Anketa o prezidentských voľbách
Ahojte, len taka mini anketa pre tych, ktorí pred 2tt nevolili Caputovu ani Sefcovica.... Otazka c.1 koho ste volili pred 2t? Otazka c.2 Koho budete volit zajtra?
@galioska Ja niekoho likvidujem?! Mne je fuk kolko ma rokov. Pisem k veci-porovnava neporovnateľne. A kedze ma 20 a je vydata tak je "mladá pani". Ci? Mas nejaký problém?! Ci si prišla rypat a "kopat nozkami" a nic ine k veci? Len ju "potlapkat po pleci" a ako sme ostatné tie zle? 😂😂😂😂
A nikde nepisem,ci mi sedí alebo nie... Staci citat co pise..Ja nepotrebujem aby mi niekto na MK "sedel". Pisem jasne, vecne, stručne a k veci. Evidentne pani (nebudem teda vyjadrovat aka ked ta to tak irituje) nema ani šajnu o tom co pise.
@galioska ja za seba diskutujem... Som zvyknutá diskutovať s ľuďmi priamo + argumentovať.... Od teba zatiaľ nič neprišlo, tak som si není istá kvôli čomu si zavítala do témy...
Budem rada keď sa podelis o svoje názory, ak si proti mojim názorom tak kľudne pod do debaty - s argumentami sk sa dá...
@galioska Tieto diskusie?! Si vtipná. Tie ma len bavia ak sa chvíľu nudím. Do nikoho sa nestarám. Nemam prečo. Diskutujem s inymi a ako si si mohla prečítať diskutujeme navzájom. Cize tvoj výkrik do tmy je o com?
A ano mam život taky ako som si zariadila. A ci je dokonalý? No to určite nie. Ako nikoho. Ale som spokojná, stastna, vyrovnana a aj moja rodina. A to je hlavne. Pekny den.
@dai z mojej nedavnej skusenosti-prisla rypat a ukazovat aka je spravna😉 u mna nick, s ktorym uz nedebatim a Ty vies, ze ja vydrzim celkom dost😉
@dskjhfdlkdjhl oj tá pravá píše😊🤣
@stanulienkat moze niekto aspon priemerne inteligentny volit Caputovu?!?
@galioska tiez ta rada vidim😉
@dskjhfdlkdjhl ja viem inak by si sa neozvala😁

@saskia_98 kašli na nich nič tuná nevysvetľuje, tu skôr všetko otočia proti tebe a momentálne diskutujem s osobami ktoré to obzvlášť milujú😃🤣