Auto na Vianoce
Dostala som auto na Vianoce, vodičák mám 15 rokov a nikdy som nesedela za volantom okrem autoškoly. Už ma začína chytať panika. Ako prebiehaju kondične jazdy? Nevynadaju mi tam, že nič neviem? S 2 deťmi to bez auta nejde ale ja sa fakt bojím ale asi už nemám na vyber. Je to nová Fabia ale ja by som radšej auto za 500e. Naučili ste sa vsetci jazdiť čo ste dlho nejazdili?
Ver mi, že na 500€ aute by si s deťmi jazdiť nechcela. Nové autá ťa už lepšie podržia na ceste a neostaneš každú chvíľu niekde stáť 😊
Ja som začala jazdiť po 10 rokoch.tak isto som.okrem autoškoly nejazdila.bola som.nutena jazdiť znovu.kondične som.nemala a dala som.to.dokonca som sa aj cuvať medzi dve autá naučila sama.takže si mýlim že kodične jazdy ti určite pomôžu. Nemáš sa čoho báť!ten pocit ísť sama stojí za to!aj keď zo začiatku strach keď deti v aute neboj!!!želám veľa odhodlania a určite to naozaj stojí za to!!!🤘😊😉
Ďakujem Vám ste veľmi milé.❤
tak Ježiško bol k vám naozaj štedrý. Veľa šťastných km a veľa radosti z vozenia.
Jasné že nové auto je lepšie. Ja som 2 roky po vodičáku jazdila na 18 ročnom Citroen C3. Jediná výhoda bola, že je to malé. Aj tak som ho 2x trošku oskrela. (Našťastie nie o druhé auto). Teraz mám nie úplne nové, ale oveľa novšie, automat, kamery, snímače. To som mala mať od začiatku, cítim sa 100% istejšia za volantom. Manuál nieje pre každého....
Kondičných jázd by som sa nebála. Oni to robia pre zisk, takže čím dlhšie sa ti budú venovať, tým lepšie pre nich
Ked zacnete soferovat dajte si Z ko na auto. Nech vedia ze ste zaciatocnik.

@athom Uplne mimo temy tvoja reakcia