Bacuľky poradťe, čo nosiť v lete
Baby čo máte pár kilečiek, možno aj viac ako pár, navyše, čo nosíte keď je vonku takéto peklo?? Ako nosíte šaty aby vám neodrelo šunky na stehnách?? Ja si vždy nakúpim šaty, mám ich raz a mám dosť na celé leto...
Ja som štíhla celý život, nemám problém zjesť čokoľvek a kedykoľvek. Mám to v génoch. Veľa z vás píšete, že na svoju nadváhu máte diagnózu . Mne len nejde do hlavy, že medicína je na vysokej úrovni a ak sa liečite na chorobu, ktorej vedľajší účinok je aj priberanie, nedokáže v tomto smere pomôcť natoľko, aby sa to odzrkadlilo aj na váhe. Potom liečba tej primárnej choroby nie je úspešná. Napíšte, ako to vlastne je.
@smitjan
Ved oni mne pisali nech sa vyjadrujem k teme a vzapati sa vyjadrovali len ku mne.
Takze trosku popremyslaj preco.Ja viem.Teplo:sun_with_face:
@oli18 ja som tučná tak normálne.
Ja mam tiez tento problem a riesenie existuje:
1. tuhy dezodorant...namazes a ides. Nic neni vidno a v kabelke je vzdy,
2. klasicky dezodorant v spreji, najlepsie sa mi osvecil Dove..on vytvori taky jemnucky-hebucky film,
3. stare podvazky, zvyknem odstrihnut tu cipku a tiez to vyzera sexi,
3. nechcem robit relamu, ale od oriflame je tiez dobre ten telovy puder v tej velkej flasi. Ked je za dobru cenu zvyknem objednat a vydrzi mi na dlhsie obdobie. Nakolko mam problem, ze sa aj viac potim tak sa zvyknem poprasit vsade a hoooodne 🙂 🙂 🙂 potom v kupelni to vyzera ako keby vrece s mukou vybuchlo 🙂 🙂
4. urgentne aj klasicky detsky zasyp pomoze 🙂 🙂
No a teraz su kde moderatorky skupin??? hmm....inde sa fakt vedia montovat do diskusii a mazat prispevky ako o dusu a kde treba, aby to odsledovali aby to bolo k veci tam cusia ako vos pod chrastou.
@oli18 podla mna je to v hlave. Ja suhlasim s tym, ze odsudzovat za vyzor je prizemne. Pokial je zena spokojna ma skvele vyzarovanie ci ma 60 kil alebo 100 kilov. Minule som si uvedomila, ze ma to niekedy uvanuje- behat, cvicit, jest 2krat denne. Ano mam 60 kilov a pevnu postavu ale je to fakt sebakontrola. Fandim vam vsetkym co ste so sebou spokojne a ste stastne ake ste!!!
Niekto ma vacsie stehna a niekto ma potrebu poukazovat na to, aky je dokonaly. Otazka znela, co si ma zakladatelka obliect😉Niektore zienky maju zjavne problem s porozumenim pisaneho textu😉
Kedysi byvali take "spodnicky", ktore boli vlastne ako take dlhsie kratasy, ale neviem, ci sa to este da kupit, zrejme su teraz (uz tu boli pridane linky) uz lepsie vychytavky.
@oli18 práveže liečba na primárnej úrovni úspešná je. No farmaceutiká majú svoje vedľajšie účinky a je len a len na pacientovi, či do toho rizika ide alebo skúsi inú cestu. No nie vždy tá iná cesta aj existuje. Mnohé lieky majú vo svojich vedľajších účinkoch priberanie, mnohé lieky majú ako vedľajší účinok zmenu hladiny hormónov, iné zvýšenie apetitu, zavodňovanie, spomalenie metabolizmu...A je, z môjho pohľadu, nezmysel, na tieto vedľajšie účinky brať ďalšie farmaceutiká. Strava a pohyb je alfou a omegou pri udržaní si zdravého tela, no medzitým je kopec ďalších písmen...ako gény, prostredie v ktorom človek žije, stupeň hladiny stresu, počet tehotenstiev, pôrodov, ...
@alissawhite Vola sa to bandaletky,stoji to par eur a cez google v pohode najdes. 🙂
Tuto je taky pekny zhrnujuci clanok http://saty-pre-moletky.sk/stehienka-moletky-v-... - okrem leginok existuju aj dlhe nohavicky, najdete ich trebars aj v Bonprixe 🙂 a existuju aj kratke pancuchove nohavicky - take mavali aj v Tchibo, dobre riesenie je aj nohavicova spodnicka - ta moze byt trochu chladivejsia ako bavlna , ak je zo satenu...
Na stehná je kopec typov a spôsobov ako to vyriešiť, treba tam kde sa osuchuju dať nejakú bariéru, či dezodorant alebo nejakú látku, "kratasove" nohavičky mne napr stacia, tu t83 nevyrezane. Treba poskusat. Ale kľudne aj kraťasy ak treba 🙂) Ja nosím nohavice také tie tenučké, voľné. osobné nemám rada saty na bežné nosenie a lietacky s malou. To tak na dovolenky atď.
@sissy27 antiperspirant pomaha.. Ale ked ju uz tskto nenormalne teplo tak aj tak sa spotia a suchaju
Ahoj ja som tiez trosku pri sebe a kaslem na ludi a nosim saty kratase tielka troj štvrtove nohavice legini proste to k letu patri nech sa kazdy pozre sam na seba ako vyzera moj nazor ☺☺ a aj mne sa niekedy suchaju stehna viem co to je tiez si odstrihavam od siloniek a dam si to pod saty ... alebo si to vzdy vecer pred spanim natrem a uz tam potom nemam nic 🙂
Toez nosim pod saty kratucke leginy, nic mi nepomahalo na stehna. Inak vacsinou nosim kratasy a tricka. Po dlhej dobe som si na dovolenku kupila dvojdielne plavky, uz som ich skusila na kupku v madarsku a veruze nikto na mna necumel, ani svet nespadol. Treba sa naucit mat sa rad, aj ked je par kil naviac.
@podkovickaa nezabudaj, ze karma je zdarma. obezita nie je len o prejedani sa a ked sa nemas k comu vyjadrit, tak sa radsej nevyjadruj. zato, ze sa tu dievcata do teba pustaju, si mozes sama. okrem toho ja nie som tucna a mam ten isty problem 😃 pravdepodobne jem a cvicim lepsie ako ty 😃
dievcata, sucitim s vami, ja mam ten isty problem, nikdy som tucna nebola, ale ani nemam medzeru medzi nohami, skor je to tym ze sa potim. dezodoranty nepomohli, ani pudre, ani oleje, lebo to je iba nachvilu. zial tie podvazky a veci su vyskusane tiez, no mne to nedrzi, vzdy sa mi to zosuchlo.mala som aj take drahsie zo zahranicia, v puncochach ci kratasoch mi je teplo. teraz sa mi celkom vyplatilo, ze si rovno natriem nozky Sudocreamom. a tiez si lepim naplaste. no to je take neesteticke, takze radsej nosim kratasy. ale milujem sukne a toto ma fakt sere.
tiež mam dosť nadvahu, kedysi som nosila len rifle a tričká, teraz už mi je jedno mam nakupene bavlnene alebo šifonove šaty, a je mi to už fuk, dokonca tak chodim aj do prace na elektrokolobežke 😂
ja mosievam gate volne ako pyzamko tzv naser gate dlhe sukbe tricka tielka saty volne chytene v pase bielu farbu a bavlnu na trenie mam kratasky ktore si akoby zo spodnickoveho materialu. radsej ale chodim nasiroko. moje bmi je v norme 23.0 nodim velkost m-l a stehna sa mi tru. ked som bola sxchudnuta o 6 kil na bmj 22.0 a vamakana velkost s m tak sa mi treli aj tak
@lenkakravcova Máš pravdu, ale napr. ja často nosím obtiahnuté veci, také obopínajúce, lebo v tom vyzerám omnoho omnoho lepšie ako v zásterovitých veciach. To vyzerám akoby som mala o 20 kg viac. Ja sama som prekvapená. Dokonca biela je dobrá. Ale tričko zásadne s výstrihom, ku krku no ako úplné prasa. Veľké vzory nie, pásiky sú super.
@saslavka73 Je to pravda, oversize veci pristanu len stihlym zenam. Mne sa tiez nepaci, ak sa zeny s par kilami naviac zahaluju v dobrej viere do neformenych vriec. Viac si tym uskodia ako pomozu. A k teme :D : Ja mam 165 cm/ 56 kg a stehna sa mi suchaju. Mam siroke boky aj vacsi zadok, takze pripomienky typu: "nemas byt tucne prasa a nebudu sa ti suchat" nie su vobec namieste. Mne pomaha vazelina, aj ked na ten masny pocit si treba zvyknut.
@takaakoty Mne sa veru také veci páčia, ale oblečiem no strašné, niečo. A nepáči sa mi tiež samá čierna, aj keď čierna je veľmi dobrá. Tmavý spodok a svetlý vrch.
@saslavka73 vôbec to nie je pravda a ináč ja tiež nosím roky odstrihnuté silonky
@mijo53 Čo moja?
@saslavka73 No moja, že nie je pravda, že kým tučný schudne, chudý zomrie, u nás bola taká pani, ktorá to tvrdila a zomrela skôr ako si pomyslela
@mijo53 Však výnimka potvrdzuje pravidlo. To bol vtip. Ale verím že kilá navyše Ti môžu niekedy zachrániť život.
@alissawhite nenosiť elastické trička, ale radšej blúzky
Mne nepomaha absolutne nic. Vsetky rady vyskusam a potom nadavam. Deodoranty vobec, ziadne, dokonca ani silonky nemozem a aj na tie potrebujem iny dodatocne material. Bandaletky mam tiez - drahsie, ziadny aliexpress - pomohli mozno na pol hodinu. Ja nemozem nosit ani niektore druhy nohavic, lebo to boli, stipe. O sortkach mozem len snivat. Aj o plavkach na dlhsie alebo behani v nohavickach po doma. Nosievam cierne bavlnene leginy cca po kolena, vyzera to sice divne, ale stoji mi to za tu ulavu od bolesti. Obcas si ich zohnem a mozno by mi stacili aj tesne nad kolena, ale kratsie nie, lebo je to zle potom. Jedine tie leginy a ziadnu umelinu.... v septembri sa vydava moja kamaratka - rozhodne budem mat dlhe saty presne pre to, aby som ich mohla mat na sebe

@podkovickaa preco ty si mala potrebu odpovedat na nieco ine ako sa ona pytala? 🙂