Akým spôsobom by som mohla pribrať?
Skús si kúpiť nejaké nutričné nápoje z ktorých sa priberá.. Jedávaj viac krát za deň..
@pampuska11 Nejaky liek, ak trpis nechuenstvom ti moze predpisat lekar.
Okrem spominanych nutridrinkov sa popytaj v lekarni na vyzivove doplnky, nieco na podoru chuti do jedla. A mozes praktizovat aj dlhsie prechadzky na cerstvom vzduchu - lepsie ti vytravi a pocitis hlad.
@pampuska11 Ak ti chuti normwlne jest a su vylucene vsetky mozne choroby, napr. Stitna zlaza a pod. A mas to v genoch tak nic. Ja ti pisem z vlastnej akuaenoati. Ak to mas podedene nepomoze ti nic. Ja som bola taka ista. Mohla som jest co som chcela kedykolvek som chcela, fakt ze slanina o pol noci, a nic. Vselijake vyzivove doplnky, cvicenia boli na Palovu rit🙂 Aby si bola v obraze moja vyska 164cm, v tvojom veku vaha 43kg.Ak ma niekto blbe narazky tak je to len zavist. Neries, maj sa rada taku akou si. V tvojom veku mi to tiez bolo blbe, nikomu nieje prijemne ak sa v negativnom svetle riesi jeho vyzor. Prave som niekde citala, ze aj Maria Cirova si tym presla. Ale vratim sa k sebe. Teraz mam 38r. Do tritsiatky sa to na mna vwlmi pomalinky lepilo. Mala som 50 kg. Po prvom babatku som sa velmi rychlo doatala na povodnych 50kg. Vsetky tie baby co mali kedSi blbe reci zabideli, lebo kazdej ostalo ro nejake kilecko. Po druhom som pribrala na 55kg. A teraz mame tretie babatko ma 1, 5r a ja mam 60kg. Co tym chxem povedat. V starsom, ale kurnik vsak ja nie som stara, tak eate raz v strednom veku to budes brat ako velku vyhodu. Vsetky baby co mali KED SOM BOLA MLADA A CHUDA BLBE RECI, stale strasne zavidia, lebo ja som musim teda napisatten fakt, ze stara ale chuda stale a oni su stare a tučné. Vyzeram na svoj vek mladsie a oni staršie. Takze asi tak.
@pampuska11 vraj je dobre pit pivo na pribratie. Ale podla toho co si napisala si v pohode. Mozno na 45 by to chcelo ale ak sa necitis slaba alebo cosi tak v pohode aj 42
Nabudúce nápis radšej názov témy "Ako pribrať?" ... A do popisu pod ňu to, čo si napísala.... 😶
Ja by si som odporučila Harbalife. Nie je to len na chudnutie, ale dá sa s tými doplnkami aj zdravo pribrať, vyváženou stravou...
@pampuska11 urcite ku dr, testy mozno mas problemy so stitnou zlazou, ak budu vysledky negativne, tak nejaky vyzivovy poradca, ktory ti spravi jedalnicek na mieru na pribratie a urcite aj nejake vitaminy ti da, ale sama by som bez naozaj odporucania ziadne tabletky nebrala
Som vyššia ako ty a po odkojeni 2 deti sa ma pýtajú či som prišla z koncentráku. Roky som cvičila a to mi teraz veľmi pomáha,aj keď nie som veľký žrút. Hlavne treba jesť pestro,vyzivne, vyprážané a mastné chemické nezmysli iba doondia zdravie. Večer pred spaním obyčajnú srvatku alebo proteín. Mne to ide pomaly,ale za 2mes mám plus 3kg a citim sa oveľa pevnejšie a nie som ani taká unavená..a ksicht už tiež menej zvadnuty. Takže tip odo mňa,cvičiť s váhou a zdravo jesť(aj neskoro vecer)

@pampuska11
Vela jest. Kazde dve hodiny vyvazene a vyzivne jedlo.
Napriklad takato skladba jedalnicka: Prazenica na masle s rozkami a zeleninou, ovocne salaty (banan, hruska, hrozno) s orechmi, ovsene vlocky s bielym jogurtom a medom, strukovinove huste polievky, cestoviny na rozny sposob - s masom, tvarohom a smotanou, puding s piskotami a ovocim, krupicove kase, pecene zemiaky s masom a grilovnou zeleninou, morske ryby, huste omacky a pred spanim hodinku tvaroh ochuteny skoricovym alebo vanilkovym cukrom a pod.