Bábätká z Kramárov. Pridajte sa
Túto tému zakladám, aby sme sa nemiešali maminkám, ktoré bažia po informáciách o Kramároch v téme o pôrodnici. Takže hola hola, všetky bábätká, ktoré uzreli svetlo sveta na Kramároch sem sa.! 🙂
vieš,že ani netuším aký tip to je.. 😅 ale farba je oranžovošedá.... 🙂
to sme my chceliiiiiiii 🙂 len nam ho ako som uz pisala zabudli objednat a kebyze sa neozvem, tak asi po narodeni maleho, kedy manzel pre nho planoval ist, boli bez kocika
ja som zatiaľ spokojná, chcela som nejaký masívnejší kam nefúka a zatiaľ to vyzerá sľubne...ešte si premyslím, aký poriešim športiak...
baby, ked uz si tu takto piseme, nemate zaujem niektora o krasne vecicky po chlapcekovi? od 56-80, hm, zara, cherokee, next, .. za par eur 🙂 najlepsie Ba a okolie, pridte si vybrat, je toho skoro 3 krabice 😉 viac cez IP 😉
parada csina, mne sa henten vas velmi pacil, no ale nasli sme uzasnu nahradu s ktorou sme spokojni zatial maximalne a hned aj sportiak k tomu, cize super
kvietok, my zatial veci mame, ale dakujeme .-)
no nejaký tip na športiak by sa mi zišiel...ale momentálne riešim, že mám autosedačku, ktorá sa nedá nakliknúť na žiaden podvozok a my sme teraz nechtiac zdedili auto...doteraz sme nemali...takže budem riešiť kočíky, ktoré sú kompatibilné s autom... 🙂
no my sme k tomu nasmu kupili zaroven aj sportiak a to tak, ze konstrukcia a strieska ostava z hlbokeho a len stredna cast sa meni, cize jednoduche. Len ta stredna cast stala okolo 34 eur, cize sme lacno kupili hadam bude dobre sluzit .-)
Ahojte, tak ak mozme aj my s malym sa pridavam k babatkam z Kramarov 😉 ako sa tu dnes mate
Tak vitajte weron... 🙂 musíme si to tu podržať, lebo baby sem akosi málo chodia... 😎
dnes bola strašná kosa, ale musela som ísť do lekárne, tak som drobuľu napchala do kočíka hybaj von...trikrát mi koleso na kočíku pdpadlo ako som sa brodila 😀
máme rušno lebo staršia mi ochorela a teraz sa bojím, že aj malá ochorie, už len to mi treba... ☹ 🙄
a čo vy? ako ste sa aklimatizovali prvý týždeň doma?
Baby,baby co mate take na praci ze tu nieste 😀 😀 😀
Ja som este stale doma a v pondelok idem na prijem idem sa zblaznit ta mala krpana nevie co ma od roboty
robit 😠 Tam kopanec sem tam ako keby cez uu pupocnu snuru skakala no dufam ze sa to coskoro skonci lebo pridem o nervy 😠
Neviem ale mam taky pocit ze som najeky novy druh slona 😀
Takze este 2 mesiace 🙄 🙄
Neberie nejaka maminka antikoncepciu pre kojace matky a poradila by mi? prosiiim
Kocky semm naozaj ziadna nechodi 😠 😠
skodaaaaaaaa
tak weronyca, aby ti nebolo smutno, my sme si tiez doniesli z Kramarov Maxika 😀
ahojte kocky 🙂
tak weronyca, tak tusim vase stastne cisla budu 1, 3, 11, 33 🙂 kranse cisla🙂 moje strastne 🙂
Ahojte, aj ja mam detičky z Kramárov
tinad, ja som začala po prvom porode cerazette, ale nerobila mi dobre tak som vysadila a teraz po druhom nemam nič a ani nechcem pokým kojím
Mamutka, a vy mate Maxa?? Lebo my mame Maxima 😉 Ale tiez ho volam Max..
Pretty.. dufam,ze mu tie cisla prinesu stastie..My dokonca byvame aj v byte cislo 33. A to krasne r.c.: 100111... 😉
Beruska vy uz ste snad konecne dve.. ved uz si riadne tahala.
mamičky a boli ste spokojné s pôrodnicou a kto vás rodil?
weronyca, ved za to pisem, som videla v pase meno, reku aj my tak 🙂
volame ho Maxik, obcas Maxo, obcas maximalista, to sa mu hodi, to on aj je 😀
lienkap, ja som bola velmi spokojna, na slovenske pomery super, pre mna bola priorita aby bol maly od prvej chvile somnou a splnilo sa, aj mm bol pri mne pocas celeho porodu, kedze nemali vtedy naval a trvalo to "len" 5 hodin (no stacilo mi, trvat to tak 9 asi tam skapem 😖 )
velmi tazko sa mi rozbiehalo mlieko ale maju super laktacnu, pomohla mi, aj ked este aj prve tyzdne az mesiace doma som bojovala, vzdy som si spomenula na jej slova, ze s laktaciou sa da pohrat a prve 3 mesiace si to mozem prisposobovat a zvysovat tvorbu mlieka....no neni cudo, je krpec priberal 250 - 330 g tyzdenne, pricom som v podstate sla z porodnice bez mlieka 😀
mamutka ja som bola tiež spokojná, najdôležitejšie je aby boli bábätká v poriadku, ostatné ma nezaujímalo, no ja som našťastie s mliečkom problémy nemala, sestričky na novorodeneckom boli super
no ja tiež obdivujem ženy, ktoré rodili viac ako 5 hodín, ja som mala pri dcére 5 hodín bolesti a viac by som asi ani nevydržala a malý bol behom dvoch hodín vonku, to bola taká rýchlovka. obidva pôrody vyvolané
Ahojte, tak sa k Vam pripajam, aj ja mam dve deticky z kramarov.....zdravim csinu...lezali sme spolu prednedavnom na nadstandarte🙂
ja som bola tiez vellmi spokkojjna, hlavne so sestrickami, Doktor taky mlady, kuceravy (zbudla som jeho meno)pri mne troska zmatkoval, a vdaka jeho "pomoci" s vacsou davkou injekcii na ztlmenie bolesti som pobudla na vzdycharni .. trosku dlhsie 46 hodin .. co mi zastavilo otvarnie ale bolesti nie. ale nehnevam sa nanho, bol mily a supeeer. Na sestonedeli boli vsetky uzasne, i ked problemom s kojenim sme sa nevyhli aj ked som sla v noci za sestrickami s novorodeneckeho pomohli mi 🙂
teda,nejak zaostavame 😀 tak teda...my uz sa krasne plazime,smejeme sa uz tyzden,hlavicku tiez pekne drzime...no sikulka je to 😉 ale je to riadnyy vlciak...kazde tri hod papame...des 😠 cez den sa mi uz nechce velmni spat,tak co potrebujem,teda musim,musim stihnut do max. 9tej hod lebo potom mam po chlebe 😝 zajtra mame poradnu,tak sme zvedavi co na nas povie dr
ahojte....no bibione my podobne tiez papame kazde 3 hodinky, ci cez den, ci v noci a tiez si velmi nepospim...a rano musim vstavat o pol siedmej, lebo starsiu dceru vypravujem do skoly, tak niekedy som hodne vycerpana 😒
a vecerne ukladanie do postielky, to mi mala place aj hodinku kym zaspi 😠 to nechapem preco, lebo to mi robi len pri vecernom ukladani do postielky)
eliska22: to bude kolika,ked ti v rovnaky cas place,,,my sme to mali cca ked mal 2tt,ale trvalo to len ľ-3 dni,kym sme dosli na to co mu je 😠 chuda male...si tiez riadne porevalo...dostal feniklovy cajik,hltal jak divy a jak sa krasne vyprdel...jeeej...masiruj jej brusko kremikom,dostat v lekarni...no teraz kukam,ze to uz druhe babo mas...tak asi vies co treba 😅
nasi krpci rastu,preto casto papaju 😉 ...pokial im chuti tak je dobre...moj ma asi zabudovany budik v brusku,lebo vzdy ked sa ozve,kuknem na hodiny a vzdy je to o celej...na minutu presne 😀 ...aj sa snazim mu tie davky predlzit,ale bez uspechu...jedine,ked sme vonku,vtedy mu absolutne papanie nechyba...najviac ma rozculuje,ze sa mu nepaci byt na chrbatiku...to by sa furt nosil 😠 ale nemozem ho len drzat...musime pritom chodit,lebo nema na co kukat 😀 ...musi byt na pleci a tak cumi kade tade...lubia sa mu lustre...neviem co ho tak fascinuje 😀 a oblubil si aj telku....a to som zastancom proti tomu,aby male deticky cumeli na tv...ale on si to vyslovene vyskrieka
to tak leti, rastu ako z vody... este pred chvilou sme tlacili brucha pred sebou 😀
aj ja sa pridavam do temy 🙂 ten nas suhajko mi je uz tazky na ruky, pouzivate niektora babysatky?
bibione, nezmenil sa dobcovi v priebehu toho mesiaca rezim, stale ste na 3 hodinach?
myzma: praveze predtym viac vydrzal,ale od 3tt sme tie a 3 hodiny...ten nas je tiez macko,ale nepouzivam nic,zas ho nevlacim na rukach kym nemusim 😉
Ahojte..ja som bola tiež velmi spokojna s porodom na kramaroch a určite tam pojdem znova..mna odrodil MUDr.Čunderlik..obrovska vdaka..
Bibione: inak nas Tomasko bol tiež ako hodinky..presne každe 3 hodinky papal..potom sa mu to nejako pokazilo..pýtal si tak nepravidelne, že som nevedela kedy zase..teraz si zase upravil režim na spinkanie..chodieva cez den spinkat o 10hod a potom o 14hod..zatial mame pravidelnost toto, tak uvidime, že ako si to zase to moje zlaticko pomeni..8o))
my sme na tom podobne ako ty, misss, boli sme presni ako hodinky kazde 3 hod, teraz je to vselijako.... ☹ ale maly je uzasny i tak, strasne pokojny, len, ked ho brusko boli, tak place a riadne tlaci do plienocky.... to s tym rezimom sa urcite upravi 😵 dufam v to 🙂
mna odrodila taka mlada doktorka (toloky, tokoly ????), bola uzasna i s celym timom, bez nich by som maleho neporodila, rodila som uprostred noci, unavena a vycerpana, a to nam vsetko trvalo do 4 hod... ta unava ma hrozne premahala...

ano, pancusky som aj ja davala asi po mesiaci a pol,dovtedy mu boli mooooc velike
a csina aku Demu to mas? typ a farbu