icon

Anketa o prezidentských voľbách

salome123
29. mar 2019

Ahojte, len taka mini anketa pre tych, ktorí pred 2tt nevolili Caputovu ani Sefcovica.... Otazka c.1 koho ste volili pred 2t? Otazka c.2 Koho budete volit zajtra?

galioska
31. mar 2019

@saskia_98 kašli na nich nič tuná nevysvetľuje, tu skôr všetko otočia proti tebe a momentálne diskutujem s osobami ktoré to obzvlášť milujú😃🤣

galioska
31. mar 2019

@evkao veru tie výdavky😊, každopádne na sk je to stále lacnejšie😎

saskia_98
31. mar 2019

@galioska ved vidim ..

extempore
31. mar 2019

@wewe4 čiže ste s vysokým IQ volili fašistu Kotlebu. A čo tak využiť to IQ a doučiť sa zopár kapitol z dejín?

evittam
31. mar 2019

@galioska Ano,lenze mlada pani porovnáva neporovnateľne.😉

galioska
31. mar 2019

@evittam to je jedno či mladá či stará keď nesedí zlikvidovať😂

dai
31. mar 2019

@galioska tu sa diskutuje.... Ty niekoho likvidujes?

evittam
31. mar 2019

@galioska Ja niekoho likvidujem?! Mne je fuk kolko ma rokov. Pisem k veci-porovnava neporovnateľne. A kedze ma 20 a je vydata tak je "mladá pani". Ci? Mas nejaký problém?! Ci si prišla rypat a "kopat nozkami" a nic ine k veci? Len ju "potlapkat po pleci" a ako sme ostatné tie zle? 😂😂😂😂
A nikde nepisem,ci mi sedí alebo nie... Staci citat co pise..Ja nepotrebujem aby mi niekto na MK "sedel". Pisem jasne, vecne, stručne a k veci. Evidentne pani (nebudem teda vyjadrovat aka ked ta to tak irituje) nema ani šajnu o tom co pise.

galioska
31. mar 2019

@dai nie a ty? 😊😁

galioska
31. mar 2019

@evittam ja nie a ty? Pekne verím že tieto diskusie napĺňajú tvoj život 🤨starať sa do iného a do špiku, verím že ty máš dokonalý život, často to tu ukazujes...

dai
31. mar 2019

@galioska ja za seba diskutujem... Som zvyknutá diskutovať s ľuďmi priamo + argumentovať.... Od teba zatiaľ nič neprišlo, tak som si není istá kvôli čomu si zavítala do témy...
Budem rada keď sa podelis o svoje názory, ak si proti mojim názorom tak kľudne pod do debaty - s argumentami sk sa dá...

evittam
31. mar 2019

@galioska Tieto diskusie?! Si vtipná. Tie ma len bavia ak sa chvíľu nudím. Do nikoho sa nestarám. Nemam prečo. Diskutujem s inymi a ako si si mohla prečítať diskutujeme navzájom. Cize tvoj výkrik do tmy je o com?
A ano mam život taky ako som si zariadila. A ci je dokonalý? No to určite nie. Ako nikoho. Ale som spokojná, stastna, vyrovnana a aj moja rodina. A to je hlavne. Pekny den.

galioska
31. mar 2019

@evittam vidno to čo veta to negativita, súdenie , nežiadana rada,,,a som rada že prileteli tebe tak podobne názorom🤔😁

evittam
31. mar 2019

@galioska A jedine co tu ja "ukazujem" sú moje vedomostí a rady inym ženám vo veciach, ktorým rozumiem. A vela z nich je mi vdacnych za tieto vedomosti a rady. Ale to uz som mimo diskusiu.

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@dai z mojej nedavnej skusenosti-prisla rypat a ukazovat aka je spravna😉 u mna nick, s ktorym uz nedebatim a Ty vies, ze ja vydrzim celkom dost😉

evittam
31. mar 2019

@galioska K veci a k téme. Od teba zatial vidno velke nic.

galioska
31. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl oj tá pravá píše😊🤣

klodike
31. mar 2019

@stanulienkat moze niekto aspon priemerne inteligentny volit Caputovu?!?

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@galioska tiez ta rada vidim😉

evittam
31. mar 2019

@galioska A aka negativita?! Ze piseme k veci a jasne a pravdivo? Ked myslis.

galioska
31. mar 2019

@evittam ešte sa treba veľa učiť, napr prestať odsudzovať a skúsiť sa vžiť do situácie iného, ale to je ťažké to nie každý da😊

galioska
31. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl ja viem inak by si sa neozvala😁

dai
31. mar 2019

@galioska ty to dávaš keď hneď útočis na evittam? 🙂 môžeš k téme bez rypania? Ci si naozaj prišla len rýpať?

evittam
31. mar 2019

@galioska Esteze si ty priletela.
Nikde nikoho neodsudzujem. Jedina čo to robí je sama pani-odcudzuje cigánov a zatiaľ len sľubuje ako ich bude dotovat.

galioska
31. mar 2019

@dai k téme sa tu nepíše dávno, alebo čo je témou? Nadávať na ľudí ktorí volili caputovu?

dai
31. mar 2019

@klodike tak podľa toho co je tvoj priemer... Ak 90 tak nie, ti volili 2och iných kandidatov🙂 ti nad 110 volili caputovu🙂 verím ze aj ty máš nad 110

galioska
31. mar 2019

@evittam 😁

evittam
31. mar 2019

@galioska A do akej situácie sa mam akoze vzit? Všetko na zlatom podnose a len plne usta reci ako plati a dotuje ciganov a ma 20? Dakujem, do takej situácie sa nepotrebujem vzit. Našťastie.

dai
31. mar 2019

@galioska nato si sem prišla? Máš argumentovať prečo volis toho koho volis... Keďže ide o diskusiu tak ak s tebou nesúhlasím tak protiargumentujem... O tom je diskusia

galioska
31. mar 2019

@dai prečítaj si môj prvý koment a či som ja konkrétne niekoho označila😊, jaj ona je tvoja kamoška tak sorry😋😁