icon

Arogantná sestra u detského lekára

junova
7. mar 2018

Ahojte, rada by som sa vyrozprávala a opýtala sa na váš názor. S deťmi chodím k rovnakému detskému lekárovi už 9 rokov. Je veľmi milý, ľudský a dobrý odborník. Len tá jeho sestra. To je hruza. Je starsia, môže mať 55 rokov. Ona je milá len ku svojim známym alebo kto je jej sympatický. Čo ja asi nie som. Vždy ma kvôli niečomu hresi, raz že som prišla neskoro na vyšetrenie, druhý raz keď sa ozvem, že berie deti, čo prišli po nás, že ona strieda raz malé, raz veľké, nemám sa do toho starať, keď prídem o 7,45 na krv, že to je neskoro, mala som s dcérou prísť o 7. Teraz mala dcéra problémy s častými bolesťami brucha. Predomnou jej začala hovoriť, že si nemá vsetko tak pripúšťať k sebe, že nemá byť posero. Lebo lekár povedal , že to môže byť aj neuroza zo školy. Začala tam z nej robiť blázna, pritom dcéra je dobrá žiačka ale za svoju citlivú povahu nemôže. Je normálne veselé dievča. Ja tak nerada chodím s deťmi k lekárovi kvôli nej a nie som jediná mama, čo sa na ňu stazuje. Premýšľala som ísť k inému lekárovi ale s týmto sme spokojný. Deti ho majú tiež radi. Premýšľala som ísť tam keď končia sama a povedať im od srdca ako sa veci majú. Lekár by ju tiež mohol krotiť. Sedia spolu v jednej miestnosti a on na jej poznámky nereaguje. Keď jej na poslednej návšteve nadala do poserov velmi ma to urazilo len som nechcela pred dcérou robiť výstup so sestričkou. ako by ste to riešili vy?

Strana
z2
lolita555
7. mar 2018

Ja som tiez klidas a neriesila som vela veci ale odkedy mam maleho som jak bujačisko 😂😂😂😂co sa tyka mojho decka koniec.cim vyse na tebe vidi ze si ticho tak tym ju to viac bavi.je len sestricka nie pan boh ona je platena z toho ze aj tvoje dieta chodi k doktorovi.takze tak.inak aj ja ked som bola tehu u zenskeho sestricka harpia jak hrom zeny sa bali chodit ze kolko pribrali a tak.....ja som raz taky poriadok spravila odvtedy najlepsia sestricka.naozaj nedaj si skakat po hlave povedz jej nech pukne zaba jedna nafuknuta

triciachloebrody
8. mar 2018

chcela by som vidiet tu sestru, ako by skusila take spravanie mimo Slovenska :D Ta by sa cudovala ako by letela !!!

eeffka
8. mar 2018

@junova sorry ale "posero" si ty, ak by sa ku mne alebo dietatu takto spravala sestricka tak na nu tak narevem ze zalezie pod stol. Mne sa este ako mladej zabe stalo ze vysla sestra mudra jak radio a ze a vy ste tu s cim? na plnu cakaren. ked som jej pekne nahlas na celu cakaren ze nebudem rozoberat svoj zdravotny stav pred pol sidliskom a ci pocula o elementarnej slusnosti sklapla a uz bola odvtedy kludna. To co zazivas je preto lebo si typ co sa na nom ludia radi odreaguju.
pamatam si ta aj z inych tem, to nie je problem len tejto sestricky ale je v tebe. nevies sa postavit za seba a ani za dieta.

junova
autor
8. mar 2018

@eeffka Ja by som nikdy nedovolila ublížiť svojim deťom. Bohužiaľ mám problém sa ozvať keď je niekto ku mne arogantný, nemám ostré lakte ako sa hovorí. Nie všetci sme rovnakí. Nemôžem za to, že odmalička som bola utiahnuté dieťa, introvert. Povahu tak ľahko nezmenis.

uglybetty1234
8. mar 2018

@junova ja som bola kedysi tiez utiahnutejsia, ale naucila som sa viac otvorit si usta. Teraz ked vies aka je, tak sa mozes pripravit na nejaku jej poznamku.

stanulienkat
8. mar 2018

@triciachloebrody ty si ocividne este nevidela sestru mimo SK, ze?? 🙂 Ver mi, ze vsade je to podobne-myslim statne zariadenia.

triciachloebrody
10. mar 2018

@stanulienkat - neviem,kde zijes ? ale ja som "vonku" 35 rokov a drzu sestru som nestretla v Ziadnom zariadeni !

evita168
10. mar 2018

Na mna vyletela sestra v porodnici hned ako ma videla pre nic za nic ma spucovala jak sardinku a nakladala mi od srdca ja som vstala z postele zavrela dvere na izbe a dobre jej preplachla zaludok a na rozlucku sa mi este aj ospravedlnovala a viac pocas toho ako som tam bola na mna ani nepozrela liezla mi do riti s prepacenim.....kolko si sama nechas tolko si ludia k tebe dovolia lebo vidia ze mozu, mala si to riesit hned!

katkalubkova
10. mar 2018

@junova
Ked je lekas fajn a si s nim spokojna, tak to zatial neries. Ale jej by som jednoznacne povedala, nech sa stara o seba!
A on je asi tiez akysi divny, ked tam ma taku kravu, lebo ked su v jednej miestnosti a pocuje ju ako sa rozprava s pacientami.
Alebo je dobra v inych veciach 😀, preto ju tam ma.

syslik81
10. mar 2018

setra si dovoli tolko koklo jej ty dovolis..uz len kvoly dietatu by som nebola ticho a minimalne by som oslovila doktora pred nou a oznamila mu aby si sestricku krotil ze nemas 10 eokov aby sa s tebou tak bavila a rovnako ako ty mas uctu k nim mali by mat aj oni k tebe a profesionalita by mala byt aj na strane sestricky ..

stanulienkat
11. mar 2018

@katkalubkova tak to bolo dost prizemne. Co ked jej plati minimum a za ten plat mu tam nikto iny nepojde? Nad tym si neuvazovala?

pillipilli
11. mar 2018

@stanulienkat a teraz ako co? To ze jej plati minimum a ona tam pracuje,tak to je ich problem. To ju neopravnuje sa spravat “ divne “ k matkam a ich detom. A urcite by som nikdy neuvazovala ,kolko bere sestricka,lebo ma to nezaujima,tak ako ju nezaujima kolko zarabam ja.

stanulienkat
11. mar 2018

@pillipilli precitala si si na co reagujem? Asi nie,tak to skus. A nie,arogantna nemusi byt. Reagovala som na nieco ine.

evittam
11. mar 2018

@junova Sfukla, nakricala a podobne? Súhlasím s tu uz napisanym od
@zuzanka.zuzu
@bosoriak
Nechces robit "sceny"- nemusíš-staci autoritatívnym tonom slusne poslat tam kam patri. 😉 Evidentne to potrebuje.

evittam
11. mar 2018

@eeffka Perfektne napisane. Niet co dodať. Ludia si k tebe dovolia len tolko kolko sama dovolis.😉
@junova

katkalubkova
11. mar 2018

@stanulienkat ja som to myslela zo srandy...

alaguema
12. mar 2018

@junova úplne by som ju ignorovala a lekárovi by som s kľudom oznámila, že ak sa bude jeho personál naďalej takto chovať, poobzeráme sa po inom lekárovi. Pokojne aj pred ňou, aj pred ostatnými mamičkami, ktoré tam boli prítomné a aj pred dcérou, nech sa učí, ako sa treba postaviť sama za seba a za svoje deti. Ty si klient a ona tam pracuje pre pacientov a má sa chovať eticky a slušne. Ak to nevie, nech ide pásť kravy.

lapersefona
16. dec 2023

@zabina27 nuz malo sestier je tak su rady ze niekoho maju

@alaguema je mega nedostatok pediatrov takze im by to bolo jedno

Strana
z2