icon

Anketa o prezidentských voľbách

salome123
29. mar 2019

Ahojte, len taka mini anketa pre tych, ktorí pred 2tt nevolili Caputovu ani Sefcovica.... Otazka c.1 koho ste volili pred 2t? Otazka c.2 Koho budete volit zajtra?

ukulela
30. mar 2019

@stanulienkat nevysvetlis ... podla ich retoriky Krym bol vzdy rusky ... tak to uz nevidia, ze slovensko bolo rovnako madarske. a rovnako, nech sa paci, preco si Rusko nenarokuje na Aljasku, aj ta bola predsa ruska ...

0izidora0
30. mar 2019

Volila som harabina a teraz budem sevcovica . Manžel volil sevcovica,svokra tak isto a budú aj dnes takto voliť . Ja sa pridám

nikenzi
30. mar 2019

VOLILA som prezidentku! aj predtym aj dnes. Ona svoje nazory presadit nemoze, ale šefčovič je smerak ktorý moze urobit z Fica sudcu. A to by ziaden rozumny clovek nemal dovolit!

0izidora0
Autor odpoveď zmazal
dai
30. mar 2019

@0izidora0 tak daj... Co tvoj p. Sevcovic spravil? Keď si o ňom počula už a s celou rodinou viete čo robil? A teda ty občiansky nežijes? Lebo pokiaľ sevcovic bol posledných 15 rokov v Bruseli (s platom cez 15 000 euro mesacne) kde sa podieľal na tej 'strašnej' liberálnej genderovej eu politike, caputova žila na Slovensku kde bojovala proti skorumpovanym papalasom =našim ľuďom od p. Fica a spol...

dai
30. mar 2019

@0izidora0 ale fajn ze potvrdzujes že voliči Mečiara =harabina sú vlastne ficovolici a vyhovuje im režim posledného 10rocia kde sa rozkrada vo veľkom a zločinci sa neodsudzuju ale sú za kamarátov...

0izidora0
30. mar 2019

@dai Prosím ťa mňa do konšpiračných teórii nezatahuj,ak vieš o nejakom podvode smer polícia. Je to mimochodom tvoja občianska povinnosť. Nech vyhrá ten lepší a to lepšie pre našu krajinu. A vyprosim si nejaké názvy ako ficovolic a konšpirácie o nejakom režime. Bože....

beky1813
30. mar 2019

@laska201 toto su ake konspiracie 🤣🤣🤣🤣

beky1813
30. mar 2019

Toto je vtipna diskusia 😃😃😃😃 clovek sa aspon zasmeje

bosorkabb
30. mar 2019

@dai len oprava mesačne bral 38000 eur.

dai
30. mar 2019

@0izidora0 o akých konspiraciach hovoríš? Ty fakt nič nevieš... Trestné podania sú už dávno na súde a jedno po druhom od sudcov typu harabin, sufliarsky a iných kamarátov zamietnuté pod stôl pripadne kali-sako-gasparovov políciou nevysetrovane - chapendo? A teraz toho tvojho sevcovica - co teda o ňom naozaj vieš?

dai
30. mar 2019

@bosorkabb ja som dala len základný plat... Jasne, s priplatkami, funkciami, agendou... Najhoršie je ze tohto komunistického hochstaplera volia ti najväčší chudáci co každé euro v ruke obracajú...😞

0izidora0
30. mar 2019

@dai ty si kto,že spochybňujes vyšetrovanie polície ,súdov? Ak sa nič nedokázalo je jasné preukázane že tr.cin spachany nebol tak ako ja už neviem o čom tu točis sorry.

dai
30. mar 2019

@0izidora0 🙂 jezisko Mária... Áno,, máš pravdu, trestný čin sa nestal🙂 bud si Fico, žiješ z jeho podvodov alebo fakt tomuto co píšeš veríš? On to ma fakt u určitej vrstvy obyvateľstva veľmi jednoduche😞

0izidora0
30. mar 2019

@dai obťažuje ma to nehnevaj sa ,môžeš pokecať o konšpiračných teóriách s niekým iným. Pekný deň.

beky1813
30. mar 2019

@0izidora0 tomuto vazne veris? 😃😃😃😃 Pomoc

dai
30. mar 2019

@0izidora0 ja sa ta pýtam na sevcovica? Ro-zu-mies otázke? Prepáč, skúšam rečou harabina... Co teda o ňom vieš? Si písala ze ho všetci volíte, tak verím ze niečo o ňom vieš...

bluka2
30. mar 2019

Mne sa paci to 2tt v úvodnom príspevku :D

hiro
30. mar 2019

@gir "je skvelý právnik"? To je co za blud? Hromady jeho rozhodnuti museli byt zrusene pre svojvolny a nespravny vyklad zakona. Je to hulvat opilec ktory sa v prave prave naopak vobec nevyzna. Jedine jeho huba melie klamstva naplno...

stanulienkat
30. mar 2019

@0izidora0 ty zijes bud mimo Sk,alebo si sama mimo. Prajem ti,aby si raz zazila spravodlivost na sudoch na vlastnej kozi. Aby si nezostala prekvapena.

galioska
30. mar 2019

Či pôjdete či nie hlasy sa presunú a výherca volieb je jasný😎

0izidora0
30. mar 2019

@dai môžem sa ťa niečo opýtať? Ty si si niečo dala? Ber to ako otázku?Jasné som ti napísala,že nemám záujem o túto konverzáciu už len z princípu, ako začal úvod. Ficovolic ,režim a podobne . Pomooooc. Môžeme pokecať v inej téme kľudne v rámci slušnosti ak začne fajn a budeš mať záujem ,ale pre mňa to týmto končí. Vyhra lepší a zajtra je nedeľa,pozajtra pondelok.

ivka185
30. mar 2019

Volila som HARABINA a keby bol v druhom kole znovu by som ho volila ,ale ked tak vyslo budem volit SEFCOVICA,v ziadnom pripade nie rychlokvasenu caputovu ,to by som dala hlas radsej KOTLEBOVI.

0martina0
30. mar 2019

načo sa tu hadať🙏už teraz je iste že to vyhra čaputova

beky1813
30. mar 2019

@0martina0 no to dufam

korunka1
30. mar 2019

@beky1813 aj ja

@ivka185 a on nie je rychlokvaseny? Vies aky program mala jeho strana,za ktoru je v Bruseli? A ake rozpravky mu teraz idu z ust? Ved si serie do huby. Skoda reci

kianka5
30. mar 2019

@baby26 presne tak isto som volila aj ja 😁

andromedea
30. mar 2019

k tomu rychlokvasenemu... Pokial si spravne pamatam,tak sefcovic len tak-tak stihol kandidovat, nie?
A len zato, ze ludia na slovensku si nevidia dalej od nosa neznamena, ze ludia tu neexistovali a neposobili. To akoze vazne mi chcete tvrdit, ze ste v zivote nepoucili o Caputovej pred volbami? Ste zili pod kamenom?
Inak toto su presne reci populistov, co len vytahuju spinu typu scientologia etc, pretoze nemaju realne argumenty 😆 a ich volici po nich verklikuju, lebo sami nevedia pouzit vlastny rozum. 🤔🙄

kianka5
30. mar 2019

@dai vďaka tým skorumpovaným papalášom má titul a akože aj prax...nerobte z nej sväticu...tou nikdy nebola a ani nebude...je to obyčajná bábka, ale "dobre" vyzerá na obrazvkách...ďalej debatu nerozvádzam...dovi dopo 😉