icon

Auto pre nižšiu ženu

23. máj 2023

Dobry den,

viete mi prosim odporucit auto pre nizsiu zenu (155 cm)? Tak do 15 tis. (Samozrejme jazdenka). Dakujem

doriiis
23. máj 2023

Ja mám 158 cm a niečo medzi SUV a terenakom🤣

bubinko1506
23. máj 2023

Ja mam 160 a insigniu kombi. A chcem subaru outback

nelca84
23. máj 2023

Podla mna hociktore, vsak si zdvihnes sedadlo, pripadne das este vankus pod zadok. Ja mam Sx4, ale jazdim aj na muzovej astre combi, tam si zdvihnem sedadlo a neni problem. Mam 160 cm.

sissy27
23. máj 2023

Mam 157cm a teda jazdim fakt s cimkolvek, od vw up po dodavku a vsetko medzitym. Uz je trosku ina doba ako pred 30 rokmi, kedy sa sedadlo dalo posunut len vpred a vzad. 155cm nie je ztp, ze by si potrebovala nejake specialne upravene / vybavene auto, kup si take co ti proste vyhovuje.

lilke
23. máj 2023

Tiež mám 155, keď som testovala nové autá, mne vyhovovala najviac Toyota Yaris. Ale chcela som menšie po meste.

autor
23. máj 2023

Dakujem vsetkym. Ide len o to, ze vela ludi mi povedalo, zeby bolo lepsie mat nejake SUV, cize nieco vyssie. Ale mne sa to zda pre mna obrovske…. Manzel to nechava na mna. Ze si mam vybrat co sa mi paci a on to potom len pozrie motoricky a vsetky tie technicke veci. A uz dlhsie pozeram kade tade a neviem sa rozhodnut

aandrea9
23. máj 2023

Mam 160cm a opel corsa. A tak si hovorím, konečne auto, z ktorého strechy zmetiem sneh a v pohode oskriabem ľad z okien 😄

doriiis
23. máj 2023

@autor....súhlasím s názorom že vyššie auta sú lepšie.

taisu
23. máj 2023

155, Toyota Auris, neznesiem vysoké autá

bobix25
23. máj 2023

Mam 160cm a kiu sportage

obleckodogymu
23. máj 2023

Renault Clio by ti mohlo vyhovovať veľkosťou...bola som ho skúsiť a trieskala som si čelo o strop 😅😅mám 173cm, takže na 155 by bolo asi akurát 😊

autor
23. máj 2023
lilope
23. máj 2023

@obleckodogymu muž na ňom jazdí a pohoda, stačí si len posunúť/sklopiť sedadlo. Neviem prečo majú niektoré žeby tendenciu byť nalepené na volant a sedieť v pravom uhle. Keď som nastupovala do Leona po kolegyni vysokej 178cm, ja 160cm vysoká som hlavou prerážala strechu, to sa nedalo. 😃

obleckodogymu
23. máj 2023

@lilope haha nebola som nalepená na skle, to auto je podľa mňa skrátka všeobecné maličké alebo teda minimálne pre mňa nevyhocujuce😊posúvala som si sedadlo kade tade ale keď som si netrieskala čelo o strop, tak som mala dosť odveci rozhľad z toho auta🤷😅len som chcela autorke poradit

mamula20
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
23. máj 2023

@lilope inak toto je mozne kvoli tomu, ze jedna z vas moze mat dlhsi trup a druha nohy. My sme s muzom skoro rovnako vysoki a ja ked sadam do auta, tak ako vravia kamosi, mam nohy v motore. Ked si nastavi sedacku on, tak neviem stlacit spojku, lebo je daleko... A ked sedime nahodou vzadu v kufri v nasej zafire, tak ja mam hlavu zarovno po strechu a muz tam ma este volne miesto...

Autorka, skor ai vyber podla toho kde budes jazdit, kde parkovat, kadial budes jazdit a podla toho nech ti muz spravi nejaky predvyber a ty si vyber z toho nieco... Mne sa pacia yarisky. Ked sa kupovalo auto pre mna, tak som chcela toto a skoncili sme pri altea xl - jazdila som dialnicu denne 120km...

lilope
23. máj 2023

@guiseppinka absolútne nemožné aby mala kolegyňa takmer o 20cm vyššia kratšie nohy ako ja. Jednoducho ako slabá vodička má pocit, že keď vidí až na predok kapoty, tak má lepší odhad (i keď mne príde, že z tej pozície musí vidieť až na značku 🙈).
@obleckodogymu ja nepíšem o tebe, že si bola nalepená, ale že niektoré ženy tak jazdia. Viď moja kolegyňa a na cestách ich vidím neúrekom. Tam sú ale dva extrémy, jedny sedia vysoko ako v kokpite lietadla, druhé sú utopené v sedačke a podľa ofinky hádam farbu vlasov 😀 neviem parametre, ale pozriem aké vysoké je Clio a aký Leon, v ktorom jazdia aj kolegovia vysokí vyše 1,9cm i keď nič pohodlné, no dá sa.

lilope
23. máj 2023

@lilope sú až na 1cm rovnako vysoké keby niekoho zaujímalo. Jasné, že pohodlnejšie je väčšie auto. No na parkovanie je výhodou mať menšie.

autor
24. máj 2023

Dakujem. Jazdit budem po meste mensie trasy. Zatial teda urcite. Auto bude viac menej len na obchod, vybavovacky a odvezenie deti do skoly/skolky v pripade zleho pocasia (pesi to mame 6 min, cize to naozaj len vynimocne).
Asi som sa rozhodla pre golf. Drahy vyber schvalil. Tak sa ideme zamerat na golf a nieco vybrat

gabika0825
26. máj 2023

Práveže nízke ženy majú veľké auta 😄 ja som tiež dôkazom, ešte som nemala iné auto ako veľké SUV 😄