Atestácia v Ružomberku - skúsenosti
Dobrý deň,
mám napísanú prvú atestačnú prácu na KU v Ružomberku. Chcem sa opýtať, či sa táto práca vkladá do systému CRZP. Už som písala na štúdijné oddelenie ale odpoveď som nedostala ☹ Nemáte niekto s tým skúsenosti?
Ďakujem 🙂
Ahojte, píšem II. atestáciu bez PAV, idem premeniť 60 kreditov. Chcem si tu overiť, či môžem podať o vykonanie atestacie v Ruzomberku alebo kdekoľvek v MPC. Myslim, že môžem, či sa mýlim? Ďakujem. 😊
Prosím vás, vie mi niekto poradiť ohladom 1. atestáčky? začala som ju písať a chcela by som ju do konca augusta odoslať. Pracujem v MŠ, mám ukončené pomaturitné štúdium SPgŠ a 2. stupeň vysokoškolského štúdia - odbor špeciálna pedagogika. Prácu píšem ako učiteľka v MŚ. Nie som si istá ako vyplniť úvodnú stranu a aký mám uvisť študijný odbor (či stredná alebo vysoká škola) a dosiahnuté vzdelanie (pre potreby atestačnej práce) či stredoškolské alebo vysokoškolské. dakujem
Prosím poradiť!!!! Neviem kam mám napísať na tejto stránke? Potrebujem poradiť, či v 2. atestačnej práci môžu byť aj obrázky v teórii, keď píšem o histórii obce a slúžiť to má ako pomôcka pre učiteľov, alebo to dať ako samostatnú kapitolu???Ďakujem za pomoc
Ahojte,len taka otazka,prosim Vas, tlacit sa ma obojstranne alebo nemusí? Je to jedno? Dakujem
abojte, prosim vas,na stranke je to nejasne, ak pisem prvu,potrebuju neovereny doklad o kreditoch ale co diplom? Overeny? dakujem
@kukalokuka ja davam ale neovereny...keby trebalo overeny,tak by to napisali podla mna
@kukalokuka dobrý dne prosím vás kedy idete na obhajobu? A kedy ste odovzdali prácu? Ďakujem za info☺️
@veronikakupculakova az v auguste a nemám ešte pozvanku, ale otazky zhanam uz teraz, vy kedy idete?
Baby prosim atestacia v ruzomberku.Na stranke su uz tezy no pre vychovavatelov zvlast som nenasla.To budu mat ucitelia a vychovavatelia rovnake???
@kukalokuka ja tak isto. V auguste som odoslala a ešte nič. Preto som sa zľakla že už idete.
☺️ Väčšinou že idú podľa abecedy pozvánky.
@veronikakupculakova môžem aj ja poprosiť otázky? Poslala by som vám do spravy mail 🙂 ďakujem krásne
@veronikakupculakova Dobrý deň, prosím vás ak by vám to nerobilo problém mohli by ste mi ich poslať? Veľmi pekne ďakujem! adela.vojtassakova@gmail.com