomto svete. Mier s Vami.

andy71097
19. nov 2021

Veď ovca je ten kto hovorí druhým že je ovca, veď jeden to vymyslel a druhý to za ním opakuju že sú ovce 🤣🤣, tak si sami protirečia 😂😂

tehula2016
19. nov 2021

@dievcacitajucelist nie nevidela som kazdeho ucastnika,ale kazdy kto sa takehoto protestu zucastni je v mojich ociach primitiv..nemocnice kolabuju a oni si idu protestovat..nehoraznost toto..

tehula2016
19. nov 2021

@eva112014 otazkou vsak je,ci sa lockdown bude dodrziavat,ci sa nebudu falsovat covid pasy a podobne..lebo potom je nejaky lockdown pre neockovanych naozaj zbytocny..a nemocnice budu nadalej preplnene..

lenkasarka
19. nov 2021

@tehula2016 7 z 10 nedodržiavalo ani doteraz a teraz už len z trucu nebudú dodržiavať. Vid. autorku.

katka708
19. nov 2021

Ty tela zadubene, mne skoro zomrel najbližší človek a nie, nemal 80 rokov a pridružené diagnozy. Keď dom mu nosila veci do nemocnice tak to tam vypadalo ako počas vojnového stavu. Infuzku mu pichali 17 ročne študentky lebo nebolo personálu a sestry tam ťahali 24-h služby.Tak tu prestaň láskavo mudrovat ci covid existuje alebo nie. Kvôli takým jednobunkovcom ako ty musíme znášať tieto obmedzenia. Ale jednobunkovcom to nikdy nedopne. Škoda rečí.

tehula2016
19. nov 2021

@lenkasarka jj bohuzial asi mas pravdu ☹️

ailiba
19. nov 2021

Test iba do prace, inde nebude potrebný. Okrem malých detí, tie môžu len s testom.

autor
19. nov 2021

@mima172 ved to nikto normálni si to svinstvo nepichne ale to poslušne ovečky nevedia je mi zle s toho ako ľudia idú proti ľuďom kvôli handram a zmyslenej chorobke a ešte nás nazývajú primitívmy??? ach kde sme sa do dostali

cocolino234
Autor odpoveď zmazal
lenkasarka
19. nov 2021

@autor Ty žiaľ bohu primitív si a ešte aký. Napísať totiž,že covid je “chorobka” dokáže len primitív a ešte k tomu aj hlupy,lebo neovládaš ani základ gramatiky.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
andy71097
19. nov 2021

@autor Neboj, ak sa niekto z tvojej rodiny dostane do nemocnice alebo nedajbože zomrie, tak určite zmeniš názor 🙂

nykkushka
19. nov 2021

@autorka teba keď niekto názve primitivom, sa nemôžeš ani uraziť. Tam pekne poďakuj, buď rada, že tu ženy nie sú vulgárnejšie a ticho šuchaj nohami.
Ale 100% viem, že keď sa ty alebo tebe podobne indivíduá nakazia, budú prví hulakat aby išli do nemocnice a tam sa budú správať ako zdrzi zmrdkovia.
Ja len dúfam, že toto všetko vidí karma... ✌️

eva112014
19. nov 2021

Autorka, nemáš rada, že ľudia idú proti ľuďom. Ty ideš tiež proti ľuďom. Nazývaš ich smradi, ovečky .... Načo?!
Pozitívum je aj v tomto lockdowne, nuž pre mňa určite. Nenakúpim sprostosti, ktoré ani nepotrebujem. Veď tá vianočná atmosféra povzbudzuje ľudí, aby kupovali. A potom sadneme si sem na kafíčko, tam na zákusok. Ušetríš veľa a v lete môžeš ísť na dovolenku. P.S. síce neoplatí sa. Aj COVID chodí v lete na dovolenku. Čiže nebude na Slovensku tak veľmi často. Na kúpaliskách môže byť hlava na hlave a nebude to vadiť. Nemusíš ráno skoro vstávať, lebo je obmedzený počet osôb na kúpalisku.
Takže sa nečerti toľko! Sú tu aj plusy. ☝️

eva112014
19. nov 2021

A ešte niečo. Svinstvo si nikto nepôjde pichať. Dávajú si vakcínu. Nekritizuj a nesúď ich. Oni sa rozhodli slobodne, tak ako ty. Nikto nevie, či sa rozhodol správne, nesprávne. Rozhodnúť sa majú právo, tak ako Ty!

wonder13
19. nov 2021

Odvahu mozno mate, ale inteligencia, zdravý rozum a vedieť čítať s porozumením vás obchádza na míle...

Strana
z4