icon

Bábätká z Kramárov. Pridajte sa

csina
10. jan 2010

Túto tému zakladám, aby sme sa nemiešali maminkám, ktoré bažia po informáciách o Kramároch v téme o pôrodnici. Takže hola hola, všetky bábätká, ktoré uzreli svetlo sveta na Kramároch sem sa.! 🙂

lenocka23
7. máj 2010

Myzma, no skoda ze si neprisla, my sme sa takto s csinou obchadzali.. 🙂
jeho ockovali druhykrat pred dvoma tyzdnami, vtedy to mal v poriadku, najskor mu to pozrela.. to len teraz posledne asi 4-5 dni to ma take... uvidim ako to bude cez vikend, zajtra sa mame stretnut s manzelovym ujom, on je tiez DR (aj ked nie detsky) kukne a uvidime co povie...

myzma
7. máj 2010

aha.... ono to moze byt tym druhym ockovanim, je to zasah do imunity.... ozvi sa, co ujo povedal....

eliska22
7. máj 2010

ahojte, myzma krásne foto malého je zlatučký a to si ty fotila? naša malá teda má okolo sedem kilo, ale baculka je riadna, veď dám foto 🙂

lenocka23, tvoj malý sa náhodou nenarodil 4. januára? lebo si mi povedomá 🙂

myzma
7. máj 2010

lenocka, eliska, nas maly sa narodil 6. a odchadzali sme 11. bola som na nadstandarde, lenku som urcite videla 😀

andul18
7. máj 2010

Kocky, krasne deturence mate 🙂 😀 Radost si pozerat fotky 🙂
Nas maly sa tiez toci ako paragraf, ale este sa nevie prevratit z chrbatika na brusko ☹ Zato sa mu podarilo uz dostat z autosedacky, takze prvy "pad" mame uz za sebou ☹ Nic sa mu nestalo, len ja som bola v poriadnom soku...... 😢 😢 😢

beruska.zuzanka
7. máj 2010

babule nááádherné detičky máte všetky, úžasné, ako to len letí... o chvíľu už sedkať budú a chodiť... ach jaj 😀
v téme Vianočných detičiek máme chlapčeka, má 6 mesiacov a už stojí... teda vie sa postaviť, keď sa niečoho drží 😕 ale ešte poriadne nesedí 😀 😀

naša Emka sa prevaľuje, posúva kade kde, sedela by, aj tak brušákuje stále aj miesto maminky 😀 😀

csina, suseda chodí myslím v Ružinove k detskej, má januárového chlapčeka, opýtam sa jej, aká je 😉

no a čil nejaká tá foto 😀

csina
autor
7. máj 2010

🙂 no baby naozaj sa nám tie detičky vydarili... 😀 tak aj ja pridám nejaké foto, aby sme boli komplet.. 😀 myzma, tak sme sa určite videli, lebo lenocku som stretla niekoľkokrát a len sme na seba tak poškuľovali... 🙂
eliska, teda...ani sa mi nechce veriť, ako ste naráááástli.. 🙂 😉 veru ste nás predbehli...my máme tak niečo málo do 7 kg... 😝
beruska.zuzanka..teda tie modré okále...tie sú super! 😀 😉

eliska22
7. máj 2010

no csina, máš pravdu, to sme Vás teda predbehli 😀 😀 😀
a fakt krásne detičky všetky 🙂
ja sa preto pýtam, či lenocka neporodila toho 4 teho, lebo vtedy som rodila aj ja, a ked som skoro v sprche porodila, tak sa ma pytala, ci nema zavolat sestricku 😀 a to som tam uz teda riadne kricala 😀 😀 😀

eliska22
7. máj 2010

myzma aj nás púšťali 11. 1. 🙂

csina
autor
7. máj 2010

babeny, tak ma napadlo, čo keby sme si v niektorý slnečný deň dali spicha v Sade Janka Kráľa? V auparku sa dá prebaliť, prípadne aj nakŕmiť, ak bude teplo, tak vlastne aj na lavičke...Čo vy na to? Nazbieralo by sa nás aspň pár? 🙂 ...alebo aspň jedna,ktorá by si so mnou pokočíkovala? 😀
eliska, keby si zobrala aj Lenku, mohla by som ja Bianku a aj ona by sa zbavila.... 😉

lenocka23
7. máj 2010

jeeej eliska, tak som to ja.. 🙂 na to nezabudnem.. 🙂 ja som zo sprchy isla spat na "vzdychacku" este som chcela zavolat manzelovi nech ide domov, ze to este potrva a v tom dosla sestra, ze kde som, ze mam uz byt na "sale"... no a maly bol do pol hodky na svete.. 😀 (ja som rodila v tej akoze miestnosti hned vedla vzdychacky, takze klidek, sukromie... 🙂 )

beruska.zuzanka
7. máj 2010

csina, ja by som prišla, taký výlet beriem, len máme koč v oprave momentálne 😠 tak musím počkať, až budeme pojazdné 😉

myzma
8. máj 2010

jooooooooooooooj, ja by som sla s vami kocikovat/satkovat velmi rada 🙂 ale nie som z BA.... do sadu janka krala to mam takych min 45km z domu 🙂 ale keby boli uz slnecne dni kazdy den, na celodenny vyletik v BA by som si trufla 🙂

sranda, takze sme spolu pobyvali mnohe v porodnici a minali sme sa 😀

boli ste dnes niektora na akcii mila pre mamu?

eliska22
8. máj 2010

csina: ja by som išla, už len sa dohodnúť kedy 🙂 ale musím dohodnúť s manželom, lebo je šofér 🙂 inak myzma aj ja bývam takých 40 km od Bratislavy, len opačným smerom 🙂
lenocka: no tak to si mala teda rýchly pôrod, ja som z tej sprchy dobehla na porodnu sálu a malá zo mňa hneď vyletela 😀 😀 😀 len som videla ako všetci utekajú na čele s doktorkou na sálu, doktorka už len prizerala 🙂 keby som vedela, že už rodím, tak utekám skôr na tú sálu, ale keď ma posielali do sprchy, tak hovorili, že to tak skoro nebude, ale tak to sa teda prerátali 😝

lenocka23
9. máj 2010

eli, aj mne hovorili este aj na sale ze mate cas, este netlacte.. teda vlastne uz mozte.. 🙂 🙂
co sa stretka tyka, tak ja som tiez za.. 🙂 no a tiez nebyvame priamo v Ba... (Rovinka) 🙂

kacenka821
10. máj 2010

cawte kocky! tak nas zajtra cakaju tie nozicky a poradna...a asi sme dostali prievan do ocka ☹ ☹ lebo malej hnisa, ale neviem ze kde lebo my tu prievan nemame asi niekde vonku ☹ ☹ ☹ som z toho nestastna bo uz jej davala raz kvapky co jej ocko hnisalo a ked jej to konecne preslo tak teraz zas, zacinam sa bat aby nas neposlala na ocne bo naposledy sme tam cakali4,5h...a to bolo teda o dusu.. 😖 😖

csina
autor
10. máj 2010

tak fajn baby, dohodneme to na ďalšiu sobotu, čo vy nato? teda, ak bude počasie, keby pršalo, tak to rušíme, o.k.? Ak nevyhovuje, navrhnite termín, aby sme väčšina mohli, no a beruska, ty daj hlavne vedieť, kedy asi budeš mobilná 🙂 ozaj...ty si odkiaľ z Ružinova? nie že sa budeme niekde na sídlisku obchádzať... 😀 Ja by som bola za to, aby boli všetky maminky, ktoré navštevujú koníka viditeľne označené, napríklad by nosili prišpendlenú modrú stužku, nie zelenú, bo ako maturantky už asi nevyzeráme.. 😀 😀 😀 tak by sme sa určite rýchlo poznali aj na ulici..
inak včera sme s drobcom absolvovali kultúru..steršia mala vystúpenie v DK v Petržalke...Timka pozerala ako tancujú decká na pódiu, chvíľami sa zapájala svojim spevom, nie plečom, ona fakt spievala 😀 😀 a vykrikovala na nich, lebo sme sedeli v prvom rade...no sranda...myslím, že sme mali zážitok aj my z vystupujúcich aj oni z nás.. 😀 😝

beruska.zuzanka
10. máj 2010

csina, presne ako idú koľaje električkové, zastávka za Kerametalom, Súmračná, vieš, kde to je? kočíkovať sa chodíme dozadu do parku k Budúcnosti, okolo vysokej školy a sem tam aj k nemocke do Hlinkovho parku 🙂 a ty bývaš kde?

beruska.zuzanka
10. máj 2010

a teda to vystúpenie muselo byť čarovné, aj Ema spieva avykrikuje najradšej na svete 😀 😀

inak celkom pojazdné sme,, máme požič kočík z mc, taký starý, ale jazdí 😀 😀 😀

eliska22
10. máj 2010

ahojte babeny,
csina, tak ja túto a ďaľšiu sobotu nemôžem a nemohlo by to byť niektorú nedeľu 🙂 ?
Inak ja tiež stále som takpovediac nepojazdná, lebo ešte stále mám defekt na kočíku 😠 😠 😠 , tak som vytiahla po 1vej dcére taký starý , ale hlavne, že jazdí 🙂 Neviete poradiť, kde sa dá kúpiť nová duša na kočíky? ja mám zn. babylux
inak my sme tiež mali včera vystúpenie staršej dcéry v kultúrnom dome, len Eliška to prespala 😀 😀 😀
a dodatočne mamičky všetko najlepšie Vám prajem a aby ste mali hlavne radosť z Vašich detičiek 🙂 🙂 🙂
pripájam foto z vystúpenia 😎
moja dcéra je tá ležiaca v ľavo na zemi 🙂

andul18
10. máj 2010

Aj ja sa pridam na stretko do sadu J.Krala 🙂 Momentalne byvam na Trnavke a niekedy chodim kocikovat do parku k Buducnosti, tak je mozne, ze niektore z vas som uz videla 😀 😀

beruska.zuzanka
10. máj 2010

ahoj andul, aký máš kočík? my sme v parku takmer každý deň, ak nie sme niekde v "teréne" 😀

beruska.zuzanka
10. máj 2010

som zabudla 😅 my máme taký červeno-čierny ozon sa volá... a občas mám aj psa so sebou 😉 tak sa kěudne prihovor až tam budeš 🙂

myzma
10. máj 2010

mne by tato sobota teoreticky vyhovovala, no potrebujem vediet orientacny cas zrazu 😉 manzel by ma mohol priviest na taku cca 14. hodinu, ale prave mi hovori, ze sa mi bude vediet aj prisposobit 😵

myzma
10. máj 2010

tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😵

csina
autor
10. máj 2010

No tak si dajme stretko tak, aby vám to väčšine vyhovovalo. Ak eli nemôže v sobotu, bude problém dať to na nedeľu, napr 16-teho, alebo 23-ieho? Kto sa ku ktorému dátumu prikláňa? Alebo môžeme aj dve stretká... 🙂 😉 Ja sa prispôsobím.. 😀
berus..tak to sa nestretáme, ja bývam pri kúpalisku Delfín... 😅
baby, dajte mi tip, aký kočík mám kúpiť..teraz mám klasickú demu hlbokú, mám v pláne niečo ľahké, skladné, polohovacie ale podľa možnosti väčšie kolesá...no..a nie drahé... 😝 😉

beruska.zuzanka
10. máj 2010

ahojky 🙂 tak my obe nedele máme obsadené ☹ snáď niekedy nabudúce 😉

myzma
10. máj 2010

ja len soboty 🙂

myzma
11. máj 2010

ale samozrejme, nedajte sa odradit od stretnutia v nedelu 😀

eliska22
11. máj 2010

baby, tak to dajte kludne na sobotu, uvidim co sa bude dat robit, mozno sa ukazem neskor, alebo naopak odidem skor, alebo sa pridam ak bude, tak na dalsie stretko 🙂