Auto - automat
Ahojte, dievcata vy mi budete vediet poradit. Mam 35 rokov a nemam vodicak. Uz ma to zacina dost obmedzovat. A kedze ma segra vyplati z rodicovskeho domu, tak uz sa ani na peniaze nemozem vyhovarat, ze preco do toho nejdem 😂
A moja otazka: auto by som chcela radcej automat. Da sa kupit slusny jazdeny automat do 10-12tis? Ziadna velka krava, len aby tam vosli dve autosedacky (aj ked asi kym sa zabehnem, deti sa vozit neodvazim) a bolo take do mesta 😁
Cize male a spratne. A kedze ja som miniclovek (153cm), tak aby sa dala nastavovat vyska sedadla. Su tieto moje podmienky realne v tejto cenovej relacii? Ci ani nie. Pripade poradte aspon znacku a ja sa zorientujem 😀
Dakujem
to keby si pocula toho mojho. v juny 2020 sme ho kupili, resp, mali sme C4 Grand picasso tiez 7miest, len zacal blbnut filter pevnych castic, tak sme zacali rozmyslat nad nejakym inym autom, chodili sme do servisu peugeotu, kedze tiez francuz a teda s majitelom sa pozname roky, tykame si a tak, isli sme pozriet co maju a dopadlo to tak, ze nas zobral autom co mal v showroome na skusobnu jazdu a domov sme uz isli na tom aute 😀 do par dni sme potom doriesili uver co sme mali predschvaleny ako firma v banke a rozdiel bol rieseny tak ze odkupili od nas to nase stare auto. no a v auguste sme isli do HR a to si mala pocut ako krasne to auto sedi na ceste v zakrutach, no uneseny bol, co to opakoval pocas cesty stale. mame bielu perlet takze akurat miniem vela za umyvacku, lebo to co sme mali predtym tak za osem rokov asi nebolo umyvane tolko ako toto za tie tri roky 😀
a zase za mna ak mas moznost investovat do noveho auta, brala by som nove, ak sa nieco nahodou pokazi, mas to v zaruke, lebo ak kupujes ojazdene a nekupujes to od niekoho koho poznas a pravidelne stretavas, tak je to vzdy macka vo vreci, nikdy nevies co sa z toho vykluje.
@simonah73 ak by som isla do jazdeneho, tak muzovi bratia maju firmu na opravu kamionov, plus najlepsi kamos mojho muza ma autoservis a plno kamosov, co maju bazar aut. Takze tohto sa nebojim, ze by som sa uplne ofajala. Aj ked stat sa moze samozrejme 🤷♀️
No, hlavne vsak potrebujem nazbierat odvahu, urobit ten vodicak a potom nieco snad vyberieme 😂
neboj to das. my uz si musime kupovat auto podla velkosti garaze, takze vacsie ako 5008 uz bude velky problem 😀 uz teraz niekedy ked zaparkujem tak garazova brana zavadi o spz tak musim este nejaky cm cuvnut ale tam su zase dvere do domu tak tam je to uz tak o prsia 😀 ale tak trochu treningu a ide aj to. vzadu mam preistotu opretu tabulu sadrokartonu, ale zatial som ho neskrkla a na boku na stene je to trochu vidno mam na urovni zrkadla vidno nakreslenu ciaru ciernou fixou aby som aspon priblizne vedela, ze kedy uz zatvorim garaz.
@simonah73 😂😂😂👍👍👍👍
Naozaj je krasne to auto. Ech, no neviem ci ho teda nevymenime. A mozno do octavky by som len dala vymenit manual za automat (ak je vobec nieco take mozne) a bolo by 😂
no obavam sa, ze to by asi nebolo take jednoduche vymenit manual a za automat, na to tam bude asi viac veci naviazanych a bude lepsie predat a kupit 😉
a ano je naozaj krasne, hlavne ked sa zacne lesknut aj ta perlet na slniecku 😍
Ahoj. Odporucam wolksvagen golf, tiez som mala automat. Radsej pozeraj novsi rocnik aj ked ma viac km.
@simonah73 hej je mi to jasne 😂
@mariamimi89 ano golfy sa mi vzdy pacili. Urcite ich pozriem

@simonah73 inac mne sa pacia tie nove fabie 🤷♀️