Bábätká z Kramárov. Pridajte sa
Túto tému zakladám, aby sme sa nemiešali maminkám, ktoré bažia po informáciách o Kramároch v téme o pôrodnici. Takže hola hola, všetky bábätká, ktoré uzreli svetlo sveta na Kramároch sem sa.! 🙂
@eliska22 no dnes sme bodovali...zjedla až 6 lyžičiek zeleninovo mäskového príkrmu... 🙂 chtiac nechtiac som trošku poľavila a urobila som jej málinko ochutené a celkom to chutilo aj mne 🙂 ako som varila polievku kuraciu, tak som ju najprv len málinko osolila a keď bola uvarená, vybrala som jej mrkvu a kúsok kalerábu s mäskom a vývar, mixla a hajde kŕmiť...no nebola to bohvieaká slávna odozva,ale s malými fígľami čo-to zjedla...na desiatu mala marhuľovo jablkovú výživu a zjedla skoro 100g...aj mliečko pila celkom slušne..tuším jej vyhovuje ochladenie...
@mirulienka to by som ju asi nenakŕmila, všetko by mi trhala z ruky.. 🙂
@csina normálne keď toto píšeš, že aké pokroky dáva malá, tak mám depku ☹ dnes som dávala úplne sladkú hrušku a nič..ja sa na to môžem....už ani tú piškótu nechce 😒 ja neviem čo robím zle 😖
dievčatá, čo takto založiť súkromnú témičku? ak súhlasíte, tak sa do toho pustím 🙂 najprv reku zistím ohlasy 😕
ahojte baby,
moze byt aj sukromna tema 😉
dnes som bola vybavovat papiere na prijem s andrejkom. vybavila som, ze nenastupime uz v nedelu, ale ze staci aj pondelok skoro rano. aspon sa pekne doma vyspime 😉 uz teraz sa toho dost bojim, ale snad bude vsetko ok ☹ malo by to trvat cca 45min. a nebude moct v ten den vobec chodit... ach jaj, ked on je taky citlivy.... ☹ ☹
a mam pocit, ze nasa herecka uz bude za chvilu chodit... dobehne k najblizsej opore, postavi sa a drzi iba jednou rukou, druhou sa snazi za kadecim natahovat. no proste nestiham z nej 🙂 obcas sa zaknise a moj manzel to nazval, ze "je stabilna, ako nasa nova vlada" 😀 😀 😀
čaute,
rada sa pridám do súkromnej témy.
My sme boli včera na "výlete" v KE, ukázala som malému centrum, vyjašil sa nenormálne (vliezol do fontány). Ešteže ho poznám a zabalila som náhradné oblečenie vrátane spodného prádla. Malá pospala v nosiči, len okolo obeda jej už bolo teplo, tak to som nosila nosič spustený ako zásterku a ju len tak na rukách. Jedlo som jej nebrala z domu, kúpila som v DM bio karotku, aj som váhala, či stačí jedna fľaška 125 ml, no zjedla ledva polovicu na dva razy. Takže našej slečne kupované nechutí (som urobila takýto predčasný záver na základe jednej skúsenosti 🙂). Zato dnes zrúbala na desiatu 80 ml hrušky s troškou tej karotky od včera a na obed 80 ml zeleninový mix. Na tú hrušku sa ksichtila a striasalo ju po každej lyžičke, zelenina jej chutí rozhodne viac. Celá ja, tiež ovocie nemusím, ale zeleninu zbožňujem.
ahojte holky 🙂 sukromna moze byt 😉
dneska mal maly lietaci den...uz ma monokel pod okom,skrabanec na lici,ak si stokrat netresol hlavu tak ani raz 😀 ...raz ho to zaboli,inokedy si to ani nevsimne 😅 dufam,ze mu to nemieni ostat az do dospelosti,bo nevesta mi otrhne hlavu 😀
veselo otvara supliky a vytahuje najradsej opasky a podprdy ...obzera sa v zrkadle...mame hojdacku od fishera ale hojdat sa nechce,radsej bude pri nej stat a hojdat si ju sam 😀
Nikymu nastastie vsetko chuti,nemusim nic salit,spapa aj bez nejakeho dochucovania,tak som o to radsej,ja som bola velmi prieberciva 😎 ale posledny tyzden sa budi 3x v noci a uz z toho saliem 😠 som totalne nevyspata a to papa dost vela...uz normalne neviem co mu mam vymysliet na jedenie,aby to nemal stale to iste 🙄 sak napr dneska co papal: 2:30 mal 200ml mlieka,5:00 zase mlieko 200ml,8hodin 150ml mlieka ,9:00 200g ovocia( roztlaceny baban a broskyna) 11:00 250ml karfiolova polievka,13:00 kuracie prsia s ryzou cca 100g, 14:30 celu vyzivu,16:30 dojedol to kura s ryzou a zatial si este nepyta,tak som zvedava kedy sa zas ozve...pitny rezim ma habadej,urobila som mu cajik a stavu z melona a broskyne,,, taaa mu moooc chuti...a co na vecer mam mu urobit?? uz vazne neviem,kasa mi akurat dosla,este mam trocha piskotovej co sa robi len s vodou,tak mu asi dam to a supnem nejake ovocko do toho a do 20tej by mohol byt tuhy....zbozne prianie 😠
Netusim kolko krpec vazi teraz,naposledy sme boli len na kontrole vazenia,,,niekedy pred mesiacom...dvomi?? ani neviem heh 😅 ...viem,ze decka uz po pol roku priberaju menej,samozrejme hlavne ked sa prechadza na prikrmy,ale nemyslim,ze by nejak extra pribral,ale ani neschudol...dufam...moja mamka vravi,ze ja som priberala co mesiac to kilo 😕 ...to si fakt neviem predstavit,kedze som jej nechcela jest a vsetko do mna pchala na silu...ale po roku to uz slo kooopcom dole
ok baby, keďže súhlasíte, tak večer, keď bude malá spať sa pustím do tej súkromnej témy, keďže sme tu maminy, čo sa nám detičky narodili prevažne zima 2009/2010, tak som rozmýšľala, že názov by mohol byť zimné bábätká z kramárov 09/10.. 🙂 ale ak máte iný nápad uvítam... 😀
vy ma s tým jedlom baby tak ser...te 😀 hlásim dnešný úspech zjedla jogurt /nestlé od 6 mes./ skoro celý 🙂 ale samozrejme, že to bude asi tým, že som ho do nej liala aj cez zavreté ústa 😀 😀 😀 ani neviem ako sa mi to podarilo 😕
@mirulienka malý ide na operáciu? akosi som nepostrehla 😕 budem na Vás myslieť ...
tak dievčatá môžme prejsť do súkromnej témy 😀 link ,názov som dala zimné kramarčatá 09-10
pridala som tam snáď všetky, ak sa niekto nenájde, napíšte mi do IP, aby som Vás mohla pridať 🙂
dopísania 😀 😀 😀
@eliska22 dakujeme za zorganizovanie, vybavenie....
tak ja uz ideeeeeeeem.....cauteeeeeee 🙂
jéééj teším teším teším 😀 😀 😀
@mirulienka to bolo pre teba 😀 😀 😀
adamko skoro pred dvomi rokmi prisiel na svet na Kramaroch..... takze sa pridavame
čavte baby skoro vbec nemam čas sem ist ale sme ok mala už ma jeden zubok papa všetko hovorime jej kyselina 😀. Važi osem kil sedka sama už sa aj postavila v postielke.A čo to mate za sukromnu stranku???To tato zanika??? 😕
Papat jej davam všetko kuracinu moja mama ju už aj držkovov natlačila ale ja ju neznašam a ona sa nou išla zadrhnut
nechapem to dieta.
@beruska112 akosi sme sa presťahovali do súkromnej, ak chceš môžem ťa tam pridať 🙂
@eliska22 Ja sem aj tak casto nechodim ale mozes a ako sa to vola??A tato tema sa zamkne alebo ako???
@beruska112 ahoj tak som ťa pridala 🙂 , téma sa volá zimné kramárčatá 09/10 tu je link
eliska22:Dakujem ti velmi pekne.Tak sa zapajam aj ja do diskuzie a prajem hlavne vela fotiek na obrazovkach.V zime deti nemaju chybu su zlatunke ted su take naobliekane a padaju o hoci co sa potknu je to velka sranda...Moc sa tesim na tie zabery moja mala bude mat v zime rok presne 2 februara tak sa moc tesim ked zacne pomalicky robit kroky...

@eliska22 no ja zehlim len ked si ma manzel obliect koselu... hrozne neznasam zehlenie.... a peciem aj ja, chlieb v domacej pekarni... 😀 🙂