icon

Auto z AAA - skúsenosti

janeri151
22. jan 2017

Prosím vás kupili ste si niekto auto z AAA?aKé MáTE SKúSENOSTI?

bambibam
25. sep 2018

AAA len týždeň pred smrťou 😂, nekúpili by sme tam ani špendlik, nie to ešte auto, lepšie mesiac ,dva sledovať súkromné inzeráty, prípadne si dať dopyt. Súkromná osoba nemá problém s vami sa previesť aj do servisu.

zabka788
14. okt 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

ono to ani tak nie je o predajci, ako o stave auta. Je to spotrebný tovar a kedykolvek sa može pokazit. Predajca s tým bohužial nič nespravá

patkaba
16. okt 2018

@12romi34 S tym by som uplne nesuhlasila. Skus si to napriklad porovnat s Darexom, ktory sa psomina hore a v BA konkuruje najviac AAAcku. Uz len ked si vyhodis skusenosti AAA a skusenosti Darex, zistis, ze 90% na AAA je zlych a 10% dobrych, a pri Darexe je to naopak. To same hovorila za seba, mozes kupit u AAA aj dobre, ale budes riskovat, ze budes mat jedno z 9? Asi skor nie ci?

essenceee
17. okt 2018

zrovna v predošlej diskusii nejak apani pisala pravy opak. Sama to posudit neviem, mechanik nie som, detailne do toho nevidím. Ale samozrejme tento nazor akceptujem

zabka788
6. nov 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

ono každemu vyhovuje niečo ine. Je pravda, že je všetko o ludoch, ale zase na druhu stranu, je to spotrebny tovar a može sa stat čokolvek a predajca za to nie vždy može

patkaba
15. nov 2018

@zabka788 To je jasne, ale ako som pisala, ak si to zoberies len statisticky. Pojdes do Darexu, o ktorom ludia pisu zvacsa, ze je ferovy alebo si vyberies AAAcka, s ktorymi sa pol zakaznikov sudi.. tak som to myslela. Stat sa moze vzdy hocico, clovek nema a ani mechanik nema rentgenove oci, rozpravame sa vsak o % moznosti.

damoska
22. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

Potom je ale najlepšie kupovat uplne nove auta, priamo z vyroby. lenže ani tam nemá človek zaruku že bude všetko v poriadku. Je to spotrebny tovar a stat sa može čokolvek

anulienkalenka
26. nov 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

podla mna je kupovat auto od sukromnika ovela rizikovšjšie ako od renomovaného predajcu

magda15
Odpoveď bola odstránená
rika888
17. jan 2019

@patkaba Darex je super, tiez mame od nich, toyotu verso

gab_riella
28. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

ako dlho trvá celý proces kupy osobneho auta na uver a čo všetko je k tomu potrebne?

alexi847
28. máj 2019

Znamy kúpil prednedávnom z AAA. 40 000 km najazdených ako nové . V ten deň ako ho priniesol domov mu vypísalo chybu motora,boli sviatky vikendy ..volal ze chce auto vrátiť .Nuž tak to naťahovali,ze sa to nakoniec nepodarilo vrátiť.Nakoniec im ho zaviezol naspäť a ze musia posúdiť čo tomu je. Este dodám , ze pred tým ako ho zobral domov ho jejich technik pozrel a somozrejne nenašiel žiadnu závadu 🙈 .
Už je tomu viac ako mesiac čo auto nemá ,môj známy stále vyvoláva ze kedy už konečne daju vedieť čo a ako ,no priamo k technikovi ho neprepoja.
Nemá čas tak osobne ísť tak to takto dopadlo ..
A este mu povedali ze pokial to bude mala zavada platí to zo svojho ked tam bude niečo horsie platia to oni ..
Kde sme aj kebyže to stojí len 5€ ,človek nema auto ani 24hodin a pokazí sa a ma platiť ?

Aj my sme mali od nich auto ale cca 10rokov dozadu .Renault Megane čo si pamätám nebol žiadny problém až ked tatko havaroval tam boli niake čachre machre v zmluve.. takze viem ze vtedy mali s tým rodičia zavedené..

Tam by som veru nevstúpila ..špinavci

soulmate9
28. máj 2019

Sú to podvodníci...

emilia788
9. jún 2019

@alexi847 Standardne to je takto, staci citat na internete.

mareri
Odpoveď bola odstránená
dopolbokaodrata
20. júl 2019

@mareri keď sa tak zamyslime, nadávajú aj na vládu a aj tak tých istych znova idú voliť. Nadávajú na doktora, ale chodia k nemu ďalej a pred ním pán doktor sem, pán doktor tam. Moja teória je taká, ze ľudia sú s prepáčením ovce a aj keď na niečo nadávajú tak tam idú zas, aby mohli nadávať ďalej. Česť výnimkám.

nitka1157
20. júl 2019

@janeri151 my sme kupovali 4 rocne auto odtial.nikdy viac! V jednom kuse sa nieco sralo.tolko penazi sme do neho vrazili co sme.si mysleli ze uz bude pokoj ale nie stale sa nieco objavovalo.tak sme im ho vratili spat.teraz ho ponukaju auto vo vynikajucom stave.chudak ten kto ho kupi.biznis je biznis.my sme sa poucili.nikdy viac

bucko555
20. júl 2019

Máme od nich už asi 7 auto a ani raz nebol problém, oklamať môže aj súkromník keď chce predať a človek keď kupuje ojazdenku stále je to ako mačka vo vreci

nelca84
20. júl 2019

My sme kupili v r. 2007 vtedy 5-rocne auto a predali sme ho pred dvoma mesiacmi, boli sme s nim spokojni 12 rokov....ale osobne si myslim, ze kupa auta je o stasti a ak si myslite, ze sukromnik vam povie o vsetkych vadach...blbost, nieco prizna, aby to nebolo podozrive a co sa da zataji...

mareri
Odpoveď bola odstránená
river_song
9. aug 2019

@mareri dari sa im hlavne preto, ze auto ktore ma hodnotu trebars 1000 eur dokazu predat doveryhodnemu cloveku za 5000+, plus taky poplatok,, hentaky poplatok, ... My teraz auto predávame a kľudne by som ho predala aj do aaaauto, ale už len to ich jednanie je nejaké zvláštne, ze sa bojim se este aj na predaji by nas dokazali osmeknut 🙈😂 nastastie nam to neponáhľa, tak si počkáme na normalneho kupujuceho

mareri
Odpoveď bola odstránená
river_song
27. aug 2019

@mareri kúpiť určite nie, predat neviem, mne to ich jednanie absolútne nepasuje, posielaju sms ze mam im zavolať, tlačia ma do toho aby som predala na protihotnotu -teda kúpila od nich iné auto a cenu mojho mi odrátajú, píšu ze prídu pozrieť osobne ale v konečnom dôsledku musis ist za nimi ty.. je milion diskusii na tuto temu pp celom internete, staci googlit.. my sme sa rozhodli nemať s nimi nic spoločné a neriešiť s nimi ziaden predaj ..

fkata
27. aug 2019

@mareri Čo ja viem od kamarátky, tak mali hrozné jednanie. Oni predávali auto, dali inzerát na bazoš a ozvali sa im z AAA, že majú pre nich výhodnú ponuku. Došli tam, strávili tam 6 hodín, cena totál smiešna, tak odišli. Potom im vyvolávali, vypisovali.
Nakoniec predali cez inzerát.

jankita48
Autor odpoveď zmazal
essenceee
15. nov 2019

je tu niekto kto kupil auto v AAA a bol spokojny s pristupom a s tym čo kupil?

martinka150
15. nov 2019

@essenceee ja, ale roky dozadu. to auto uz ale ani nemam

nelca84
15. nov 2019

@essenceee aj ja, auto sme mali 12 rokov, na jar sme ho predali

essenceee
21. nov 2019

ak sa kupi dobre auto, auto v dobrom stave, tak je uplne jedno od koho sa kupilo. DOležite je, aby dobre služilo - aspon moj nazor

patkaba
27. mar 2020

@alexi847 Uplna klasika od Aciek..