Autobusár skoro nikomu neozdraví
Ahojte viem že táto diskusia bude o ničom. No ale zaujímalo by ma prečo sa nemenovaný autobusár nikomu nevie odzdraviť? Viem nie je to jeho povinnosť, ale ja sa zo slušnosti mu pozdravím, ale on bu ani mu. Hlavne že vie buzerovať atď ale odzdraviť sa to nie. Pochádza z dediny odkiaľ mám aj priateľa ale ani jemu sa neodzdraví. Som sa rozhodla že sa tomu autobusárovi nebudem zdraviť ani ja. Ďakujem za rady baby. Ostatní šoféri sú v pohode, odzdravia sa a niektorí sa mi sami od seba pozdravia.
@mirage Toto som este nepocula, ze nezdravit susedov a to byvam v Bratislave a byvala som v 16poschodovom dome (teda nepoznala som niektorych ani z videnia pomaly), si neviem predstavit stat vo vytahu bez pozdravu o ocneho kontaktu..vzdy aspon maly small talk bol - pocasie a pod.. ked boli deti male, casto sme byvali na chalupe, kde sa zdravia ludia aj na ulici..a moj syn vtedy zdravil aj neznamych ludi na sidlisku 😂😅😂.. slusni ludia zdravia a maju zaujem o svoje okolie
Ale o akeho autobusara sa jedna? ja tiez nezdravim ked nastupim v buse..S jednym sme mali lepsi vztah, ked nas nosil do roboty, s tym sme aj posrandovali..Ten tvoj je asi nevrly hundroš..Moj tatko jazdil na autobuse a kazdy ho mal rad, dokonca si ho na zajazdy pytali, lebo kolega nechcel zastavit; ani ked im trebalo čurat 🤣 zaleži od povahy
Mna zas fascinuje, ze poniektori nastupujuci do autobusu nepozdravia, ani nepodakuju, ked im poda listok...
Bavime sa o autobusarovi na dedinskej linke? a nevšimla si si, či mlade kočky zdravi?
@micinka158cisusa96
Áno tiež by som to riešil tak,že by som nezdravil ani ja. Lebo pozdraviť je slušnosť,ale odzdraviť už povinnosť. Otázne je aj,kde to je,na akej linke. Lebo je asi rozdiel jazdiť niekde v Hornej-Dolnej a rozdiel niekde v BA. Tiež som jazdil na bude,v tej Hornej -Dolnej a tam sme sa zdravili všetci a navzájom sa všetci poznali. Večer s poobednej som chlapom zastavil rovno pred krčmou,slobodním dievkam priamo pred domom resp pred bránkou,starým babkam aj mimo zastávky a detičky čo museli dochádzat do školy tak som vždy vozil zadarmo. Ale keď som išiel aj napr do BA resp BB a niekto ma pozdravil,tak som si nikdy nedovolil neodzdravit.
@catch22a
Vodič autobusu chodí pravidelne na preskúšanie,absolvuje psychotesty a každý deň je skúšaný ľuďmi koľko vydrží. Tvrdiť o niekom kto jazdí s busom napr v KE že nevie pravidlá je myslím že odvážne. Možno by stačilo na skúšku si to na jeden deň vymeniť,ísť na tie testy ,absolvovať psychotesty a potom ísť do premávky s autobusom. A ten vodič by si sadol do osobáku. Ja ako vodič kamiónu mám toľko videii osobných áut uložených,čo sa týka predchádzania,pripájania,zipsového radenia,jazdy v protismere že mi bude pomaly pamäť malá.
@micinka158cisusa96 nema ta rovno este ktomu privitat zakazdym aj s maxi usmevom a kvetinou?....vies co mala by si si go ist snim vymenit a skusit taky tyzden na zmenovych linkach a verim ze pri grupach smradlavych ciganov, alkoholikov, agresorov a bohvie akej divnej zmesky ludi by aj teba presla chut zdravit kazdeho a to este kolko je soferov ktori pozdravia a cestujuci mu dokazu rovno pri kupe listka vynadat alebo ked niekto nestlaci tlacitko a sofer vynecha automaticky zastavky tak nadavky idu aj z konca busu pricom sa najdu stupidne povahy co lubia casto autobusarov nahlasovat za totalne blbosti co ma potom vplyv nechcene aj u niektorych na platy
... sú takí, ktorým nerobí problém 1000x za deň povedať dobrý deň, páči sa,dovidenia.. sú teliatka arogantné, ktoré majú problém pozdraviť,odzdravit pár x za deň...jeden chodí k nám jedným spojom,ale už má svoju reputáciu.. stále nadáva,vyskakuje, človek sa bojí v buse aj dýchať.. celú cestu sa mračí do zrkadla v buse na ľudí, ktorých vezie 😄jeho vizitka .aj pre takého ☀️ svieti..pozdravím ho,podakujem za lístok a pomyslím si maj ma rád 😂
Práca autobusára je veľmi ťažká,neviem si predstaviť ,že by som mala vedieť dokazat odzdravit denne cca 150 ľuďom a usmievať sa pri Tom.Staci ak má bezpečné dovezie do cieľa. Ja bývam na frekventovanom mieste na SR a mne sa nestalo ,že by mi neodzravil a Bratislava okolie to je iný teda nahul.
Aj ja som každého zdravia v práci a veru prestalo ma to baviť ,keď musíte stále hovory bru deň,bru deň ,bru deň.

@nikolka1986 no to su nazory