icon

Asi som veľmi unavená

18. feb 2023

Moj ze na com fičím?.Pozrela som vysielačku na malu a vidím tam druhu tvar skoro som sa pototo.To sú malej vlasky a paplón.Vidim len ja ci som uz vazne taka unavena??

Asi som veľmi unavená
liv1
18. feb 2023

Vidim ty koki 😅😳

autor
18. feb 2023

@liv1 ďakujem aspon v tom niesom sama

simik22
18. feb 2023

No. Ja nevidím ani prvú tvar. Ale ok 🤣

zelenakobyla123
18. feb 2023

Bež spať, oddýchni si poriadne

liv1
18. feb 2023

@simik22 tuto 😁. Prva je otocena

autor
18. feb 2023

@liv1 presne tak dik

liv1
18. feb 2023

No nemas za co fakt 😁

sim_icek
19. feb 2023

Ja som myslela , že malá je otočená tvárou na kameru a rozmýšľam kde je aká druhá tvár🤣 idem už radšej spať, nie si v tom sama 🤦🏼‍♀️😂

miskamicha
19. feb 2023

Vobec to tam nevidim. 😂

kakawah
19. feb 2023

Aj ja vidím, na prvý pohľad som si myslela, že ležiš s malou a robis si selfie

kvietok173
Autor odpoveď zmazal
kvietok173
19. feb 2023

a co je to tmave prosim Ta ako je paplon ? Deka? A kde je ta zobrazena tvaricka tak druha je pod nou bokom? A zas pokracuje biele paplon? A ktora tvar je tvar tvojej dcerky?

diewcatqoo
19. feb 2023

Ja tam neviem ani rozoznat, co je dieta.. a to som uz mala dnes aj kavu, takze uz som schopna premyslat 😳

petamich
19. feb 2023

ja som chvilu hladala co je dieta a co je paplon a to je rano a som celkom vyspata 🙂 bujnu predstavivost mate zeny

autor
19. feb 2023

@simik22 lebo mala je chrbtom

panelacikova
19. feb 2023

je tam dieťa otočené tvárou dolu. nič viac, nič menej. a potom paplón či vankúšik a niečo chlpaté? deka? ono je samozrejmé, že matka dojčaťa/batoľaťa, ak sa nevyspí, môže vidieť aj bludy. zďaleka by mi o 23:58 nenapadlo niečo fotiť a dávať na MK, šla by som sa radšej vyspať. to píšem v dobrom. asi nie si až tak unavená, keď pri malom dieťati "strašíš" na nete o polnoci 🙂

panelacikova
19. feb 2023

a ešte dodám, že ak by ten útvar pozostávajúci z vláskov mala byť tvár, tak to by musel byť iný mimozemšťan.... už vôbec by som to nepomenovala selfie matky s dieťaťom 😀 😀

oliolijanka
19. feb 2023

Ja som prave videla takyto " vtip"😁

elmivelmi
20. feb 2023

ja tam vidim len dieta leziace v postielke tvarou dole,ako aku deuhu t ar?A nejake cudne oblecenie ma

zuzzuzi909
20. feb 2023

Fantazia dokaze vela, hlava proste ked ide na plne obratky, tak jasne, ze sa to kadejako moze prejavit.
Nepitvaj sa v tom zbytocne 🙂