icon

Atestácia v Ružomberku - skúsenosti

lienka361
20. sep 2017

Dobrý deň,

mám napísanú prvú atestačnú prácu na KU v Ružomberku. Chcem sa opýtať, či sa táto práca vkladá do systému CRZP. Už som písala na štúdijné oddelenie ale odpoveď som nedostala ☹ Nemáte niekto s tým skúsenosti?

Ďakujem 🙂

susanne6
Autor odpoveď zmazal
omrvinka1
Autor odpoveď zmazal
dorotelka
16. júl 2019

Ahojte, píšem II. atestáciu bez PAV, idem premeniť 60 kreditov. Chcem si tu overiť, či môžem podať o vykonanie atestacie v Ruzomberku alebo kdekoľvek v MPC. Myslim, že môžem, či sa mýlim? Ďakujem. 😊

lalai
17. júl 2019

@dorotelka mozes podat kde chces

dorotelka
17. júl 2019

@lalai ďakujem. Vážne zvažujem RK.

duska24
18. júl 2019

Prosím vás, vie mi niekto poradiť ohladom 1. atestáčky? začala som ju písať a chcela by som ju do konca augusta odoslať. Pracujem v MŠ, mám ukončené pomaturitné štúdium SPgŠ a 2. stupeň vysokoškolského štúdia - odbor špeciálna pedagogika. Prácu píšem ako učiteľka v MŚ. Nie som si istá ako vyplniť úvodnú stranu a aký mám uvisť študijný odbor (či stredná alebo vysoká škola) a dosiahnuté vzdelanie (pre potreby atestačnej práce) či stredoškolské alebo vysokoškolské. dakujem

lalai
18. júl 2019

@duska24 malo by sa uvadzat vzdy najvyssie ukoncene vzdelanie, ale skus si to prezistit.

duska24
18. júl 2019

@lalai ďakujem

winnie12
Autor odpoveď zmazal
duska24
22. júl 2019

@winnie12 nie, neposlal - píšem to sama na základe vlastných skúseností podľa pokynov čo si na stránke školy KU

jurcakova1
8. aug 2019

Prosím poradiť!!!! Neviem kam mám napísať na tejto stránke? Potrebujem poradiť, či v 2. atestačnej práci môžu byť aj obrázky v teórii, keď píšem o histórii obce a slúžiť to má ako pomôcka pre učiteľov, alebo to dať ako samostatnú kapitolu???Ďakujem za pomoc

kukalokuka
22. aug 2019

Ahojte,len taka otazka,prosim Vas, tlacit sa ma obojstranne alebo nemusí? Je to jedno? Dakujem

lenka2232
22. aug 2019

@kukalokuka nie obojstranne

kukalokuka
22. aug 2019

@lenka2232 super dakujem,ja uz som chcela obojstranne

kukalokuka
23. aug 2019

@lenka2232 a prosim ta, treba aj kopiu diplomu?

kukalokuka
23. aug 2019

abojte, prosim vas,na stranke je to nejasne, ak pisem prvu,potrebuju neovereny doklad o kreditoch ale co diplom? Overeny? dakujem

lenka2232
23. aug 2019

@kukalokuka ja davam ale neovereny...keby trebalo overeny,tak by to napisali podla mna

kukalokuka
18. sep 2019

ahojte,nemate niekto vypracovane otazky k prvej atestácii? Ďakujem

veronikakupculakova
19. sep 2019

@kukalokuka dobrý dne prosím vás kedy idete na obhajobu? A kedy ste odovzdali prácu? Ďakujem za info☺️

kukalokuka
19. sep 2019

@veronikakupculakova az v auguste a nemám ešte pozvanku, ale otazky zhanam uz teraz, vy kedy idete?

alja20
23. sep 2019

Baby prosim atestacia v ruzomberku.Na stranke su uz tezy no pre vychovavatelov zvlast som nenasla.To budu mat ucitelia a vychovavatelia rovnake???

veronikakupculakova
23. sep 2019

@kukalokuka ja tak isto. V auguste som odoslala a ešte nič. Preto som sa zľakla že už idete.
☺️ Väčšinou že idú podľa abecedy pozvánky.

kukalokuka
23. sep 2019

@veronikakupculakova a otázky ste zohnali? vyrpacovane?

lalai
8. okt 2019

Baby nema niekto vypracovane otazky na 1.atestaciu?

duska24
8. okt 2019

@lalai Aj mne by sa zišli.....😊

veronikakupculakova
8. okt 2019

@kukalokuka áno mam
☺️

renicka21
9. okt 2019

@veronikakupculakova môžem aj ja poprosiť otázky? Poslala by som vám do spravy mail 🙂 ďakujem krásne

duska24
9. okt 2019

@veronikakupculakova Dobrý deň, prosím vás ak by vám to nerobilo problém mohli by ste mi ich poslať? Veľmi pekne ďakujem! adela.vojtassakova@gmail.com

fifina461
9. okt 2019

@duska24 na bazosi alebo na zborovni su aktualne...

duska24
9. okt 2019

@fifina461 Ďakujem