Atestácia v Ružomberku - skúsenosti
Dobrý deň,
mám napísanú prvú atestačnú prácu na KU v Ružomberku. Chcem sa opýtať, či sa táto práca vkladá do systému CRZP. Už som písala na štúdijné oddelenie ale odpoveď som nedostala ☹ Nemáte niekto s tým skúsenosti?
Ďakujem 🙂
Ahojte, píšem II. atestáciu bez PAV, idem premeniť 60 kreditov. Chcem si tu overiť, či môžem podať o vykonanie atestacie v Ruzomberku alebo kdekoľvek v MPC. Myslim, že môžem, či sa mýlim? Ďakujem. 😊
Prosím vás, vie mi niekto poradiť ohladom 1. atestáčky? začala som ju písať a chcela by som ju do konca augusta odoslať. Pracujem v MŠ, mám ukončené pomaturitné štúdium SPgŠ a 2. stupeň vysokoškolského štúdia - odbor špeciálna pedagogika. Prácu píšem ako učiteľka v MŚ. Nie som si istá ako vyplniť úvodnú stranu a aký mám uvisť študijný odbor (či stredná alebo vysoká škola) a dosiahnuté vzdelanie (pre potreby atestačnej práce) či stredoškolské alebo vysokoškolské. dakujem
Prosím poradiť!!!! Neviem kam mám napísať na tejto stránke? Potrebujem poradiť, či v 2. atestačnej práci môžu byť aj obrázky v teórii, keď píšem o histórii obce a slúžiť to má ako pomôcka pre učiteľov, alebo to dať ako samostatnú kapitolu???Ďakujem za pomoc
Ahojte,len taka otazka,prosim Vas, tlacit sa ma obojstranne alebo nemusí? Je to jedno? Dakujem
@kukalokuka nie obojstranne
@lenka2232 super dakujem,ja uz som chcela obojstranne
@lenka2232 a prosim ta, treba aj kopiu diplomu?
abojte, prosim vas,na stranke je to nejasne, ak pisem prvu,potrebuju neovereny doklad o kreditoch ale co diplom? Overeny? dakujem
@kukalokuka ja davam ale neovereny...keby trebalo overeny,tak by to napisali podla mna
ahojte,nemate niekto vypracovane otazky k prvej atestácii? Ďakujem
@kukalokuka dobrý dne prosím vás kedy idete na obhajobu? A kedy ste odovzdali prácu? Ďakujem za info☺️
@veronikakupculakova az v auguste a nemám ešte pozvanku, ale otazky zhanam uz teraz, vy kedy idete?
Baby prosim atestacia v ruzomberku.Na stranke su uz tezy no pre vychovavatelov zvlast som nenasla.To budu mat ucitelia a vychovavatelia rovnake???
@kukalokuka ja tak isto. V auguste som odoslala a ešte nič. Preto som sa zľakla že už idete.
☺️ Väčšinou že idú podľa abecedy pozvánky.
@veronikakupculakova a otázky ste zohnali? vyrpacovane?
Baby nema niekto vypracovane otazky na 1.atestaciu?
@kukalokuka áno mam
☺️
@veronikakupculakova môžem aj ja poprosiť otázky? Poslala by som vám do spravy mail 🙂 ďakujem krásne
@veronikakupculakova Dobrý deň, prosím vás ak by vám to nerobilo problém mohli by ste mi ich poslať? Veľmi pekne ďakujem! adela.vojtassakova@gmail.com