Baby, koľko máte podprseniek?
Je to trošku intímna otázka, ale hops, zaujíma ma či nevybočujem v tomto smere z normálu, ak mám doma šesť kusov, ktoré aktívne nosím. Potom sa nájdu ešte nejaké veľké z čias tehotenstva a nejaké ku ktorým som si nevytvorila vzťah, ale to nerátam.
To je podla teba vela, 6 ks? Ja som myslela, pri citani nazvu temy, ze tam budes pisat, ze ich mas na stovky. 😀
Ja mám plnú komodu. A všetky tam pekne odpočívajú, lebo samozrejme nesedia. 😒 Neviem, kde mám oči, keď ich kupujem. 😒 Aj tak stále nosím len jeden typ, od jednej značky a ten mám v troch farbách a to dookola obmieňam. Keď sa vynosia, zase kúpim len tie isté, odskúšané.
neviem, naco odpisujete ak nechcete odpovedat na otazku 🙄 a kazat jej ci ich mammalo alebo vela, ved je to iba otazka ak chcem odpoviem, ak nie nevypisujem tu, ze nech sa nestara
lensam ja mam doma asi 20kusov, ale nosim najcastejsie 4kusy dookola, ktore su moje najoblubenejsie 🙂
najskor som sa nad otazkou zasmiala a potom isla do skrine tak oblubených mam tak 5-6 kusov roznej farby,potom mam 4 pracovne-pretoze pracujem s chemikaliami neznicim si v praci 40 eurovu,potom tak zo tri akoze rezerva a niekolko len takych nepraktickych erotických ktore ma rad priatel 😀 😀 😀
Na bezne nosenie striedam asi 4, potom mam asi 5 takych urcenych len pre mojho muzika 🙂 a dve sportove. Potom tam mam asi este 5 co moc neoblubujem nosit 😒

mozes ich mat aj dvadsat, ak mas rozne typy a farby a podla toho ich striedas k obleceniu. Neviem ako by ti pomohla info, keby si vedela kolko ich mam ja. Je to kazdeho osobna vec. Niekto ma 50 kabeliek a ja to neriesim