icon

Analýza/meranie/fotografovanie aury - máte s tým skúsenosti?

22. júl 2020

Máte s týmto skúsenosti ? Pomohlo? Čo všetko sa človek dozvie ? Ďakujem

sara07
22. júl 2020

super tahanie penazi, žiadna kontrola žeby to naozaj bola pravda, všeobecné kecy sa dozvieš

viestta
Odpoveď bola odstránená
childuska
23. júl 2020

Kúpila som to pred rokmi ako darček v istom internetovom obchode so zážitkami. Pamätám si, že mama mala okolo seba prevažne zelenú farbu, s bielymi " gulami" nad pleciami. Vysvetlenie sme však nedostali, čo konkrétne to znamená. Avšak je veľa literatúry na danú tému, ja osobne milujem knihu od autorky Judith Colinsova: jak vidieť a číst auru. Napíš mi IP, ak ťa to zaujíma viac.💮

sara07
23. júl 2020

@childuska pokial to bude zadarmo nemám problém ale tahat prachy od chorého človeka je podpasovka

childuska
23. júl 2020

@sara07 žiaľ dnes sa za všetko platí. Ale fotografie aury sú zaujímavým posunom v skumaní, spoznávaní svojho tela, duše, chorôb, myšlienok, života... Všetko so všetkým súvisí, to je len jedna z krás a záhad žitia.

viestta
Odpoveď bola odstránená
sara07
23. júl 2020

@childuska ale tu nejde o spochybnovanie aury, ja ju napr na stromoch a kopcoch vidím , zvlášt ked som v klude, nejde o to že neexistuje
ale o ten príncíp že sa za toto platia prachy

childuska
23. júl 2020

nuž, autorka sa pýta, čo sa človek dozvie. Nuž veľa. Momentálnu náladu, naladenie myšlienok, vznikajúce choroby, rodinnú karmu (myslené skôr ako dedičné choroby), talent/danosti človeka, povahu... Priamu skúsenosť s fotografiou svojej aury nemám, no som sama zvedavá.

sara07
23. júl 2020

@childuska jasné treba ticho spropagovat kšefty nejdu

childuska
24. júl 2020

@sara07 😂