@liv1 ďakujem aspon v tom niesom sama
No. Ja nevidím ani prvú tvar. Ale ok 🤣
Bež spať, oddýchni si poriadne
@liv1 presne tak dik
No nemas za co fakt 😁
Ja som myslela , že malá je otočená tvárou na kameru a rozmýšľam kde je aká druhá tvár🤣 idem už radšej spať, nie si v tom sama 🤦🏼♀️😂
Vobec to tam nevidim. 😂
Aj ja vidím, na prvý pohľad som si myslela, že ležiš s malou a robis si selfie
a co je to tmave prosim Ta ako je paplon ? Deka? A kde je ta zobrazena tvaricka tak druha je pod nou bokom? A zas pokracuje biele paplon? A ktora tvar je tvar tvojej dcerky?
Ja tam neviem ani rozoznat, co je dieta.. a to som uz mala dnes aj kavu, takze uz som schopna premyslat 😳
ja som chvilu hladala co je dieta a co je paplon a to je rano a som celkom vyspata 🙂 bujnu predstavivost mate zeny
@simik22 lebo mala je chrbtom
je tam dieťa otočené tvárou dolu. nič viac, nič menej. a potom paplón či vankúšik a niečo chlpaté? deka? ono je samozrejmé, že matka dojčaťa/batoľaťa, ak sa nevyspí, môže vidieť aj bludy. zďaleka by mi o 23:58 nenapadlo niečo fotiť a dávať na MK, šla by som sa radšej vyspať. to píšem v dobrom. asi nie si až tak unavená, keď pri malom dieťati "strašíš" na nete o polnoci 🙂
a ešte dodám, že ak by ten útvar pozostávajúci z vláskov mala byť tvár, tak to by musel byť iný mimozemšťan.... už vôbec by som to nepomenovala selfie matky s dieťaťom 😀 😀
ja tam vidim len dieta leziace v postielke tvarou dole,ako aku deuhu t ar?A nejake cudne oblecenie ma
Fantazia dokaze vela, hlava proste ked ide na plne obratky, tak jasne, ze sa to kadejako moze prejavit.
Nepitvaj sa v tom zbytocne 🙂

Vidim ty koki 😅😳